nevermore Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Να φανταστω οτι με wizard θα ειναι λιγο ζορικα στο hell,inferno; εγώ μόλις ξεκίνησα hell με wizard και ο ψόφος παραμονεύει παντού σε ανοιχτό χώρο κάτι γίνεται, στα dungeon Με το που βγαίνει elite(όχι η φρυγανιά ) πέφτει γέλιο. βασικά νομίζω από Hell Και μετά αξίζει μόνο co-op (ήδη βαρέθηκα solo )
overpower Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Και τσακ πεφτει το πρωτο legendary..και σιγα μην ηταν για DH που παιζω ... ζωνουλα για βαρβαρο ονοματι "thunder god's vigor" : 130 str /21 intel / 67 vit / 165 armor / reduces dmg from lightning attacks by 4% / increases bash dmg by 5% επεσε απο ενα σπασ@ρχιδικο champion στο hell... αν θελεις κρατισε το μιας και ειμαι barbarian. με τηλεχειριστηριο για ps γινετε να παιξω? και αν ναι τι ρυθμισεις πρεπει να κανω?
nzeppos Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 με τηλεχειριστηριο για ps γινετε να παιξω? και αν ναι τι ρυθμισεις πρεπει να κανω? Τι λες ιερόσυλε; ...είπε κάποιος που έχει τελειώσει το Diablo 1 σε PSX.
BlackScorpionX Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 εγώ μόλις ξεκίνησα hell με wizard και ο ψόφος παραμονεύει παντού σε ανοιχτό χώρο κάτι γίνεται, στα dungeon Με το που βγαίνει elite(όχι η φρυγανιά ) πέφτει γέλιο. βασικά νομίζω από Hell Και μετά αξίζει μόνο co-op (ήδη βαρέθηκα solo ) Έχοντας φτάσει κατά βάση σόλο hell - act III τελειώματα, σε συμβουλεύω να πάρεις κανένα όπλο της προκοπής από AH (έχει φοβερές ευκαιρίες που θα σε βοηθήσουν πάαααρα πολύ) και επιπλέον να αναθεωρήσεις το build σου αν βλέπεις ότι δεν τραβάει. Εγώ έχω καταλήξει σε ένα το οποίο μπορεί να αλλάξω κάτι αναλόγω το fight αλλά νομίζω ότι DS + teleport + illusionist είναι μονόδρομος για να ξεφεύγεις. Βάλε blizzard frozen solid + venom hydra και κάνεις ένα καλό kiting. Τα υπόλοιπα όπως σε βολεύουν. Με αυτό το build τουλάχιστον έχω πολλές πιθανότητες να ζήσω (οριακά συνήθως) αλλά συνήθως θα τα βγάλω τα elites εκτός και είναι σε υπερβολικά κλειστό χώρο. Επίσης το coop είναι δύσκολο κατ' εμέ. Θέλει σχεδιασμό, αλληλοκάλυψη και στρατιγική και όχι "thrash και ντου πόλεμος παντού"!
manost Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Σε co-op παιχνίδι 2 ατόμων, είναι υποχρεωτικό o ένας να είναι πάντα barbarian ή όχι; Sorry που ρωτάω, αλλά δεν έχω παίξει ποτέ multiplayer σε οποιοδήποτε παιχνίδι, και ακόμη και οι όροι που διαβάζω μού είναι άγνωστοι (tank, buff κτλ. (ευτυχώς μου εξήγησε κάποιους μια φίλη που παίζει mmorpg. ). Αυτό που ήθελα δηλαδή να ξέρω είναι αν demon hunter & witch doctor θα μπορούσαν να προχωρήσουν μαζί, από nightmare και μετά; Swyped from my HTC Desire with Sense 3.5 using Insomnia app
Luxx Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Τον βαρβαρο πως τον παιζετε; Με ενα οπλο και ασπιδα ή με 2 οπλα; Τι ειναι καλυτερο;
overpower Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 εγω βασικα με 2 οπλα. μου αρεσει το dmg που κανει,ειδικα και με το passive που ανεβαζεi +5% crit chance (συνολικα 10%) και +50% dmg (συνολικα 100%). τωρα το τι ειναι καλυτερο δεν ξερω,αλλα οι περισσοτεροι εχω την εντυπωση οτι τον παιζουν σαν tank
ZAKKWYLDE Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 εγώ μόλις ξεκίνησα hell με wizard και ο ψόφος παραμονεύει παντού σε ανοιχτό χώρο κάτι γίνεται, στα dungeon Με το που βγαίνει elite(όχι η φρυγανιά ) πέφτει γέλιο. βασικά νομίζω από Hell Και μετά αξίζει μόνο co-op (ήδη βαρέθηκα solo ) Μην ανησυχείς, στο inferno με το κατάλληλο spec/gear γίνεται καρα-broken
zeniath Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 http://theflickcast.com/2012/05/23/diablo-iii-may-have-already-claimed-first-real-life-fatality/ Ο πρώτος ψόφος από Diablo 3
Luxx Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Απλα δειτε το βιντεο : http://www.youtube.com/watch?v=53OgBJsXa58&feature=relmfu Ορισμενοι εχουν βγαλει και Inferno επιπεδο σε λιγοτερο απο 48 ωρες, απο τοτε που κυκλοφορησε το παιχνιδι! Μιλαμε για τρελη πορωση! Σιγουρα κορεα/κινα μερια θα ειναι! Εντυπωση μου κανει ποσο αργα κανει να πεθανει το last boss.. Πολυ δυσκολο πρεπει να ειναι! Btw, με το RMAH αυτοι θα ειναι οι πρωτοι που θα πλουτισουν! Πρεπει να τους εχουν τυχει τρελα drops!!
