Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ε πώς να μην έχεις ατελείωτους ψόφους; Εγώ με DH είχα τόσο στο act I. :|

Το inferno μέχρι τώρα δεν φαίνεται τόσο μεγάλη που$@#α αν εξαιρέσεις τις κλασσικές αλβανίες των elite mobs. Άρχισα και με μερικά τυχερά να ντύνομαι απο AH (έχω δώσει 150k σύνολο και είμαι με 21k dps και 30k hp) και γενικά η ζωή συνεχίζεται.

Νομίζω οτι θα ξεκινήσω άλλο class σιγά σιγά και στα διαλείμματα θα προσπαθώ inferno progress. Παίζει απο εδώ κανείς solo inferno? Εύκολο φαίνεται till now.

Να ευχαριστήσω και εδώ τον καρατερίστα ξάδερφο. :P

τι ενοεος θελω πιο πολυ life?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

πήγαινα να φαω boss με 5 stack valor και ψόφησα επειδή κόλλησε το mouse και δεν έκανε κλικ.

μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι !!

πάντως μετά τα 60 ειναι πολυ fun fun το παιχνίδι :D

Πάντως με βάση το τέλος κάνει μπαμ ότι θα παίξει expansion. Τα υπόλοιπα evils τί έγιναν που ήταν μέσα στο Soulstone? Η κοπελίτσα; Η μάνα της :P. O Diablo? Απλά έπεσε απο τους ουρανούς...εδώ στο D1 τον κλείσαμε στο soulstone γιατί δεν μπορούσε να πεθάνει; Τώρα απλά τον πετάξαμε απο τους ουρανούς;

στο act 1 με barbarian ειχα ατελειωτους ψοφους με 3κ armor kai 13k life

πάνε 5-6κ armor, 30k hp και μετά πάνε να φας το hell άνετα (έτσι έκανα εγώ). για το πως, πάνε ah και ακολούθα το guide που έγραψα πριν κανα 10-20 σελίδες πίσω...

πάνε 5-6κ armor, 30k hp και μετά πάνε να φας το hell άνετα (έτσι έκανα εγώ). για το πως, πάνε ah και ακολούθα το guide που έγραψα πριν κανα 10-20 σελίδες πίσω...

μπορεις να δωσεις link γιατι δεν το βρισκω;;; thanks

μύνημα Νο1 )

επειδή βλέπω αρκετά άτομα να έχουν πρόβλημα με το παιχνίδι here are some tips

i) ανεβάζετε μόνο τον bs + jc για να είναι ανεβάσμενοι, δεν κάνετε ΚΑΝΕΝΑ CRAFT. NADA , NO , NOTHING , ΤΙΠΟΤΑ.

ii) εάν σας φαίνεται δύσκολο το παιχνίδι είναι δικό σας λάθος, πάτε σε μερικά forum διαβάστε specs + playstyle και φτιάξτε σωστά τον ήρωά σας. Η 1η δυσκολία για solo farm θα πρέπει να έρθει στο hell στο τέλος και μετά στο inferno. όποιος κλαίγεται ότι είναι δύσκολο κάνει κάτι λάθος 100%

iii) το να αγοράζεις απο το ΑΗ είναι πολύ σωστό ΑΛΛΑ να το κάνεις σωστά... θα σας δώσω ένα παράδειγμα τι κάνω εγώ και σε κάθε level έχω full rare gear με περίπου 30-40k gold (τα λεφτά είναι για επίπεδα 50-60 περίπου. άρα εάν είστε μικρότερο επίπεδο υπολογίζεται λιγότερα).

εγώ σαν βάρβαρος, παω στο ΑΗ και βάζω (πες ότι είμαι 55lvl) range 54-56 lvl , rare, has: str - vitality - has sockets και buyout price πχ 30.000. Ψάχνω ένα ένα τα αντικείμενα που θέλω (wrist shoulders chest) και βάζω να είναι απο το φθηνότερο στο ακριβότερο. θα εκπλαγείτε με το ΠΟΣΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ (και πάντα rare) θα βρείτε με 3,4,5,6 χιλιάρικα (όπλο 300 dps . 1h + socket με 2.000 είχε πριν 3 ώρες). ΑΠΛΑ σαν έξτρα tip. Εάν δείτε κάτι καλό το παίρνετε ΕΠΙΤΟΠΟΥ. Μιας και το ΑΗ είναι πανευρωπαικό έχει τύχει να εξαφανίζονται πράγματα (ειδικά τα καλά και φθηνά) σε κλάσματα του δευτερολέπτου.

