nzeppos Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Αυτό ξαναπές το. Για να πιάσω το D3 αναγκάστηκα να παρατήσω το Skyrim και τώρα ποιός ξέρει πότε θα φιλοτιμηθώ να το ξαναρχίσω.
alexzzz Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 [...]αναγκάστηκα να παρατήσω το Skyrim [...] blasphemy!!!
GaGaS_Thess Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Αχ, επιτέλους το τέλειωσα κι εγώ το ρημάδι. 32 ωρίτσες μού πήρε. Πάμε τώρα για το nightmare, αν και με αυτούς τους ρυθμούς προβλέπω να βγει το... Diablo 4 πριν τελειώσω το Hell. σκεψου οτι εγω ειμαι act 3 στην μεση περιπου..... λιγες ωρες την ημερα ( καμμια ωρα - 1 1/2 ) και ανοιγω και ολο τον χαρτη καθε φορα
Tobajara Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 κοίτα φάση και στον barbarian πέφτουν 90% items για DH (δεν συμβαίνει μόνο σε εμένα , το λένε πολλοι που παίζουν barb) ισχύει, εγώ παίζω με wd και ο αδερφός μου με barb και πραγματικά το 90% των drop του είναι για dh. Έχουμε μαζέψει καμιά 10αριά κίτρινα crossbows. Αφού εγώ έφτιαξα κ έναν dh να μην πάνε χαμένα. Βάλτε και τρίτο στην παρέα σας. Και νόμιζα πως εγώ ήμουν ο ιδιότροπος. Με τα όπλα που είχα μαζέψει θα μπορούσα να είχα ντύσει 3 alt DH.
nicoc89 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Βάλτε και τρίτο στην παρέα σας. Και νόμιζα πως εγώ ήμουν ο ιδιότροπος. Με τα όπλα που είχα μαζέψει θα μπορούσα να είχα ντύσει 3 alt DH. μήπως το έκαναν επίτηδες για να μας δώσουν λόγο να παίξουμε και άλλα classes και έτσι να μην υπάρχει το φαινόμενο που συνήθως κάποια classes τα έχουμε στο κλάσιμο?..
Strategos Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Σε εναν φιλο μου εχτές του κλέψανε το account του αδιασανε οτι ειχε στο wh και τα λευτα αλλα δεν του πήρανε οτι φορούσε και είχανε και το θράσος να τον παίξουνε κιόλας σε άλλο act ντύνοντας κιόλας τον templar. Τον εβλεπα εγω online τον εκανα pm αλλα δεν απαντουσε. Η blizzard του απαντησε οτι μπορει να του κανει μονο rollback αλλα εχεις οριο μεχρι 2 μετα σου κλειδωνει το account για 1 χρόνο. Επισης η blizzard σβηνει ολα τα threads με αυτο το θεμα. Στο θέμα Nerf πλεον ο demon hunter με το smoke screen με το rune που το πηγανε απο 3 σε 1.5 sec δεν την παλευει καστανο, χαζο balance μιας και χαλασε τελείως το skill έπρεπε να είχανε βάλει μεγαλύτερο cooldown απλά ωστε να μην το spamάρουν. Τουλαχιστον έπρεπε να ανεβάσουν καποιο απο τα αλλα survival skills με το stun ή slow ώστε να την γλυτώνεις, αυτην την στιγμη τα caltrops(παγίδες) δεν κανουν τιποτα στο inferno. Ο μαγος πάλι με το καινούργιο exploit του ότι έχεις συνέχεια freeze τα παντα και παλι θα φαει nerf. H blizzard πρεπει αντι να nerf τα παντα να κανει λιγο balance και να ανεβασει λιγο τα melee class και οχι να καταστρεφει οτι skill ειναι καλο, επισης πρεπει να μιωσει το dmg που κανουν τα τερατα στο inferno γιατι πλεον δεν εχει νοημα να εχεις ζωη και armor αν και με 5κ armor και 60κ ζωη πεφτεις 1 hit απο κατι 120κ dmg καλυτερα να παιζεις full damage.
SPANK Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Παει το hell ωρα για inferno τώρα σε χαλαρούς ρυθμούς
BlackScorpionX Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 zakwylde, έφαγε nerf το uber build wizard (το οποίο προσωπικά δε με βόλεψε αν και λειτουργούσε γιατί δεν άντεχα να πατάω συνέχεια το DS) Originally Posted by Blizzard (Blue Tracker / Official Forums)We understand that some of the changes we make via hotfix can have a significant impact on a player's experience, and we want to give everyone as much of a heads up as possible regarding how the game is evolving. In this spirit, below you will find a list of noteworthy upcoming hotfixes for Diablo III. For clarity, hotfixes are updates we make on our end without requiring you to download a new patch. Some of the hotfixes below will go live the moment they are implemented, while others may require server restarts to take effect. Please keep in mind that some issues cannot be addressed without a client-side patch (including changes to tooltips). We will continue to update this thread as necessary as additional hotfixes are scheduled, so please check back regularly for the latest information. Spoiler Warning: If you have not yet completed Diablo III on Normal, some hotfixes described in this list may include spoilers. Upcoming Hotfixes 5/24/2012 Wizard Critical Mass (Passive) Fixed an issue with certain powers that had a higher than intended chance to trigger Critical Mass Once these hotfixes have been implemented, they will be added to the most recent hotfixes list, available here: Diablo III Hotfixes - May (Updated 5/23/12)
Luxx Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Επίσης για αυτό που λένε πολλοι να αγοράζεις τπτ από ah κάθε τόσο να πω την ιστορία μου. Έχω ένα wd που ανεβάζω σιγά σιγά όσο προλαβαίνω και είμαι lvl 28 (normal). Είχα πει να μην μπαίνω ah αφού δεν επηρεάζει. Έριχνα ξύλο αλλά λίγα πράγματα και έλεγα ότι μάλλον το class είναι πιο αδύναμο (είχα ~100dps). Μπήκα ah έψαξα ένα knife που να χει intel, +mana regen και βρήκα ένα με 4k gold. Αποτέλεσμα είναι να πάω +134dps και γενικά να σπέρνω. Με 5άρι soulharvest και υπόλοιπο gear μόνο από drops , oι γιγάντιες νυχτερίδες βαράνε 600-800 και κριτάρουν 1200-1300. XD Επί της ουσίας παίζω άλλο παιχνίδι. Τώρα κατάλαβα πόσο εύκολο είναι το normal. Οπότε προτείνω και γω ακόμα και αν δε σας ψήνει η φάση με ah, κάθε 5 lvl κάντε 1-2 αγορές με λίγα g τουλάχιστον να το φχαριστιέστε. Αφού είναι έτσι τα drops που γενικά χρειάζεται το ah. Εγω προσωπικα θα παλεψω μονος μου, δε θα αγορασω τιποτα απο AH, γιατι ετσι στην ουσια χανεται η μαγεια του παιχνιδιου. Το να βρισκεις ετοιμα αντικειμενα χωρις ιδρωτα και να το παιζεις μετα αλανι, δε μου προσφερει καμια ικανοποιηση.
aekoupoli Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Σε εναν φιλο μου εχτές του κλέψανε το account του αδιασανε οτι ειχε στο wh και τα λευτα αλλα δεν του πήρανε οτι φορούσε και είχανε και το θράσος να τον παίξουνε κιόλας σε άλλο act ντύνοντας κιόλας τον templar. Τον εβλεπα εγω online τον εκανα pm αλλα δεν απαντουσε. Η blizzard του απαντησε οτι μπορει να του κανει μονο rollback αλλα εχεις οριο μεχρι 2 μετα σου κλειδωνει το account για 1 χρόνο. Επισης η blizzard σβηνει ολα τα threads με αυτο το θεμα. ειχε authenticator ο φιλος σου?
GaGaS_Thess Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 H Blizzard ανακοίνωσε την κυκλοφορία του πρώτου patch για το Diablo III. Σε αυτό δεν θα συμπεριλαμβάνονται τα πραγματικά χρήματα στο Auction House, ενώ δεν είναι ακόμη βέβαιο αν θα αποκατασταθεί το πρόβλημα των χαμένων achievements που είχαν ορισμένοι από εσάς. Αλλαγές θα γίνουν στις classes των Monk, Demon Hunter και Wizard, με τον πρώτο -όπως έχει ήδη ανακοινωθεί- να δέχεται nerfΗ υποβάθμιση της αξίας ενός αντικειμένου, ενός χαρακτήρα ή μιας ιδιότητας σε ένα παιχνίδι. Το nerf συναντάται κυρίως στα MMORPG, εκεί όπου ορισμένα spells, εχθροί ή όπλα δέχονται μείωση της επίδρασής τους αν παρατηρηθεί ότι