Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τη στιγμή που η Blizzard έχει την αγελάδα με το γάλα που αρμέγει (wow), δε θα κάνει τη "χάρη" στους gamers για D3 το 2010. Μια τόσο κοντινή κυκλοφορία με το SC2 μπορεί να πλήξει τις πωλήσεις του SC2. Η αίσθησή μου είναι ότι D3 θα δούμε το 2011.

Υ.Γ. sign the petition "lan in SC2, please"

Δημοσ.

@linuxovios, (όχι προσωπικά, απλά από εσένα πήρα χαμπάρι το link):

"REASONS TO KEEP LAN

... Internet is something that you have to pay for every month, and in a bad month you might choose to buy groceries instead of paying for the internet."

Είμαστε στοιχειωδώς σοβαροί? ...buy groceries... Ναι, πεινάμε, δεν μπορούμε να πληρώσουμε για δδίκτυο, αλλά θα περάσουμε 5-6 ωρίτσες καρφωμένοι σε LAN μπροστά στο (όποιο) SC2.

Πραγματικά εξαιρετικό επιχείρημα για να συγκινηθεί η κάθε σοβαρή φιλάνθρωπος και φιλόπτωχος μη κερδοσκοπική πολυεθνική!

Having Said That... και τα δύο αργούν πάρα πολύ!

Δημοσ.

Αντε να δουμε gameplay κανονικο απο gamers. Μυριζομαι και αποκαλυψη ακομα μιας class (σιγουρα με τοξα και pet οπως hunter) και αργοτερα την τελευταια class που θα ειναι και το curiosity της υποθεσης.

Μεχρι στιγμης παντως ο witchdoctor μου κινει ποιο πολυ το ενδιαφερον απο τις 3 που εμφανιστηκαν μεχρι τωρα.

• Super Moderators
Δημοσ.
Αντε να δουμε gameplay κανονικο απο gamers. Μυριζομαι και αποκαλυψη ακομα μιας class (σιγουρα με τοξα και pet οπως hunter) και αργοτερα την τελευταια class που θα ειναι και το curiosity της υποθεσης

Πόσο μου την σπάνε οι huntards :-(

Δημοσ.
Πόσο μου την σπάνε οι huntards :-(

Ελα ρε σύ,ασε να δούμε και καναν Ranger-class χαρακτήρα.

Πάντως ακόμα να χωνέψω οτι δέν θα υπάρχει Paladin...:mad:

Δημοσ.
Αντε να δουμε gameplay κανονικο απο gamers. Μυριζομαι και αποκαλυψη ακομα μιας class (σιγουρα με τοξα και pet οπως hunter) και αργοτερα την τελευταια class που θα ειναι και το curiosity της υποθεσης.

Μεχρι στιγμης παντως ο witchdoctor μου κινει ποιο πολυ το ενδιαφερον απο τις 3 που εμφανιστηκαν μεχρι τωρα.

Θα συμφωνήσω.

Η διαίσθηση μου λέει -και μπορούμε να κάνουμε και poll :-)- ότι στην επερχόμενη BlizzCon θα μας σερβίρουν τα εξής:

α) playable installment για το Diablo 3

β) playable installment για το SC2

γ) ανακοίνωση 3ης κλάσης για το Diablo 3 (100% ranger/rogue)

δ) διάθεση του αναμενόμενου (και πολύ καθυστερημένου ήδη) patch για το Diablo 2

ε) ανακοίνωση (με τη μορφή trailer) για το 'κρυφό' project της εταιρίας, δηλ. το νέο ΜΜΟ που ετοιμάζουν!

Ναι, αν έχω 'ψυχογραφήσει' την Blizzard σωστά τόσο καιρό, θα φροντίσουν να μας αποζημιώσουν για την αναμονή κοντά ενός χρόνου (από τον περασμένο Οκτώβριο μας έχουν να ξεροσταλιάζουμε χωρίς ουσιαστικές ειδήσεις) με τέτοιο τρόπο ώστε να παραμιλάμε για άλλο ένα χρόνο!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...