Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

παιδιά ειμαι έτοιμος να φτιάξω το Staff of Herding(secret pony level) . Ειμαι υποχρεωμένος να το φτιάξω για normal και μετά να το κάνω upgrade η μπορώ κατευθείαν να φτιάξω για hell ?

με τη σειρά δυστυχώς...

Δημοσ.

Παίζω με το key που μου έδωσε ο αδερφός μου ο οποίος το αγόρασε πριν μια βδομάδα το diablo και έφτασα σε ένα σημείο όπου δεν μπορώ να συνεχίσω άλλο... Μπορώ να μεταφέρω τον char μου στον λογαριασμό του αδερφού μου και να μπαίνω να παίζω απο εκεί;

Επίσης αν παίζει ο αδερφός μου με τον δικό του char και κάνω log in και εγω στο λογαριασμό του αλλά να παίξω με τον δικό μου char θα τον πετάξει τον αδερφό μου;

Τι μαλακία δηλαδή τώρα αυτό αφού το πήρε ο αδερφός μου αυθεντικό έπρεπε να έδινε 1 επιπλέον serial key να μπορούσε να παίξει και ένας άλλος...τι πρέπει να κάνω δηλαδή τώρα εγω να σκάσω 60ευρώ;;

Γιατί ποιο παιχνίδι δίνει 2 keys στην τιμή του ενός?

Δημοσ.

με τη σειρά δυστυχώς...

καλά δεν πειράζει , έτσι και αλλιώς έφτιαξα gear 200+% gold find και μαζεύονται άνετα :P

πω πάντως .. σήμερα μου έπεσε legendary item (low lvl αλλα καλα stats) και legendary recipe για το BS B)

Δημοσ.

καλά δεν πειράζει , έτσι και αλλιώς έφτιαξα gear 200+% gold find και μαζεύονται άνετα :P

πω πάντως .. σήμερα μου έπεσε legendary item (low lvl αλλα καλα stats) και legendary recipe για το BS B)

Νίκο inferno παίζεις?

Δημοσ.

Νίκο inferno παίζεις?

ναι , αλλα έκανα ενα διάλυμα να farmάρω το secret level @ hell να ντυθώ καλά καλά :devil:

Δημοσ.

Εδώ και μια εβδομάδα το περιμένω :cry: Τετάρτη θα το έχω λογικά. Όποιος θέλει να με expάρει για να ανέβω γρήγορα Pm pls

Δημοσ.

Γιατι να ανεβεις γρηγορα; Τι θα κερδισεις; Απολαυσε το παιχνιδι, γιατι οσο και να παιξεις τωρα, ουτε στους τοπ 10.000 δε προκειται να φτασεις. Μιλαμε για πολυ καψιμο απο μερικους!

Ασε που απο τη στιγμη που δεν υπαρχει ladder, δεν υπαρχει και ανταγωνισμος!

• Super Moderators
Δημοσ.

Εδώ και μια εβδομάδα το περιμένω :cry: Τετάρτη θα το έχω λογικά. Όποιος θέλει να με expάρει για να ανέβω γρήγορα Pm pls

ξεχνάς το power lvling, όσο μεγαλώνει η διαφορά των lvls στα άτομα ενός party τόσο λιγότερα xp παίρνει το χαμηλότερο lvl, αν η διαφορά είναι πάνω από 9-10 lvls παίρνει μόνο το 5%...

Δημοσ.

Πολυ σωστο αυτο, γιατι στο diablo II γινοταν χαμος. Οποτε ετσι τα parties αποτελουνται με ατομα που ειναι κοντα στα level, το πολυ 4,5 διαφορα.

Δημοσ.

όταν μπαίνεις στο public και σε βγάζει στην πόλη και σου δείχνει ότι είναι άλλοι 3-4 μέσα και μπαίνεις στο τέλεπορτ κάποιου και πηγαίνεται όλοι μαζί μετά και σκοτώνεται mobs τα xp ισομοιράζονται; Δηλαδή όταν μπαίνεις στο public οι άλλοι που σου δείχνει είστε αυτομάτως στο ίδιο πάρτυ ή πρέπει να σε κάνουν invite;

Δημοσ.

όταν μπαίνεις στο public και σε βγάζει στην πόλη και σου δείχνει ότι είναι άλλοι 3-4 μέσα και μπαίνεις στο τέλεπορτ κάποιου και πηγαίνεται όλοι μαζί μετά και σκοτώνεται mobs τα xp ισομοιράζονται; Δηλαδή όταν μπαίνεις στο public οι άλλοι που σου δείχνει είστε αυτομάτως στο ίδιο πάρτυ ή πρέπει να σε κάνουν invite;

ειστε στο ιδιο παρτυ. οσο για το exp...ολα τα mobs διπλασιαζουν-τριπλασιαζουν-τετραπλασιαζουν το hp αναλογα το ποσα ατομα ειστε στο παρτυ, αρα φανταζομαι και τα exp

Δημοσ.
Οχι μαν δεν χρειάζεται' date=' δεν είναι σαν wow που θές συγκεκριμένους ρόλους (πχ για 5άρι dungeon, κάποιον να τραβάει πάνω του τα τέρατα (mob) και να τρώει το ξύλο, ο οποίος λέγεται tank, κάποιον να healάρει (healer) και 3 να ρίχνουν το ξύλο ανενόχλητοι).

Εδώ το κάθε class είναι φτιαγμένο να παίζει και μόνο του.

DH και wd μια χαρά θα είστε.[/quote']

Σ' ευχαριστώ πολύ.

ο demon hunter ειχε ενα bug που οταν εδινες ασπιδα στον follower ετρωγες disconect κ δεν γινοταν να ξαναμπεις στο game.

Εγώ στο 2ο walkthrough μου με demon hunter, έχω δώσει ασπίδα στον Templar και δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα είδους πρόβλημα. Είμαι από τους τυχερούς ή δεν συμβαίνει σ' όλους;

Swyped from my HTC Desire with Sense 3.5 using Insomnia app

Δημοσ.

Εγώ στο 2ο walkthrough μου με demon hunter, έχω δώσει ασπίδα στον Templar και δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα είδους πρόβλημα. Είμαι από τους τυχερούς ή δεν συμβαίνει σ' όλους;

Και εγω πολλες ασπιδες του εδωσα και μια χαρα επαιζα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...