zeniath Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Το πρώτο μου legendary είπα να το μοιραστώ. 3 monk με παρακαλάνε να τους το δώσω
Doug21 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Μπορει καποιος να κανει μια παρουσιαση ενος item και να μας εξηγησει και σε μας τους οχι τοσο εμπειρους το τι σημαινουν μερικοι αριθμοι και γενικα τι πρεπει να κοιταμε; Sent from my iPhone using Insomnia
remalis Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 δεν διαφωνώ αλλα και στο diablo 2 θα μπορούσε κάποιος να σου δώσει με trade ενα μαμαουα item που του έπεσε επειδή προχόρισε ποιο πολύ το παιχνίδι , δεν σε υποχρεώνει κανεις να αγοράσεις uber gear εγω αγοράζω κάτι φθηνό οταν δω οτι δεν μπορώ να προχωρήσω άλλο . Το παιχνίδι ρίχνει συνήθως items για άλλα classes και νομίζω πως το έκαναν επίτηδες για να υπάρχει χρησιμότητα στο AH. δεν ειναι τυχαίο γιατί ψάχνοντας στο forum του d3 το έλεγαν πολλοί. κοίτα φάση και στον barbarian πέφτουν 90% items για DH (δεν συμβαίνει μόνο σε εμένα , το λένε πολλοι που παίζουν barb) ισχύει, εγώ παίζω με wd και ο αδερφός μου με barb και πραγματικά το 90% των drop του είναι για dh. Έχουμε μαζέψει καμιά 10αριά κίτρινα crossbows. Αφού εγώ έφτιαξα κ έναν dh να μην πάνε χαμένα. Σε co-op παιχνίδι 2 ατόμων, είναι υποχρεωτικό o ένας να είναι πάντα barbarian ή όχι; Sorry που ρωτάω, αλλά δεν έχω παίξει ποτέ multiplayer σε οποιοδήποτε παιχνίδι, και ακόμη και οι όροι που διαβάζω μού είναι άγνωστοι (tank, buff κτλ. (ευτυχώς μου εξήγησε κάποιους μια φίλη που παίζει mmorpg. ). Αυτό που ήθελα δηλαδή να ξέρω είναι αν demon hunter & witch doctor θα μπορούσαν να προχωρήσουν μαζί, από nightmare και μετά; Οχι μαν δεν χρειάζεται, δεν είναι σαν wow που θές συγκεκριμένους ρόλους (πχ για 5άρι dungeon, κάποιον να τραβάει πάνω του τα τέρατα (mob) και να τρώει το ξύλο, ο οποίος λέγεται tank, κάποιον να healάρει (healer) και 3 να ρίχνουν το ξύλο ανενόχλητοι). Εδώ το κάθε class είναι φτιαγμένο να παίζει και μόνο του. DH και wd μια χαρά θα είστε. Καλά ο dh πόσο ξύλο ρίχνει? Και "cant touch this" φάση. Πολύ ωραίο class. Επίσης για αυτό που λένε πολλοι να αγοράζεις τπτ από ah κάθε τόσο να πω την ιστορία μου. Έχω ένα wd που ανεβάζω σιγά σιγά όσο προλαβαίνω και είμαι lvl 28 (normal). Είχα πει να μην μπαίνω ah αφού δεν επηρεάζει. Έριχνα ξύλο αλλά λίγα πράγματα και έλεγα ότι μάλλον το class είναι πιο αδύναμο (είχα ~100dps). Μπήκα ah έψαξα ένα knife που να χει intel, +mana regen και βρήκα ένα με 4k gold. Αποτέλεσμα είναι να πάω +134dps και γενικά να σπέρνω. Με 5άρι soulharvest και υπόλοιπο gear μόνο από drops , oι γιγάντιες νυχτερίδες βαράνε 600-800 και κριτάρουν 1200-1300. XD Επί της ουσίας παίζω άλλο παιχνίδι. Τώρα κατάλαβα πόσο εύκολο είναι το normal. Οπότε προτείνω και γω ακόμα και αν δε σας ψήνει η φάση με ah, κάθε 5 lvl κάντε 1-2 αγορές με λίγα g τουλάχιστον να το φχαριστιέστε. Αφού είναι έτσι τα drops που γενικά χρειάζεται το ah.
nzeppos Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Αχ, επιτέλους το τέλειωσα κι εγώ το ρημάδι. 32 ωρίτσες μού πήρε. Πάμε τώρα για το nightmare, αν και με αυτούς τους ρυθμούς προβλέπω να βγει το... Diablo 4 πριν τελειώσω το Hell.
_Drakos_ Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Αχ, επιτέλους το τέλειωσα κι εγώ το ρημάδι. 32 ωρίτσες μού πήρε. Πάμε τώρα για το nightmare, αν και με αυτούς τους ρυθμούς προβλέπω να βγει το... Diablo 4 πριν τελειώσω το Hell. Γιατί βρε 10 χρονάκια δεν σε φτάνουν? Εγώ μόνο το skeleton king στο normal εχω φάει μιας και δεν εχω χρονο να ασχολουμε με πολλα games μαζι
Προτεινόμενες αναρτήσεις