Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Η2 2010 αν όχι 2011...
linuxovios Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Τη στιγμή που η Blizzard έχει την αγελάδα με το γάλα που αρμέγει (wow), δε θα κάνει τη "χάρη" στους gamers για D3 το 2010. Μια τόσο κοντινή κυκλοφορία με το SC2 μπορεί να πλήξει τις πωλήσεις του SC2. Η αίσθησή μου είναι ότι D3 θα δούμε το 2011. Υ.Γ. sign the petition "lan in SC2, please"
nikoscheng Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 αρα πρωτα SC2 κι αυτο καλο, ακομα το D2 δεν τελειωσα.
Πέτρος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 @linuxovios, (όχι προσωπικά, απλά από εσένα πήρα χαμπάρι το link): "REASONS TO KEEP LAN ... Internet is something that you have to pay for every month, and in a bad month you might choose to buy groceries instead of paying for the internet." Είμαστε στοιχειωδώς σοβαροί? ...buy groceries... Ναι, πεινάμε, δεν μπορούμε να πληρώσουμε για δδίκτυο, αλλά θα περάσουμε 5-6 ωρίτσες καρφωμένοι σε LAN μπροστά στο (όποιο) SC2. Πραγματικά εξαιρετικό επιχείρημα για να συγκινηθεί η κάθε σοβαρή φιλάνθρωπος και φιλόπτωχος μη κερδοσκοπική πολυεθνική! Having Said That... και τα δύο αργούν πάρα πολύ!
GaGaS_Thess Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 δεν μπορει να γινει ενα θαυμα καιστην blizcon να πουνε 01.09.2009 το Diablo3 στα καταστηματα ???????????????
kostacurtas Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Η Blizzard επιβεβαίωσε ότι το Diablo III θα είναι playable στην GamesCom που ξεκινάει αυτή την εβδομάδα (19 έως 23 Αυγούστου).
ikaruga24 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Αντε να δουμε gameplay κανονικο απο gamers. Μυριζομαι και αποκαλυψη ακομα μιας class (σιγουρα με τοξα και pet οπως hunter) και αργοτερα την τελευταια class που θα ειναι και το curiosity της υποθεσης. Μεχρι στιγμης παντως ο witchdoctor μου κινει ποιο πολυ το ενδιαφερον απο τις 3 που εμφανιστηκαν μεχρι τωρα.
SleekOperator Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 εμενα η sorc φιλε και εμένα η sorceress δεν θα με χάλαγε για ένα... καλό gameplay
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Αντε να δουμε gameplay κανονικο απο gamers. Μυριζομαι και αποκαλυψη ακομα μιας class (σιγουρα με τοξα και pet οπως hunter) και αργοτερα την τελευταια class που θα ειναι και το curiosity της υποθεσης Πόσο μου την σπάνε οι huntards
ikaruga24 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Μαλλον σου τη σπανε οι παικτες που τους διαλεγουνε (!!)
Tenshi Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Πόσο μου την σπάνε οι huntards Ελα ρε σύ,ασε να δούμε και καναν Ranger-class χαρακτήρα. Πάντως ακόμα να χωνέψω οτι δέν θα υπάρχει Paladin...
the_valliant Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Αντε να δουμε gameplay κανονικο απο gamers. Μυριζομαι και αποκαλυψη ακομα μιας class (σιγουρα με τοξα και pet οπως hunter) και αργοτερα την τελευταια class που θα ειναι και το curiosity της υποθεσης. Μεχρι στιγμης παντως ο witchdoctor μου κινει ποιο πολυ το ενδιαφερον απο τις 3 που εμφανιστηκαν μεχρι τωρα. Θα συμφωνήσω. Η διαίσθηση μου λέει -και μπορούμε να κάνουμε και poll - ότι στην επερχόμενη BlizzCon θα μας σερβίρουν τα εξής: α) playable installment για το Diablo 3 β) playable installment για το SC2 γ) ανακοίνωση 3ης κλάσης για το Diablo 3 (100% ranger/rogue) δ) διάθεση του αναμενόμενου (και πολύ καθυστερημένου ήδη) patch για το Diablo 2 ε) ανακοίνωση (με τη μορφή trailer) για το 'κρυφό' project της εταιρίας, δηλ. το νέο ΜΜΟ που ετοιμάζουν! Ναι, αν έχω 'ψυχογραφήσει' την Blizzard σωστά τόσο καιρό, θα φροντίσουν να μας αποζημιώσουν για την αναμονή κοντά ενός χρόνου (από τον περασμένο Οκτώβριο μας έχουν να ξεροσταλιάζουμε χωρίς ουσιαστικές ειδήσεις) με τέτοιο τρόπο ώστε να παραμιλάμε για άλλο ένα χρόνο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις