xrit86 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Και δεν θα υπαρξει ποτε crack σωστο,like it?Buy it. Να μην το σπασουν σωστα καποια στιγμη χλωμο το κοβω.. για να πουλησει θα το ειπαν κ καλα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Super Moderators Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Να μην το σπασουν σωστα καποια στιγμη χλωμο το κοβω.. για να πουλησει θα το ειπαν κ καλα. θα πρέπει να σηκωθούν private servers...
tehAllantin Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Εφόσον χρειάζεται να είσαι ονλάιν για να το παίξεις πως θα το κάνουν τα αλάνια; Αν και ΜΠΟΡΕΙ να σκεφτούν κάτι, τα μυαλά τους είναι μπλέντερ να'ουμε! Όχι ότι θα ήθελα να παίξω Diablo σε Priv server.
xrit86 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Εφόσον χρειάζεται να είσαι ονλάιν για να το παίξεις πως θα το κάνουν τα αλάνια; Αν και ΜΠΟΡΕΙ να σκεφτούν κάτι, τα μυαλά τους είναι μπλέντερ να'ουμε! Όχι ότι θα ήθελα να παίξω Diablo σε Priv server. μόνο ονλινε ειναι το παιχνιδι? σινγκλ δεν εχει ?
nevermore Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 μόνο ονλινε ειναι το παιχνιδι? σινγκλ δεν εχει ? το έχουμε εξηγήσει αρκετές φορές εδώ αλλά ξεχείλωσε το topic οπότε : είναι single player αλλά χρειάζεται να είσαι Online για να μπορείς να παίξεις, ο χαρακτήρας σου γίνεται save στους server της blizzard και όχι στο pc σου και ότι άλλο θες ρώτα
aekoupoli Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 πιο παλιο μου ποστ πιστευω καμμια απο ομαδα απο warez(reloaded-skidrow ktl) δν θα ασχοληθει να το σπασει γτ πολυ απλα ειναι σαν το wow κ κατι σαν το wow δεν σπαει απλα κανεις emulate σε εναν server,το πολυ σε λιγο καιρο να αρχισουν να ανοιγουν διαφοροι private σερβερς αλλα σιγουρα θα ειναι full bugs-lags δν θα εχει ολα τα quests items ktl οποτε τι να το κανεις. αμα ηταν θα εσπαγε κ η beta κανονικα
Luxx Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 και εγω ετσι το παιζω. Το θεμα ειναι εαν το παιχνιδι μπορει να τερματιστει solo ή οχι.. Το εχει καταφερει κανεις μεχρι στιγμης;
soso75 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Όλα καλά με το παιχνίδι είναι πολύ καλό! Το μόνο αρνητικό που βρίσκω είναι να παίζεις αναγκαστικά online το single player όπως επίσεις να λέει server is going down in 30 min. λές και παίζεις mmorpg..
tehAllantin Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Αλήθεια, το ότι το κάναν να παίζεις online έγινε καθαρά για anti cracking λόγους έτσι; Αναρωτιέμαι αν τα έξοδα για τους σέρβερ και την συντήρησή τους καλύπτει τα "χαμένα έσοδα" από τις σπασμένες εκδόσεις, αν αναλογιστείς ότι οι περισσότεροι ΘΕΛΟΥΝ να παίξουν το original game. Εγώ ΔΕΝ παίζω diablo, δεν μου αρέσει αλλά θέλω να έχω το κουτί στη συλλογή μου, γιατί αποτελεί ένα παιχνίδι θρύλο.
nevermore Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Αλήθεια, το ότι το κάναν να παίζεις online έγινε καθαρά για anti cracking λόγους έτσι; Αναρωτιέμαι αν τα έξοδα για τους σέρβερ και την συντήρησή τους καλύπτει τα "χαμένα έσοδα" από τις σπασμένες εκδόσεις, αν αναλογιστείς ότι οι περισσότεροι ΘΕΛΟΥΝ να παίξουν το original game. Εγώ ΔΕΝ παίζω diablo, δεν μου αρέσει αλλά θέλω να έχω το κουτί στη συλλογή μου, γιατί αποτελεί ένα παιχνίδι θρύλο. πάντως για να εξυπηρετήσουν εμάς δεν το έκαναν για αντικράκιν το έκαναν και μάλλον είχαν και το rmah κατά νου !
aekoupoli Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 το εκαναν για το auction house το εκαναv για crack κ το εκαναν επειδη απο το diablo 2 εκραζαν ολοι με τοσα hacks που υπηρχαν
nicoc89 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 παιδιά ειμαι έτοιμος να φτιάξω το Staff of Herding(secret pony level) . Ειμαι υποχρεωμένος να το φτιάξω για normal και μετά να το κάνω upgrade η μπορώ κατευθείαν να φτιάξω για hell ?
aliakas Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Μα γιατι του DH να του κανουν NERF??? Μια χαρα ειναι το class,balance οπως οι αλλοι,ΜΑ ΓΙΑΤΙ ??!! οι barbarians ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ μην τους πειραξετε. 90% των barbarians ειναι tank αν nerfαρουν και τα tanks τότε τον πουλο
nicoc89 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 οι barbarians τρώνε το περισσότερο παλούκι απο όλα τα classes και έχουν φάει και nerf στην beta .
aliakas Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Είμαι 49 level με barbarian, ACT4 στο nightmare και απο λεφτά έχω 150k. 15k HP, 2k DMG, 2k Armor. Τι να πάρω για να με βοηθήσει να το βγάλω γιατί σε κάποια σημεία πέφτει τρελός ψόφος. Παίζω solo. 0 + εγώ είμαι 46 lvl barbarian act 3 nightmare 23k hp 1.3k dmg 2200 armor πάρε 1H sword με 100 dps τουλάχιστον και stats str,vit,socket πάρε ασπίδα για το lvl σου με τα ίδια stats και βάλε στα socket ότι καλύτερο gem τραβάει η τσέπη σου είτε vit είτε str ότι σου λείπει
Προτεινόμενες αναρτήσεις