paularas Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 εύκολο είναι ρε c thresh. πάνε φάρμαρε τον μαλάκα για τα πλανς και όλα τα άλλα είναι μεν drops αλλά με το guide είναι 100% σίγουρο να τα βρείς... μετά μόνο τα λεφτά θα σου μείνουν (100-200-500κ ) αντίστοιχα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Super Moderators Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 το ξέρω, απλά ρωτάω... τα έχω τα plans από το 1ο kill
nicoc89 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 έχεις βρει τα plans + mats για το staff of herding? οχι , τώρα άρχισα σε hell και βρήκα απο mats black mushroom και leorics shibone. προσπαθώ να βρω ανοιχτή την σπηλιά με το npc για το rainbow αλλα δεν την βρίσκω (5 runs και συνεχίζω).
BlackScorpionX Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 To ακριβές build είναι αυτό http://eu.battle.net/d3/en/calculator/wizard#bRXdOS!fTg!cbaaYY Το main nuke ουσιαστικά είναι Hydra+Forceful wave(με όποιο rune προτιμάς) με Arcane Dynamo. Πολύ σημαντικό είναι το Venom Weapon και φυσικά το Living Lightning (αν δεν το έχεις ακόμα βάλε ένα άλλο pulse). Οπότε ουσιαστικά nukareis και δεν σε πλησιάζει κανείς με το knockback. Βασικά για μένα οι μόνες παραλλαγές που θα μπορούσαν να γίνουν είναι στο Hydra+Forceful Wave. Π.χ πολύ δυνατό είναι το frost nova...έχεις τα πάντα μόνιμα frozen...ειδικά στα boss είναι καρα-exploit. Τον diablo μονίμως frozen τον είχα. Τώρα στα elite packs, φυσικα ορισμένα με έχουν δυσκολέψει και έχω φάει τα wipes μου αλλά αυτά θα έλεγα είναι 2/10. Τα άλλα 8/10 είναι απλά για γέλια πλέον. Αυτά που με δυσκολεύουν λίγο είναι όσα έχουν Shield ή όσα έχουν Wall γιατί αν δεν μπορείς να τα χτυπήσεις δεν γίνονται άμεσα reset τα CD σου. Αλλά η λογική είναι αυτή, προσπαθείς να τα κρατάς μακρυά με Forceful wave(εκτός αν είναι mortar). Spammareis το signature σου και το Diamond Skin το οποίο γίνεται άμεσα reset οπότε δεν τρως dmg. Έχεις τη τούμπανη Hydra με 75% buff. Κάποιες φορές ίσως να θέλει και κάποιο ελαφρό όμως kiting. Προσπαθείς να αποφύγεις desecration/arcane κτλ εντάξει αν σταθείς λίγο άτυχος τρέχεις και λίγο προς τα πίσω μέχρι να πάρεις ζωή. Κάποιες φορές έχω σκεφτεί να αντικαταστήσω Hydra με Teleport ειδικά για τα group που με δυσκολεύουν λίγο...αλλά μόλις ανεβάσω λίγο DPS. A...βασικότατη προυπόθεση για το Build είναι να έχεις πάνω απο 20% crit...όσο ψηλότερο τόσο καλύτερα. Ωραία θα το δοκιμάσω και θα σου πω. Αγόρασα σήμερα μερικά από ΑΗ το έφτασα 17%. Ελπίζω να περάσω το 20% σύντομα γιατί όπως είμαι τώρα δε θα τη βγάζω καθαρή για πολύ ακόμα.
Xorxhs! Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 οταν εισαι 60ρης τα top items πεφτουν μονο σε inferno ή πέφτουν και σε nightmare ή hell?
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Και μου επεσε και μενα σημερα πρωτη φορα που εφαγα τον Diablo η κάποιον άλλο στο normal, το μαθαίνω στον φίλο και βλέπω κάτι άσπρο με μαπα dps Link λέω και γω κάπου θα χρειάζεται.
mphxths Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Με λιγοστες αγορες απο ΑΗ , το hell ειναι κατα τοπους δυσκολο και κατα τοπους ευκολο. Τα γκρουπς με νορμαλ τερατακια ειναι ευκολα , αν εχει ομως champions/elites , τοτε το κυνηγι σε ολον τον χαρτη παει συννεφο...πολυ ξυλο. Τα bosses παλευονται λιγο πολυ , γιατι ειναι 1 τερας ...οχι 5-6 ελιτες να σε κυνηγανε Απο κει και περα απο αντικειμενα δεν εχω παραπονο , εχω τιγκαρει ενα TAB στο stash , κιτρινακια , οχι ολα καλα για μενα. Και με τον περιορισμο των 10 auctions , συσσωρευονται. Οποτε οποιος θελει να με ξελαφρωσει απο αυτα , flat τιμη 10 χηνες για το καθενα οσο καλα , ασχημα κλπ ειναι , το battletag ειναι mphxths#2845 Βαλτε το ονομα σας που εχετε εδω στο ινσομνια να ξερω οτι ειστε εσεις και οχι κανας ξεμπαρκος. Μερικα απο τα κιτρινακια πρεπει να ειναι καλα οπως τα κοβω..μερικα μετρια και μερικα οχι τοσο καλα...
THEMACHINE Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Ξέρει κανείς κανά καλό site με guides για κάθε class και items?? Sent from my iPhone using Insomnia
devil-ji Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Μολις δοκιμασα το ΑΗ... Τζαμπα εχανα τα λεφτακια μου τοσο καιρο σε craft :mad: Γενικα αξιζει να το αναβαθμισω πλεον το κραφτ σκιλς ?? Ειμαι νομιζω lvl 5
remalis Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Στο forum της blizzard λένε ότι δεν αξίζει γενικά. Είναι πολλά τα λεφτά (άρη) και είναι τελείως τυχαίο τι θα σου κάτσει. Στην πλειοψηφεία των threads λένε ότι καλύτερα να αγοράζεις από το ΑΗ. Εγώ, προσωπικά, θα τον ανεβάσω πάντως, μόνο και μόνο για θέμα πληρότητας και αυθυποβολής του gamer.
bad_freddy Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Βασικά ο φίλος σου μπορεί να ξεκινήσει κανονικά από την αρχή χωρίς να χάσει τα αντικείμενα και τα xp από το παιχνίδι που παίξατε. Απλά αντί για resume game θα απιλέξει την αποστολή από την οποία θέλει να ξεκινήσει (την πρώτη στην προκειμένη περίπτωση.) Και στην αντίθετη περίπτωση που είμαι εγώ πιο μπροστά και πάω σε αυτόν τι γίνεται? Πάλι με chapter select θα πάω εκεί που ήμουν ή αυτόματα?
GaMeR21 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Σαν n00b ας κανω και εγω μια ερωτηση: το D3 δεν εχει multiplayer σωστα?Απλα εχει το co-op mode που σου επιτρεπει να παιξεις με αλλους 3 παικτες?
gio@ Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Σαν n00b ας κανω και εγω μια ερωτηση: το D3 δεν εχει multiplayer σωστα?Απλα εχει το co-op mode που σου επιτρεπει να παιξεις με αλλους 3 παικτες? ετσι
gamiotis Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 κανενα gear η skills για barbarian στο hell act 2?
GaMeR21 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 ετσι Κριμα φανταζομαι ποσο πιο μαματο θα ηταν αν ειχε multi
Προτεινόμενες αναρτήσεις