Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παίζω με το key που μου έδωσε ο αδερφός μου ο οποίος το αγόρασε πριν μια βδομάδα το diablo και έφτασα σε ένα σημείο όπου δεν μπορώ να συνεχίσω άλλο... Μπορώ να μεταφέρω τον char μου στον λογαριασμό του αδερφού μου και να μπαίνω να παίζω απο εκεί;

Επίσης αν παίζει ο αδερφός μου με τον δικό του char και κάνω log in και εγω στο λογαριασμό του αλλά να παίξω με τον δικό μου char θα τον πετάξει τον αδερφό μου;

Τι μαλακία δηλαδή τώρα αυτό αφού το πήρε ο αδερφός μου αυθεντικό έπρεπε να έδινε 1 επιπλέον serial key να μπορούσε να παίξει και ένας άλλος...τι πρέπει να κάνω δηλαδή τώρα εγω να σκάσω 60ευρώ;;

Δημοσ.

Δηλαδη να παιρνεις ενα παιχνιδι και να σου δινουν και 2ο; Μπορεις να παιζεις με το λογαριασμό του αδερφου σου όταν δεν παιζει αυτός, αλλα δεν μπορειτε να παιζετε ταυτόχρονα.

Δημοσ.

μπήκα inferno και είχα εναν αέρα που με πήρε και με σήκωσε (2 death μέχρι την Wretched mother :lol: )

Δημοσ.

Εγώ μη το ματιάσω μέχρι και μετά τον Leoric το έφτασα σχετικά άνετα (ο leoric ήταν "αστείος" ευτυχώς.. πολύ πιο εύκολος απο τα elite mobs).

Γενικά η $@τσα στο inferno απο ότι καταλαβαίνω είναι τα elite.. έ αφού μπορείς να τα κάνεις skip αν δε τα βγάζεις πέρα δε νομίζω οτι θα είναι impossibru το progress έστω και με λίγο skip/run/checkpoint kills. Δε λέω μεγάλα λόγια όμως.. κάτσε να βγεί ο butcher και βλέπουμε :P

Δημοσ.

Παίζω με το key που μου έδωσε ο αδερφός μου ο οποίος το αγόρασε πριν μια βδομάδα το diablo και έφτασα σε ένα σημείο όπου δεν μπορώ να συνεχίσω άλλο... Μπορώ να μεταφέρω τον char μου στον λογαριασμό του αδερφού μου και να μπαίνω να παίζω απο εκεί;

Επίσης αν παίζει ο αδερφός μου με τον δικό του char και κάνω log in και εγω στο λογαριασμό του αλλά να παίξω με τον δικό μου char θα τον πετάξει τον αδερφό μου;

Τι μαλακία δηλαδή τώρα αυτό αφού το πήρε ο αδερφός μου αυθεντικό έπρεπε να έδινε 1 επιπλέον serial key να μπορούσε να παίξει και ένας άλλος...τι πρέπει να κάνω δηλαδή τώρα εγω να σκάσω 60ευρώ;;

Ελα ντε γιατι δεν ειχανε μεσα στην συσκευασια 100 κλειδια να παιζαμε ολοι εδω περα τζαμπα εε? :-)

@klainmaingr : για αυτο βαλανε το valor buff , για να σε δελεασουν να πας στα elites να σε πετσοκοψουν :)

Εγω δυστυχως κολησα act4 / hell . δεν προχωραει επουδενι...ο τυπος στο library με εχει ενα hit οταν κανει teleport σε μενα.

Θα φαρμαρω λιγο τον azmodan στο 3 να μαζεψω κανα φραγκο...

Επισης ακουω οτι νερφαρανε τον DH επειδη μειωσανε την διαρκεια του Smoke Screen.Σιγα τα ωα :) Ουτε που το χρησιμοποιω... Αν νερφαρουν το elemental arrow / nether tentacles , που το dmg που βγαζουν ειναι απο αλλον πλανητη τοτε ναι..να κλαφτουμε...(σκεφτειτε οτι εβγαλα με αυτο το skill τον azmodan/hell σε λιγοτερο απο 10-15 δευτερα και μου δωσε και 4 achievements...ημαρτον δηλ...)

Δημοσ.

75 ευρώ το D3 στο Amazon :shock:

lol δεν το πιστευα κ πηγα να δω.Εχουν μεινει μονο 10 κ καλα..ελεος.

Την collectors την ειδατε?

243!!! :wacko:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...