τώρα ανάλογα τι παίζεται εσείς βάζετε τα ανάλογα όπως dexterity / inteligence etc etc. εάν δεν ξέρετε τι να βάλετε διαβάστε πρώτα το guide για τα βασικά του παιχνιδιού και μετά δείτε αυτά που έγραψα.

my 2 cents

ps1: banarete pls το τρολ με τον ρονάνλτο για υπογραφή.... μπερδεύει μέχρι και τα topics αρκεί να trollarei. για οποιαδήποτε απορία ρωτήστε εδώ αν και πιστεύω σας κάλυψα πλήρως.

ps2: δυστυχώς ο barbarian παίζει με 1h + shield στο 80% άρα μην δοκιμάζετε 2h ή 1h x2 better safe then sorry

ps3: για barbarian spec ψάξτε κανά 50 σελίδες πίσω θα δείτε ένα το οποίο 9/10 παίζουν (τανκ dps) για packs , και απλά αλλάζεις το cleave --> frenzy + την μαλακία με τον κεραυνό και βάζετε το hammer με το 270% dmg

Μήνυμα Νο 2

spec: http://eu.battle.net...XYVT!ZbV!aaaZaZ

stats: 799 str, 664 vita, 3522 armor, 932 damage, 13254 hp. Αφού έκανα το σωστό spec και πήγα όσο μπόρεσα 50/50 stamina / str άρχισαν τα γούστα είτε σόλο είτε με παρέα. απλά λίγη προσοχή θέλει και το nightmare βγαίνει για πλάκα

ps1: τα stats σου τα είχα στην αρχή προς μέση του nightmare... ούτε καν hell

Καλησπερα παιδια.Να ρωτησω αν στο παιχνιδι σε ξεκιναει αναγκαστικά απο το normal ή μπορεις να επιλεξεις εσυ την δυσκολια?Ευχαριστω

αδερφέ αναγκαστικά ξεκινάς Normal μετά nightmare -> hell -> inferno

ok αλλα παίξε hell πρώτα και έλα να πεις πόσο εύκολο είναι

το normal δεν ειναι καν normal , ειναι very easy και σε σύγκριση με hell->inferno είναι απλά ενα tutorial :P

μην ανησυχείς , αργότερα θα ψοφάς ότι και να αγοράζεις :lol:

Σόρρυ για να καταλάβω, διαφωνείς δηλαδή στο ότι το ήδη εύκολο normal (που θα πρέπε να ναι) γίνεται βαρετό; Έτσι δεν παίζεις ποτέ το παιχνίδι as intended και πας inferno και λες OMFG ΔΥΣΚΟΛΟ. Ναι ρε, άμα έπαιζες τόση ώρα με items άλλων;

Και τσακ πεφτει το πρωτο legendary..και σιγα μην ηταν για DH που παιζω ...

ζωνουλα για βαρβαρο ονοματι "thunder god's vigor" : 130 str /21 intel / 67 vit / 165 armor / reduces dmg from lightning attacks by 4% / increases bash dmg by 5%

επεσε απο ενα σπασ@ρχιδικο champion στο hell...

Σόρρυ για να καταλάβω, διαφωνείς δηλαδή στο ότι το ήδη εύκολο normal (που θα πρέπε να ναι) γίνεται βαρετό; Έτσι δεν παίζεις ποτέ το παιχνίδι as intended και πας inferno και λες OMFG ΔΥΣΚΟΛΟ. Ναι ρε, άμα έπαιζες τόση ώρα με items άλλων;

δεν διαφωνώ αλλα και στο diablo 2 θα μπορούσε κάποιος να σου δώσει με trade ενα μαμαουα item που του έπεσε επειδή προχόρισε ποιο πολύ το παιχνίδι , δεν σε υποχρεώνει κανεις να αγοράσεις uber gear :P

εγω αγοράζω κάτι φθηνό οταν δω οτι δεν μπορώ να προχωρήσω άλλο . Το παιχνίδι ρίχνει συνήθως items για άλλα classes και νομίζω πως το έκαναν επίτηδες για να υπάρχει χρησιμότητα στο AH.

δεν ειναι τυχαίο γιατί ψάχνοντας στο forum του d3 το έλεγαν πολλοί.

Και τσακ πεφτει το πρωτο legendary..και σιγα μην ηταν για DH που παιζω ...

ζωνουλα για βαρβαρο ονοματι "thunder god's vigor" : 130 str /21 intel / 67 vit / 165 armor / reduces dmg from lightning attacks by 4% / increases bash dmg by 5%

επεσε απο ενα σπασ@ρχιδικο champion στο hell...

κοίτα φάση και στον barbarian πέφτουν 90% items για DH (δεν συμβαίνει μόνο σε εμένα , το λένε πολλοι που παίζουν barb)

και τσακ εκει που παιζω ΕΥΤΥΧΩΣ εχει κανει checkpoint 2 Mob πισω με κανει disconnect για να κανει launcher update ....ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΡΕ BLIZZARD ???????????????? και μετα 3 login incorrect Μου πεταξε και μπηκε στο 4ο....

Υπαρχει καποια πληροφορια σχετικα με τα drops των αντικειμενων; Ειναι εντελως τυχαια ή αναλογα με τα level και ποση ωρα παιζεις;

Επισης τι προτιματε, range ή melee; Να φανταστω οτι με wizard θα ειναι λιγο ζορικα στο hell,inferno;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...