Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πάντως τα σπάει το valor buff! εκεί να δείτε drops! με 5 stack πήρα γερό loot χθες. 8 μπλέ στο level 59 και 2 κίτρινα απο ενα boss!!

το valor buff από τι level ξεκινάει να ισχύει γιατί έλεγαν ότι θα γίνετε στα 60

• Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

με τηλεχειριστηριο για ps γινετε να παιξω? και αν ναι τι ρυθμισεις πρεπει να κανω?

1337778736724.gif

Δημοσ.

το valor buff από τι level ξεκινάει να ισχύει γιατί έλεγαν ότι θα γίνετε στα 60

στα 60 lvl ισχυει κ πρεπει να σκοτωσεις κανα elite η champion για να το παρεις

Δημοσ.

zakwylde, έφαγε nerf το uber build wizard (το οποίο προσωπικά δε με βόλεψε αν και λειτουργούσε γιατί δεν άντεχα να πατάω συνέχεια το DS)

Ναι το είδα...κρίμα :(

Δημοσ.

+1

--|

κάτι άλλο , ξέρει κανεις αν γίνετε να κάνουμε το char μας και τον follower να βγάλουν τον σκασμό ? xD!

σοβαρά τώρα , φαρμάρω μια σπηλιά και λένε τα ίδια και τα ίδια , αν ακούσω μια φορά ακόμα για την leah θα δώσω κουτουλιά στην οθόνη!! (το είπαν 5-6 φορές σε 20 λεπτά) :eek:

Δημοσ.

συμφωνω απολυτα . Ακομα δεν εχω παιξει D3 με ηχεια ανοιχτα γιατι κοιματε η μικρη οταν μπαινω να παιξω και για να την ακουμε τα εχω κλειστα . Την Κυριακη που θα πανε 1εβδομαδα διακοπες θα τα ανοιξω τερμα ελπιζω να μην με ξενερωσει ο follower με το μπλα μπλα μπλα . Βλεπω συνεχεια στο chat μιλαει μιλαει μιλαει γλιστριδα εφαγε ;

Δημοσ.

με τηλεχειριστηριο για ps γινετε να παιξω? και αν ναι τι ρυθμισεις πρεπει να κανω?

με οfficial τροπο οχι,αλλα υπαρχουν προγραμματaκια που κανουν emulate το keyboard σε χειριστηριο xbox η ps3,δεν ξερω αν τρως ban γιαυτα,μερικοι το ειχαν δοκιμασει στην beta

αλλα πιστευω δεν θα βολευει κ τοσο,

+1

--|

κάτι άλλο , ξέρει κανεις αν γίνετε να κάνουμε το char μας και τον follower να βγάλουν τον σκασμό ? xD!

σοβαρά τώρα , φαρμάρω μια σπηλιά και λένε τα ίδια και τα ίδια , αν ακούσω μια φορά ακόμα για την leah θα δώσω κουτουλιά στην οθόνη!! (το είπαν 5-6 φορές σε 20 λεπτά) :eek:

μπα δεν εχει κατι για συγκεκριμενα ατομα,εχει αποτι θυμαμαι γενικο volume για φωνες,επισης αν λενε ολη την ωρα τα ιδια πρεπει να κανεις logout κ ξανα login για να ξεκολλησουν λιγο :P :P

Δημοσ.

thx

και να υποθέσω δεν πρέπει να κάνεις logout ή να αλλάξεις skills αν θυμάμαι καλά

Δημοσ.

συμφωνω απολυτα . Ακομα δεν εχω παιξει D3 με ηχεια ανοιχτα γιατι κοιματε η μικρη οταν μπαινω να παιξω και για να την ακουμε τα εχω κλειστα . Την Κυριακη που θα πανε 1εβδομαδα διακοπες θα τα ανοιξω τερμα ελπιζω να μην με ξενερωσει ο follower με το μπλα μπλα μπλα . Βλεπω συνεχεια στο chat μιλαει μιλαει μιλαει γλιστριδα εφαγε ;

H enchantress σαν follower πετάει φοβερές ατάκες. Νομίζω ότι της αρέσουν οι γυναίκες δηλαδή κρυφολε$βία :mrgreen:

Δημοσ.

Εγω προσωπικα θα παλεψω μονος μου, δε θα αγορασω τιποτα απο AH, γιατι ετσι στην ουσια χανεται η μαγεια του παιχνιδιου. Το να βρισκεις ετοιμα αντικειμενα χωρις ιδρωτα και να το παιζεις μετα αλανι, δε μου προσφερει καμια ικανοποιηση.

well-done-chap-well-done-en-ffffff

και εγω ετσι το παιζω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...