Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να φαρμάρεις μια ώρα το dungeon και να τρώς dc πρίν το checkpoint...

Κατα τα άλλα το hell μέχρι τώρα με μερικές στιγμές τσατίλας και ιώβιας υπομονής solάρετε εύκολα (μέση act 3). Μόνο σε συγκεκριμένα boss και ανάλογα με το class ίσως να παίζει πρόβλημα. Αλλιώς με το "you have died - checkpoint x 432890" προχωράς θέλεις δε θέλεις. O belial στο phase 2 ας πούμε ήταν τζόκερ για να βγεί. Όσο καλά και να παίξεις, ένα hit ή έναν μετεωρίτη καταλάθος θα τον φάς... και qq (dh). Το ίδιο και ο butcher. Ένα hook. Έ εκεί χρησιμοποιείς τον ξάδερφο σου που ξέρει καράτε και η ζωή συνεχίζεται (γκουχ thresh) :P

• Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δλδ οταν γινεται disconnect χανεις ο,τι items εχεις μαζεψει; Αυτο ειναι τελειως παραλογο!!

Γιατι θελετε τοσο τα pvp; Ενταξει ισως εχει πλακα, αλλα κερδιζετε κατι;

Καλα εκανα και δε το αγορασα ακομα το diablo, θα μου ειχε σπασει τα νευρα! Προς το παρων παιζω το II και σε λιγο παω στο hell επιπεδο με wizard.

Αληθεια το hell στο III το βγαζει κανεις μονος του; Το inferno ουτε λογος, ετσι;

Τελος, παιζετε μονοι σας ή με παρεα; Εγω προτιμω μονος μου, τουλαχιστον μεχρι και το hell επιπεδο. Δε βρισκω καποιο λογο να παιξω με αλλον, προτιμω να ζοριστω.

Ρε τι γράφεις; Σοβαρά σταμάτα να γράφεις πράγματα από το μυαλό σου σε παρακαλώ. Παίξε D2 και άσε τις θεωρίες για το D3 για όσους παίζουν γιατί λες χίλια δυο εντελώς λάθος πράγματα που τρομάζουν κόσμο χωρίς λόγο.

Δεν χάνεις items.

Τα πάντα είναι soloable.

Inferno Act 1 (είχα 3 μέρες slacking) είμαι και δεν μου φαίνεται τίποτα το τρομερό όπως λένε όλοι.

Απ'όσο ξέρω έχουν θέμα οι melee χαρακτήρες με το Inferno γιατί τα mobs κόβουν σε κάθε hit ΠΑΡΑ πολύ dmg και θέλουν πολύ gear σε αντίθεση με τους Ranged που είναι αρκετά πιο χαλαρά (τουλάχιστον ο DH μου τα βλέπει όλα πολύ cool).

Η αλήθεια είναι πως το inferno θέλει gear. Αυτό το μαζεύεις είτε από το AH είτε από το secret level αλλά για να το κάνεις unlock σε Hell θέλει πολλά φράγκα. (100Κ για ένα item + 50K = Staff of Herding. +200K για να το κάνεις Nightmare +500K για να το κάνεις Hell αν δεν κάνω λάθος)

Το μόνο που με έχει ξενερώσει είναι το nerf στο Smoke Screen (από 2sec σε 1sec) αλλά εντάξει, επιβιώνουμε και έτσι.

Δημοσ.

όχι βέβαια, απλά χάνεις το progress αν δεν έχεις τελειώσει το quest ή αν δεν έχεις περάσει από checkpoint...

Τα item που εχεις παρει μετα απο το τελευταιο checkpoint δε τα χανεις; Τι εννοεις οταν λες progress; Και πως ακριβως δουλευουν τα checkpoint;

Δημοσ.

Τα item που εχεις παρει μετα απο το τελευταιο checkpoint δε τα χανεις;

Τι δε κατάλαβες από το

ΔΕΝ ΧΑΝΕΙΣ ITEMS

Δημοσ.

Εγώ έχω μια άλλη απορία...

Πριν λίγες μέρες πήραμε με ένα φίλο 2 αντίτυπα του παιχνιδιού. Εγώ ξεκίνησα από την πρώτη στιγμή αλλά αυτός ξεκίνησε χτές. Κάνοντας λοιπόν login για πρώτη φορά βλέπει το κουμπάκι quick join και έρχεται σε μένα που ήμουν στο cathedral, μιλάμε και βγαίνει.

Την επόμενη φορά που μπήκε μόνος του (για πρώτη φορά στο single player γενικά) τον έβγαλε εκεί που με είχε συναντήσει και φυσικά μη γνωρίζοντας συνέχισε από εκεί που τον έβγαλε (είχε στο journal και το quest που είχα εγώ τότε), με αποτέλεσμα να "προσπεράσει" με αυτό τον τρόπο το μισό act 1 χωρίς να έχει σκοτώσει ούτε ένα mob! :confused:

Προσωπικά μου φάνηκε αρκετά παράλογο αυτό και ήθελα να ρωτήσω για να μην βρεθώ προ εκπλήξεως όπως κι αυτός, αν εγώ που είμαι πιο μπροστά και σαν progress, κάνω join σε αυτόν θα πάει και μένα το progress μου πίσω όπως και αυτού πήγε μπροστά ή κάνοντας leave game θα επιστρέψω στο δικό μου και θα είναι όλα νορμάλ?

Δημοσ.

Τι δε κατάλαβες από το

ΔΕΝ ΧΑΝΕΙΣ ITEMS

Βασικα δε καταλαβαινω πως λειτουργουν τα checkpoints στο diablo III.. Οταν κανεις load, τα mob που εχεις σκοτωσει εμφανιζονται ξανα ή οχι;

Δημοσ.

Καλά Wizard με ~25% crit, Venom Weapon, Force Armor, Venom Hydra, Critical Mass, Diamond Skin, Living Lightning είναι εντελώς broken. Έχεις μόνιμα διαθέσιμα τα cooldowns diamond skin + frost nova και δεν σε ακουμπάει κυριολεκτικά τίποτα. Τον diablo στο Hell απλά τον είχα μονίμως frozen.

Ναι είναι ωραίος έτσι αν και δεν το έχω δοκιμάσει ΑΚΡΙΒΩΣ έτσι.

Δε μου λες, στα elite groups μέχρι diablo hell πως τα πήγαινες; Γιατί εμένα act II έχω φτύσει αίμα μερικές φορές και κάποιες φορές αν μπορώ απλά τα προσπερνάω γιατί απλά ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ να τα βγάλω. Δηλαδή 1/10 είναι εύκολα, 2/10 είναι ανίκητα ( με το build μου) και 7/10 πεθαίνω πολλές φορές για να τα βγάλω. Κάπως έχει στρώσει τώρα αλλά με ανελέητο kiting, για την ακρίβεια circling, γύρω γύρω όλοι στη μέση hydra venom+ blizzard.

Επίσης τι άλλα passive χρησιμοποιείς;

Δημοσ.

Εγώ έχω μια άλλη απορία...

Πριν λίγες μέρες πήραμε με ένα φίλο 2 αντίτυπα του παιχνιδιού. Εγώ ξεκίνησα από την πρώτη στιγμή αλλά αυτός ξεκίνησε χτές. Κάνοντας λοιπόν login για πρώτη φορά βλέπει το κουμπάκι quick join και έρχεται σε μένα που ήμουν στο cathedral, μιλάμε και βγαίνει.

Την επόμενη φορά που μπήκε μόνος του (για πρώτη φορά στο single player γενικά) τον έβγαλε εκεί που με είχε συναντήσει και φυσικά μη γνωρίζοντας συνέχισε από εκεί που τον έβγαλε (είχε στο journal και το quest που είχα εγώ τότε), με αποτέλεσμα να "προσπεράσει" με αυτό τον τρόπο το μισό act 1 χωρίς να έχει σκοτώσει ούτε ένα mob! :confused:

Προσωπικά μου φάνηκε αρκετά παράλογο αυτό και ήθελα να ρωτήσω για να μην βρεθώ προ εκπλήξεως όπως κι αυτός, αν εγώ που είμαι πιο μπροστά και σαν progress, κάνω join σε αυτόν θα πάει και μένα το progress μου πίσω όπως και αυτού πήγε μπροστά ή κάνοντας leave game θα επιστρέψω στο δικό μου και θα είναι όλα νορμάλ?

Βασικά ο φίλος σου μπορεί να ξεκινήσει κανονικά από την αρχή χωρίς να χάσει τα αντικείμενα και τα xp από το παιχνίδι που παίξατε. Απλά αντί για resume game θα απιλέξει την αποστολή από την οποία θέλει να ξεκινήσει (την πρώτη στην προκειμένη περίπτωση.)

Δημοσ.

Βασικα δε καταλαβαινω πως λειτουργουν τα checkpoints στο diablo III.. Οταν κανεις load, τα mob που εχεις σκοτωσει εμφανιζονται ξανα ή οχι;

Ναι τα mobs ξαναβγαίνουν αυτό το κάνεις και όταν έχεις κάποια rare/champions με affixes που δε μπορείς να φας οπότε κάνεις leave game & resume για να κάνουν reset τα mobs.

Δημοσ.

ειμαι 58lvl hell act 3 , αξίζει να μπω στο secret level του nightmare με magic find gear για να φαρμάρω η τα drops θα ειναι για γέλια σε σχέση με αυτά που φοράω ?

ρωτάω επειδή κόλλησα hell act 3 στα μπουντρούμια στο 2ρο πάτωμα και χρειάζομαι gear (ειδα στο AH chest για το level μου με 500 armor και εμένα έχει 200κάτι πχ.)

Δημοσ.

Χθες με το που σκοτωσα την Magdha και μου πεταξε 2 rare, εφαγα disconnect μετα απο μισο λεπτο και πανε τα rare, χαθηκαν απο το inventory.

Το ιδιο και ο αλλος που το παιζαμε μαζι coop.

Δημοσ.

Ναι είναι ωραίος έτσι αν και δεν το έχω δοκιμάσει ΑΚΡΙΒΩΣ έτσι.

Δε μου λες, στα elite groups μέχρι diablo hell πως τα πήγαινες; Γιατί εμένα act II έχω φτύσει αίμα μερικές φορές και κάποιες φορές αν μπορώ απλά τα προσπερνάω γιατί απλά ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ να τα βγάλω. Δηλαδή 1/10 είναι εύκολα, 2/10 είναι ανίκητα ( με το build μου) και 7/10 πεθαίνω πολλές φορές για να τα βγάλω. Κάπως έχει στρώσει τώρα αλλά με ανελέητο kiting, για την ακρίβεια circling, γύρω γύρω όλοι στη μέση hydra venom+ blizzard.

Επίσης τι άλλα passive χρησιμοποιείς;

To ακριβές build είναι αυτό http://eu.battle.net/d3/en/calculator/wizard#bRXdOS!fTg!cbaaYY

Το main nuke ουσιαστικά είναι Hydra+Forceful wave(με όποιο rune προτιμάς) με Arcane Dynamo. Πολύ σημαντικό είναι το Venom Weapon και φυσικά το Living Lightning (αν δεν το έχεις ακόμα βάλε ένα άλλο pulse). Οπότε ουσιαστικά nukareis και δεν σε πλησιάζει κανείς με το knockback.

Βασικά για μένα οι μόνες παραλλαγές που θα μπορούσαν να γίνουν είναι στο Hydra+Forceful Wave. Π.χ πολύ δυνατό είναι το frost nova...έχεις τα πάντα μόνιμα frozen...ειδικά στα boss είναι καρα-exploit. Τον diablo μονίμως frozen τον είχα.

Τώρα στα elite packs, φυσικα ορισμένα με έχουν δυσκολέψει και έχω φάει τα wipes μου αλλά αυτά θα έλεγα είναι 2/10. Τα άλλα 8/10 είναι απλά για γέλια πλέον. Αυτά που με δυσκολεύουν λίγο είναι όσα έχουν Shield ή όσα έχουν Wall γιατί αν δεν μπορείς να τα χτυπήσεις δεν γίνονται άμεσα reset τα CD σου.

Αλλά η λογική είναι αυτή, προσπαθείς να τα κρατάς μακρυά με Forceful wave(εκτός αν είναι mortar). Spammareis το signature σου και το Diamond Skin το οποίο γίνεται άμεσα reset οπότε δεν τρως dmg. Έχεις τη τούμπανη Hydra με 75% buff. Κάποιες φορές ίσως να θέλει και κάποιο ελαφρό όμως kiting. Προσπαθείς να αποφύγεις desecration/arcane κτλ εντάξει αν σταθείς λίγο άτυχος τρέχεις και λίγο προς τα πίσω μέχρι να πάρεις ζωή.

Κάποιες φορές έχω σκεφτεί να αντικαταστήσω Hydra με Teleport ειδικά για τα group που με δυσκολεύουν λίγο...αλλά μόλις ανεβάσω λίγο DPS.

A...βασικότατη προυπόθεση για το Build είναι να έχεις πάνω απο 20% crit...όσο ψηλότερο τόσο καλύτερα.

• Super Moderators
Δημοσ.

ειμαι 58lvl hell act 3 , αξίζει να μπω στο secret level του nightmare με magic find gear για να φαρμάρω η τα drops θα ειναι για γέλια σε σχέση με αυτά που φοράω ?

ρωτάω επειδή κόλλησα hell act 3 στα μπουντρούμια στο 2ρο πάτωμα και χρειάζομαι gear (ειδα στο AH chest για το level μου με 500 armor και εμένα έχει 200κάτι πχ.)

έχεις βρει τα plans + mats για το staff of herding?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...