Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και δεν θα υπαρξει ποτε crack σωστο,like it?Buy it.

Να μην το σπασουν σωστα καποια στιγμη χλωμο το κοβω.. για να πουλησει θα το ειπαν κ καλα.

• Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

Να μην το σπασουν σωστα καποια στιγμη χλωμο το κοβω.. για να πουλησει θα το ειπαν κ καλα.

θα πρέπει να σηκωθούν private servers...

Δημοσ.

Εφόσον χρειάζεται να είσαι ονλάιν για να το παίξεις πως θα το κάνουν τα αλάνια; Αν και ΜΠΟΡΕΙ να σκεφτούν κάτι, τα μυαλά τους είναι μπλέντερ να'ουμε! Όχι ότι θα ήθελα να παίξω Diablo σε Priv server.

Δημοσ.

Εφόσον χρειάζεται να είσαι ονλάιν για να το παίξεις πως θα το κάνουν τα αλάνια; Αν και ΜΠΟΡΕΙ να σκεφτούν κάτι, τα μυαλά τους είναι μπλέντερ να'ουμε! Όχι ότι θα ήθελα να παίξω Diablo σε Priv server.

μόνο ονλινε ειναι το παιχνιδι? σινγκλ δεν εχει ?

Δημοσ.

μόνο ονλινε ειναι το παιχνιδι? σινγκλ δεν εχει ?

το έχουμε εξηγήσει αρκετές φορές εδώ αλλά ξεχείλωσε το topic οπότε :

είναι single player αλλά χρειάζεται να είσαι Online για να μπορείς να παίξεις, ο χαρακτήρας σου γίνεται save στους server της blizzard και όχι στο pc σου και ότι άλλο θες ρώτα :mrgreen:

Δημοσ.

πιο παλιο μου ποστ

πιστευω καμμια απο ομαδα απο warez(reloaded-skidrow ktl) δν θα ασχοληθει να το σπασει γτ πολυ απλα ειναι σαν το wow κ κατι σαν το wow δεν σπαει απλα κανεις emulate σε εναν server,το πολυ σε λιγο καιρο να αρχισουν να ανοιγουν διαφοροι private σερβερς αλλα σιγουρα θα ειναι full bugs-lags δν θα εχει ολα τα quests items ktl οποτε τι να το κανεις.

αμα ηταν θα εσπαγε κ η beta κανονικα

Δημοσ.

well-done-chap-well-done-en-ffffff

και εγω ετσι το παιζω.

Το θεμα ειναι εαν το παιχνιδι μπορει να τερματιστει solo ή οχι.. Το εχει καταφερει κανεις μεχρι στιγμης;
Δημοσ.

Όλα καλά με το παιχνίδι είναι πολύ καλό!

Το μόνο αρνητικό που βρίσκω είναι να παίζεις αναγκαστικά online το single player όπως επίσεις να λέει server is going down in 30 min. λές και παίζεις mmorpg.. :blink:

Δημοσ.

Αλήθεια, το ότι το κάναν να παίζεις online έγινε καθαρά για anti cracking λόγους έτσι; Αναρωτιέμαι αν τα έξοδα για τους σέρβερ και την συντήρησή τους καλύπτει τα "χαμένα έσοδα" από τις σπασμένες εκδόσεις, αν αναλογιστείς ότι οι περισσότεροι ΘΕΛΟΥΝ να παίξουν το original game. Εγώ ΔΕΝ παίζω diablo, δεν μου αρέσει αλλά θέλω να έχω το κουτί στη συλλογή μου, γιατί αποτελεί ένα παιχνίδι θρύλο.

Δημοσ.

Αλήθεια, το ότι το κάναν να παίζεις online έγινε καθαρά για anti cracking λόγους έτσι; Αναρωτιέμαι αν τα έξοδα για τους σέρβερ και την συντήρησή τους καλύπτει τα "χαμένα έσοδα" από τις σπασμένες εκδόσεις, αν αναλογιστείς ότι οι περισσότεροι ΘΕΛΟΥΝ να παίξουν το original game. Εγώ ΔΕΝ παίζω diablo, δεν μου αρέσει αλλά θέλω να έχω το κουτί στη συλλογή μου, γιατί αποτελεί ένα παιχνίδι θρύλο.

πάντως για να εξυπηρετήσουν εμάς δεν το έκαναν :mrgreen:

για αντικράκιν το έκαναν και μάλλον είχαν και το rmah κατά νου !

Δημοσ.

το εκαναν για το auction house το εκαναv για crack κ το εκαναν επειδη απο το diablo 2 εκραζαν ολοι με τοσα hacks που υπηρχαν

Δημοσ.

παιδιά ειμαι έτοιμος να φτιάξω το Staff of Herding(secret pony level) . Ειμαι υποχρεωμένος να το φτιάξω για normal και μετά να το κάνω upgrade η μπορώ κατευθείαν να φτιάξω για hell ?

Δημοσ.
Μα γιατι του DH να του κανουν NERF??? Μια χαρα ειναι το class,balance οπως οι αλλοι,ΜΑ ΓΙΑΤΙ ??!! οι barbarians ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ μην τους πειραξετε.

90% των barbarians ειναι tank

αν nerfαρουν και τα tanks τότε τον πουλο

Δημοσ.

οι barbarians τρώνε το περισσότερο παλούκι απο όλα τα classes και έχουν φάει και nerf στην beta .

Δημοσ.
Είμαι 49 level με barbarian, ACT4 στο nightmare και απο λεφτά έχω 150k.

15k HP, 2k DMG, 2k Armor.

Τι να πάρω για να με βοηθήσει να το βγάλω γιατί σε κάποια σημεία πέφτει τρελός ψόφος. Παίζω solo.

0

+

εγώ είμαι 46 lvl barbarian act 3 nightmare

23k hp 1.3k dmg 2200 armor

πάρε 1H sword με 100 dps τουλάχιστον και stats str,vit,socket

πάρε ασπίδα για το lvl σου με τα ίδια stats

και βάλε στα socket ότι καλύτερο gem τραβάει η τσέπη σου

είτε vit είτε str ότι σου λείπει

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...