ThanosWF Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Κριμα φανταζομαι ποσο πιο μαματο θα ηταν αν ειχε multi Θα εχει pvp σε καποιο επομενο patch αν με την εννοια του multi εννοεις εναντια αλλων παιχτων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tetix Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Εμένα γιατί μου φαίνεται lame η όλη φάση με το gold ΑΗ τώρα; Πας με shit dps και 20k gold και παίρνεις 2-3 κίτρινα και 2-3 gem +30 τα οποία θα έβρισκες/φάρμαρες πολύ αργότερα και γ@@@@ τα πάντα... Αct 3 είμαι τώρα στο νόρμαλ, απλώς αν γίνεται έτσι και μετά είναι σαν να παίζεις με gear από επόμενο difficulty και το game γίνεται πανεύκολο. Επίσης έχω μετρήσει και τα mobs στο Act III (level 30) δίνουν 120-160xp. Mε τόσα rares που δίνουν ένα τόνο +Exp/kill είμαι στο +85/kill δηλαδή περίπου +50% xp, ούτε με heirloom να ήμουν..... Lame! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanos2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 ρε παιδία, εμένα με κάλεσαν με guest pass και πάνω στην πόρωση μου ξέχασα να αλλάξω το Country of Residence και έχει μείνει Αμερική. Και πήγα τώρα να πάρω την digital έκδοση του παιχνιδιού και δεν με αφήνει να το αλλάξω. Πρέπει λέει να στείλω φωτογραφία μου και κάτι τέτχια. Άμα το αφήσω Αμερική θα υπάρχει πρόβλημα; Η να πάω να το πάρω από κάποιο μαγαζί; edit: τελικά θα κάνω νέο λογαριασμό να ξεμπερδεύω. Και έφτασα 3 ήρωες 13 λβλ. χαλάλι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamiotis Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 και εγω δεν το αλλαξα το εχω united kingdom δεν πειραζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Εμένα γιατί μου φαίνεται lame η όλη φάση με το gold ΑΗ τώρα; Πας με shit dps και 20k gold και παίρνεις 2-3 κίτρινα και 2-3 gem +30 τα οποία θα έβρισκες/φάρμαρες πολύ αργότερα και γ@@@@ τα πάντα... Αct 3 είμαι τώρα στο νόρμαλ, απλώς αν γίνεται έτσι και μετά είναι σαν να παίζεις με gear από επόμενο difficulty και το game γίνεται πανεύκολο. Επίσης έχω μετρήσει και τα mobs στο Act III (level 30) δίνουν 120-160xp. Mε τόσα rares που δίνουν ένα τόνο +Exp/kill είμαι στο +85/kill δηλαδή περίπου +50% xp, ούτε με heirloom να ήμουν..... Lame! ok αλλα παίξε hell πρώτα και έλα να πεις πόσο εύκολο είναι το normal δεν ειναι καν normal , ειναι very easy και σε σύγκριση με hell->inferno είναι απλά ενα tutorial μην ανησυχείς , αργότερα θα ψοφάς ότι και να αγοράζεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
__D3mIaN__ Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Eχει κανεις στοιχεια για το pvp system? Δεν εχω το παιχνιδι αλλα αξιζει να το αγορασω? Γενικα γνωριζω τη φαση καθοτι εχω παιξει το diablo 2 αλλα ειμαι pvp machine, γουσταρω games αν εχουν pvp.. Δηλαδη οκ παιζω λιωνω το τερματιζω... μετα τι? Επισης οσο αφορα τα abilities που διαθετει η καθε class ποικιλουν? Δηλαδη αν παιξει pvp system αργοτερα, θα υπαρχει ποικιλομορφια αναμεσα σε ιδιες class? Υπαρχει δλδ καποια δυσκολια που να απαιτει skill στις class ή ειναι απλα ez mode hack n slash spamm abilities festival και the winner is the one with top items? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanos2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 και εγω δεν το αλλαξα το εχω united kingdom δεν πειραζει Ναι αλλα ζητάει να βάλω μια διεύθυνση αμερικάνικη για να με χρεώσει :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 μην ανησυχείς , αργότερα θα ψοφάς ότι και να αγοράζεις tank μπροστά ένας wizard με το perma frozen/stun και το act 1 inferno είναι περίπατος με ελάχιστες εξαιρέσεις... act 2 δεν έχω δοκιμάσει ακόμα με αυτό το combo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Eχει κανεις στοιχεια για το pvp system? Για όλα αυτά που γράφεις δεν υπάρχει η παραμικρή ιδέα. Πάντως το balancing στις classes ήδη έχει αρχίσει με κάποια hotfixes, νομίζω ο μάγος και ο demon hunter είναι λιγότερο ψεύτες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamiotis Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Ναι αλλα ζητάει να βάλω μια διεύθυνση αμερικάνικη για να με χρεώσει :/ στειλε ticket στην blizzard για help Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vangelis2696 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Καλησπερα παιδια.Να ρωτησω αν στο παιχνιδι σε ξεκιναει αναγκαστικά απο το normal ή μπορεις να επιλεξεις εσυ την δυσκολια?Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlackScorpionX Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Και στην αντίθετη περίπτωση που είμαι εγώ πιο μπροστά και πάω σε αυτόν τι γίνεται? Πάλι με chapter select θα πάω εκεί που ήμουν ή αυτόματα? Πολύ απλό, κάνεις join στο game του φίλου και όταν τελειώσεις και θες να επιστρέψεις στο δικό σου στο menu εκεί που φαίνεται ο χαρακτήρας σου και κάνει τρελίτσες -> change quest και διαλέγεις εκεί που είχες τελειώσει. Ίσως να χάσεις λίγο από το progress σου σε ό,τι αφορά κάποια q αν δεν τα έχει ολοκληρώσει. Η ιστορία πηγαίνει σε μέρη. Αν έχεις τελειώσει το κάθε τμήμα, όλα good αν ήσουν στη μέση τότε θα ξαναπας στο τελευταίο σημείο που έχει σώσει. Δεν είναι κάτι το τραγικό πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 tank μπροστά ένας wizard με το perma frozen/stun και το act 1 inferno είναι περίπατος με ελάχιστες εξαιρέσεις... act 2 δεν έχω δοκιμάσει ακόμα με αυτό το combo δοκιμασε barbarian και έλα πες μου act 1 δεν λέει κάτι , act 3 και μετά πέφτει το παλουκι λουκ (τουλάχιστον hell). παίζει ρόλο και το class φυσικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamiotis Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 δοκιμασε barbarian και έλα πες μου act 1 δεν λέει κάτι , act 3 και μετά πέφτει το παλουκι λουκ (τουλάχιστον hell). παίζει ρόλο και το class φυσικα. στο act 1 με barbarian ειχα ατελειωτους ψοφους με 3κ armor kai 13k life Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Ε πώς να μην έχεις ατελείωτους ψόφους; Εγώ με DH είχα τόσο στο act I. :| Το inferno μέχρι τώρα δεν φαίνεται τόσο μεγάλη που$@#α αν εξαιρέσεις τις κλασσικές αλβανίες των elite mobs. Άρχισα και με μερικά τυχερά να ντύνομαι απο AH (έχω δώσει 150k σύνολο και είμαι με 21k dps και 30k hp) και γενικά η ζωή συνεχίζεται. Νομίζω οτι θα ξεκινήσω άλλο class σιγά σιγά και στα διαλείμματα θα προσπαθώ inferno progress. Παίζει απο εδώ κανείς solo inferno? Εύκολο φαίνεται till now. Να ευχαριστήσω και εδώ τον καρατερίστα ξάδερφο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις