alexzzz Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 στο amazon 35 λίρες αυτή τη στιγμή.Δεν θα μείνει για πολύ. και "Temporarily out of stock"
Spawnminos Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Μα γιατι του DH να του κανουν NERF??? Μια χαρα ειναι το class,balance οπως οι αλλοι,ΜΑ ΓΙΑΤΙ ??!! οι barbarians ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ μην τους πειραξετε. http://www.youtube.com/watch?v=sedx6PmmLS8&feature=endscreen Φυσικα και με τον Barbarian μου μπορω κανω το ΙΔΙΟ fight!!!
Maxus Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Ρε παιδες το bug με την ασπιδα του demon hunter στον follower ξερει κανεις αν διορθωθηκε; Λενε θα μπει pach την αλλη βδομαδα κ θα το διορθωνει.
xrit86 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Σε single player πως παιζετε ρε παιδια / ? το κατεβασα αλλα κρακ δεν υπαρχει πουθενα με ενα ψαξιματακι. καμια ιδεα κανεις ή κανα λινκ με κρακ υπαρχει?
Psycho13 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Σε single player πως παιζετε ρε παιδια / ? το κατεβασα αλλα κρακ δεν υπαρχει πουθενα με ενα ψαξιματακι. καμια ιδεα κανεις ή κανα λινκ με κρακ υπαρχει? Διαλεξε κρακ απο εδω http://www.skroutz.gr/s/317701/Diablo-III.html?keyphrase=diablo+3
Angeldust Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Είμαι 49 level με barbarian, ACT4 στο nightmare και απο λεφτά έχω 150k. 15k HP, 2k DMG, 2k Armor. Τι να πάρω για να με βοηθήσει να το βγάλω γιατί σε κάποια σημεία πέφτει τρελός ψόφος. Παίζω solo.
Dakonblackblade Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Αυτα τα δυο δε καταλαβα.. Αυτή η απλή γραμμούλα του ότι δεν τρως dmg ¨οταν τελειώνει το game είναι υπεύθυνη για τις τιμές στο AH. Απλά αν δεν πατούσες να τελειώσει το quest ήσουν άτρωτος και μπορούσες να κουνηθείς κανονικά. Τα μεγάλα guilds και exploiters το χρησιμοποίησαν για άπειρα farm στην περιοχή πλην του Diablo (εφόσον μπορούσες να τον κάνεις stunlock). Με τις υγείες σας. Το AH πρέπει να κάνει 3 μήνες να βγει αν θέλουν να δείξουν κάποια σοβαρότητα.
nodas_21greek Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Μπορεί να άργησα να το πάρω στα χέρια μου λόγω amazon, αλλά από σήμερα έχω στα χέρια μου άλλο ένα "τρόπαιο" Σκάστε από τη ζήλια σας
mphxths Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Μα γιατι του DH να του κανουν NERF??? Μια χαρα ειναι το class,balance οπως οι αλλοι,ΜΑ ΓΙΑΤΙ ??!! οι barbarians ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ μην τους πειραξετε. http://www.youtube.c...ature=endscreen Φυσικα και με τον Barbarian μου μπορω κανω το ΙΔΙΟ fight!!! Γιατι δυσκολευομαι να πειστω οτι παιζει στο ινφερνο ? βλεπω 11.5k hp , 33k dps , σαν πολυ χαμηλα δεν ειναι για ινφερνο? Εγω με 18k dps και 37.6k hp και τις τρωω στο hell/act4 και αυτος πηγε στο ινφερνο ετσι ? Ασε που σκαει dmg με το tentacles παρομοιο με το δικο μου που χω και 15k dps λιγοτερο.... ασεεε που απο hatred management πασχει το παλικαρι (αν επαιζε με νυχτεριδα απλα δεν θα του τελειωνε το hatred ποτε)..απλα βγαζει τα ματια στο Smoke Screen ....skill μηδενικο....
nevermore Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Αυτή η απλή γραμμούλα του ότι δεν τρως dmg ¨οταν τελειώνει το game είναι υπεύθυνη για τις τιμές στο AH. Απλά αν δεν πατούσες να τελειώσει το quest ήσουν άτρωτος και μπορούσες να κουνηθείς κανονικά. Τα μεγάλα guilds και exploiters το χρησιμοποίησαν για άπειρα farm στην περιοχή πλην του Diablo (εφόσον μπορούσες να τον κάνεις stunlock). Με τις υγείες σας. Το AH πρέπει να κάνει 3 μήνες να βγει αν θέλουν να δείξουν κάποια σοβαρότητα. ωραία η blizzard... και τόσο καιρό με την γαμωbeta και με την openbeta δεν μπόρεσαν να βρουν τόσο μεγάλο Bug? ότι ναναι...
nzeppos Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Μπορεί να άργησα να το πάρω στα χέρια μου λόγω amazon, αλλά από σήμερα έχω στα χέρια μου άλλο ένα "τρόπαιο" Σκάστε από τη ζήλια σας Πολύ καλό το Book of Cain. Το κατέβασα πριν λίγες μέρες και πρόλαβα να το διαβάσω όλο (είναι κάπου 150 σελίδες). Ειδικά για όσους δεν έχουν παίξει τα προηγούμενα Diablo είναι must, γιατί εξιστορεί όλα τα σημαντικά γεγονότα του Diablo universe.
xrit86 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Διαλεξε κρακ απο εδω http://www.skroutz.gr/s/317701/Diablo-III.html?keyphrase=diablo+3 Δηλαδη ο τσαμπας πεθανε? η αναμενουμε καποια στιγμη καποιο κρακ?
ThanosWF Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Σε single player πως παιζετε ρε παιδια / ? το κατεβασα αλλα κρακ δεν υπαρχει πουθενα με ενα ψαξιματακι. καμια ιδεα κανεις ή κανα λινκ με κρακ υπαρχει? Και δεν θα υπαρξει ποτε crack σωστο,like it?Buy it.
Προτεινόμενες αναρτήσεις