προκαλούν μεγαλύτερη ζημιά απ' το αναμενόμενο. στο Mantra of Healing, το οποίο του αναπλήρωνε τάχιστα τα hit points. Αναλυτικά η λίστα έχει ως εξής: Γενικά Αν προσπαθήσετε να βγάλετε το gem από ένα socketed όπλο θα λάβετε μήνυμα σφάλματος Αν επιχειρήσετε ressurect σε μέλος του group σας και δεχθείτε επίθεση, η ενέργειά σας θα διακοπεί Διόρθωση σε πάνω από 30 crashes Διορθώσεις σε quests των Act I, II και IV. Αλλαγές στο A.I. των mobs Demon Hunter Smoke ScreenΤο Screen Space Ambient Occlusion (SSAO) είναι μια τεχνική rendering που χρησιμοποιείται για να υλοποιήσει το Ambient occlusion (μία ειδική σκίαση στα 3D γραφικά). Το SSAO χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά από την Crytek το 2007, στο First-Person Shooter Crysis. (Active Skill): Η διάρκεια μειώθηκε από 2" σε 1" Lingering Fog (Skill Rune): Ο καπνός αυξάνει κατά 1.5" αντί για 3" Monk Fists of Thunder (Skill Rune): Διόρθωση προβλήματος όπου το spirit regeneration δεν υπολόγιζε σωστά τα critical hits, όπως το Sweeping Wind. Mantra of Healing: Θα περιέχει σωστό healing και συγκεκριμένα δύο φορές (αντί για τέσσερις) περισσότερο από το απλό healing effect και για 3". Boon of Protection (Skill Rune): Το μέγιστο ποσό που θα απορροφάει το skill θα είναι στα 1.000 hit points. Το skill θα επανασχεδιαστεί σε μελλοντικό patchΗ οποιαδήποτε μετατροπή ενός video game από τους προγραμματιστές του, με σκοπό την διόρθωση σφαλμάτων (bugs) και την προσθήκη ή τροποποίηση του ήδη υπάρχοντος περιεχομένου, όπως είναι για παράδειγμα τα γραφικά ή ο ήχος. Τα patches είναι διαθέσιμα δωρεάν για download μέσω του Internet, από τα επίσημα sites των εταιρειών ή συνεργαζόμενα sites κι έχουν συνήθως μικρό μέγεθος. Κυκλοφορούν ανά τακτά χρονικά διαστήματα από τους προγραμματιστές, κυρίως κατά την πρώτη περίοδο ενός video game, όταν και παρατηρούνται τα περισσότερα bugs. . Serenity (Skill Rune): Η διάρκεια που κάνετε άτρωτους τους συμμάχους σας μειώνεται από 2" σε 1". Wizard Arcane Torrent (Skill Rune): Διόρθωση ενός προβλήματος που έκανε το Arcane Torrent να ρίχνει τρία casts για κάθε ένα kill (αντί για ένα cast σε κάθε kill). Το μέγιστο θα είναι 10 casts. Energy Armor (Skill Rune): Η ζημιά που απορροφάται από μία επίθεση θα είναι maximum το 100% των hit points σας. Αντικείμενα Διόρθωση στο lootΤo Loot είναι τα λάφυρα που παίρνουμε από το πτώμα κάποιου σε ένα video game. Ο όρος αυτός χρησιμοποιείται κυρίως σε RPG, εκεί όπου στις περισσότερες περιπτώσεις, το πτώμα ενός εχθρού μας δίνει χρήματα και ειδικά αντικείμενα. ενός σεντουκιού στο Town Cellar Δεν μπορείτε να κρατήσετε δύο two-handed όπλα Μάχη Δεν θα μπορείτε πλέον να μείνετε άτρωτοι αφού τερματίσετε το παιχνίδι. Διορθώσεις στο A.I. του τελευταίου boss Αν δίνετε ασπίδα σε follower σας δεν θα αποσυνδέεστε πλέον απ' το παιχνίδι Πηγή : www.gameworld.gr
nicoc89 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 πάντως τα σπάει το valor buff! εκεί να δείτε drops! με 5 stack πήρα γερό loot χθες. 8 μπλέ στο level 59 και 2 κίτρινα απο ενα boss!!
Luxx Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 ΜάχηΔεν θα μπορείτε πλέον να μείνετε άτρωτοι αφού τερματίσετε το παιχνίδι. Αν δίνετε ασπίδα σε follower σας δεν θα αποσυνδέεστε πλέον απ' το παιχνίδι Αυτα τα δυο δε καταλαβα..
aekoupoli Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Αυτα τα δυο δε καταλαβα.. ο demon hunter ειχε ενα bug που οταν εδινες ασπιδα στον follower ετρωγες disconect κ δεν γινοταν να ξαναμπεις στο game.αυτο εννοει στο 2,τωρα το πρωτο θα ηταν καποιο αλλο bug που μαλλον δν πεθαινες, αλλα μου κανει για google traanslate ολο το κειμενο
nodas_21greek Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Αυτα τα δυο δε καταλαβα.. Για την ασπίδα ήταν το πρώτο bug που έγινε γνωστό για το παιχνίδι. Αν είχες Demon Hunter κι έδινες ασπίδα στον templar σε πέταγε και μετά νομίζω δεν σε ξαναέβαζε. Ήταν σοβαρό bug δλδ. Από ότι είχα διαβάσει κάτι τέτοιο ήταν... edit: Α μωρή ΑΕΚάρα, μαζί γράφαμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις