nodas_21greek Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Κι εμένα μόλις με πέταξε :cry: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rohas Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Μολις με πεταξε και τωρα μου βγαζει error 37 + Κι εμένα μόλις με πέταξε :cry: το αυτο.... :-( :-( edit μολις συνδεθηκα ξανα :wub: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThanosWF Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Και μενα... Ελπιζω να μην εχω χασει το progress γιατι ειμαι 4η φορα στο ιδιο σημειο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maxus Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 K εγω..Εφαγα το πρωτο μου disconect... error 25009 και το clasic πια error37... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nodas_21greek Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δεν γ@μείς, αφορμή για διάλειμμα για μπανάκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gusteg Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 και εδώ disconnect ακριβώς μόλις πήγα να τσακίσω τον diablo για πρώτη μου φορά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
remalis Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Και μένα dc ένα φτήσιμο πριν φάω το skeleton king με τη νέα dh μου. Το περίεργο είναι ότι έχει χάσει όλο το progress σαν να μηδένισα τα qs, δλδ υπάρχουν αλλά είναι greyed out. edit: Και μετά το restart, αρχίσαμε τα error 37. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Και μένα dc ένα φτήσιμο πριν φάω το skeleton king με τη νέα dh μου. Το περίεργο είναι ότι έχει χάσει όλο το progress σαν να μηδένισα τα qs, δλδ υπάρχουν αλλά είναι greyed out. τσεκαρε τι lvl require Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doug21 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 ρε παιδια αυτα τα ερρορ ειναι μονο στην πληρη εκδοση? δεν μου εχουν τυχει ποτε! α και μπορει καποιος που εχει το guest να μου πει εαν αφοτου τελειωσει ολες τις αποστολες τον αρχιζει ΠΑΝΤΑ απο την αρχη ακομα κι αν ξανακανει 2-3 απο την αρχη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 έχει καταντήσει αηδία το όλο θέμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Κι εμένα το πρωί μού ανέβασε την πίεση. Εκεί που βιαζόμουνα να τελειώσω το μπουντρούμι για να φτάσω στο επόμενο checkpoint και να φύγω για τη δουλειά, μού πετάει μια στιγμιαία αποσύνδεση (σημ.: δεν έπεσε η dsl) και τσουπ, πάλι από την αρχή όλο το dungeon!! Ε ρε, στο 200 η πίεση πρωί πρωί. Single player σού λέει μετά. Στάχτη και μπούρμπερη. edit: Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, πάλι δεν δουλεύει το auction house. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 ffffffffffuuuuuuuuu κλειστό στο AH! jesus, τα απλά mobs στο Act2 βαράνε τα κερατά τους, πονάνε και τα εγγόνια μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δλδ οταν γινεται disconnect χανεις ο,τι items εχεις μαζεψει; Αυτο ειναι τελειως παραλογο!! Γιατι θελετε τοσο τα pvp; Ενταξει ισως εχει πλακα, αλλα κερδιζετε κατι; Καλα εκανα και δε το αγορασα ακομα το diablo, θα μου ειχε σπασει τα νευρα! Προς το παρων παιζω το II και σε λιγο παω στο hell επιπεδο με wizard. Αληθεια το hell στο III το βγαζει κανεις μονος του; Το inferno ουτε λογος, ετσι; Τελος, παιζετε μονοι σας ή με παρεα; Εγω προτιμω μονος μου, τουλαχιστον μεχρι και το hell επιπεδο. Δε βρισκω καποιο λογο να παιξω με αλλον, προτιμω να ζοριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δλδ οταν γινεται disconnect χανεις ο,τι items εχεις μαζεψει; Αυτο ειναι τελειως παραλογο!! όχι βέβαια, απλά χάνεις το progress αν δεν έχεις τελειώσει το quest ή αν δεν έχεις περάσει από checkpoint... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZAKKWYLDE Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Καλά Wizard με ~25% crit, Venom Weapon, Force Armor, Venom Hydra, Critical Mass, Diamond Skin, Living Lightning είναι εντελώς broken. Έχεις μόνιμα διαθέσιμα τα cooldowns diamond skin + frost nova και δεν σε ακουμπάει κυριολεκτικά τίποτα. Τον diablo στο Hell απλά τον είχα μονίμως frozen. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις