Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μπορεί λοιπόν κάποιος να μου εξηγήσει γιατί η Blizzard έχει βάλει 15% κερατιάτικο fee στο gold auction house;

για να ζούν και οι merchants ! :P :P

Πάντως πολύ κουλός φόρος,αλλά και υψηλός ..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μπορεί λοιπόν κάποιος να μου εξηγήσει γιατί η Blizzard έχει βάλει 15% κερατιάτικο fee στο gold auction house;

σε ολα τα auction Του κοσμου ετσι ειναι

Αν δεν κάνω λάθος, τα "auction του κόσμου" συναλλάσσονται με πραγματικά λεφτά. Εδώ μιλάμε για το gold AH, στο οποιο το νόμισμα είναι εικονικό και δεν έχει καμία αξία εκτός του παιχνιδιού. Το 15% που χρεώνει η Blizzard, δεν πάει στην τσέπη τους αλλά στα... log files του εκάστοτε server.

Ο μόνοι λόγοι που μπορώ να σκεφτώ είναι: α) για να βγάζουμε λιγότερα λεφτά ώστε κάποιοι από μας να "εξαναγκαστούμε" να αγοράσουμε gold και άρα να το γυρίσουμε στο RMAH και κυρίως β) για να υπάρχει -μια ανεξήγητη- αντιστοιχία μεταξύ των fees για τα Gold και RM auction houses (δηλ. 15%).

Ποιος ο λογος υπαρξης του RMAH; Ιδιες πιθανοτητες δεν εχουμε ολοι να βρουμε καλα αντικειμενα; Υπαρχει περιπτωση οσες ωρες και αν παιζει καποιος να μη του ερθει ποτε καποιο αντικειμενο;

Θα υπαρχει περιπτωση να χακαρουν αντικειμενα; Οπως και στο diablo II που τα εφτιαχναν μεσω προγραμματος.

Αν δεν κάνω λάθος, τα "auction του κόσμου" συναλλάσσονται με πραγματικά λεφτά. Εδώ μιλάμε για το gold AH, στο οποιο το νόμισμα είναι εικονικό και δεν έχει καμία αξία εκτός του παιχνιδιού. Το 15% που χρεώνει η Blizzard, δεν πάει στην τσέπη τους αλλά στα... log files του εκάστοτε server.

Ο μόνοι λόγοι που μπορώ να σκεφτώ είναι: α) για να βγάζουμε λιγότερα λεφτά ώστε κάποιοι από μας να "εξαναγκαστούμε" να αγοράσουμε gold και άρα να το γυρίσουμε στο RMAH και κυρίως β) για να υπάρχει -μια ανεξήγητη- αντιστοιχία μεταξύ των fees για τα Gold και RM auction houses (δηλ. 15%).

Όταν προστεθεί το rmah δηλαδή δεν μπορείς να καταλάβεις την σχέση που θα δημιουργηθεί μεταξύ gold και real money?

Το εξηγείς και μόνος σου.

Ποιος ο λογος υπαρξης του RMAH; Ιδιες πιθανοτητες δεν εχουμε ολοι να βρουμε καλα αντικειμενα; Υπαρχει περιπτωση οσες ωρες και αν παιζει καποιος να μη του ερθει ποτε καποιο αντικειμενο;

Θα υπαρχει περιπτωση να χακαρουν αντικειμενα; Οπως και στο diablo II που τα εφτιαχναν μεσω προγραμματος.

Ίδιες πιθανότητες? Με ποιά κριτήρια?

Μπορεί κάποιος να παίξει 3 μέρες σερί και έτσι να αυξήσει τις πιθανότητες να βρεί καλύτερα αντικείμενα από σένα.

Απλό είναι νομίζω,δεν χρειάζεται άλλο παράδειγμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσοχή παιδιά έχουν πέσει πολλοί χάκερς στο παιχνίδι!

Παίζετε μόνο με άτομα που γνωρίζετε.

http://www.eurogamer...nd-items-stolen

http://www.youtube.c...h?v=ECvBlHo-uKM

http://www.youtube.com/watch?v=hcEhuSyMhPU&feature=player_embedded

Επεξ/σία από soso75

Ίδιες πιθανότητες? Με ποιά κριτήρια?

Μπορεί κάποιος να παίξει 3 μέρες σερί και έτσι να αυξήσει τις πιθανότητες να βρεί καλύτερα αντικείμενα από σένα.

Απλό είναι νομίζω,δεν χρειάζεται άλλο παράδειγμα.

Με την ιδια λογικη, μπορει να παιζει και 1 μηνα και να μη βρει κατι που θα εχω βρει εγω παιζοντας μια ημερα. Συμφωνεις;

Με την ιδια λογικη, μπορει να παιζει και 1 μηνα και να μη βρει κατι που θα εχω βρει εγω παιζοντας μια ημερα. Συμφωνεις;

Σωστο.

Οποτε εσυ θα το βαλεις να το πουλησεις 20 ευρω, ο καμμενος που παλευει 1 μηνα να το βρει θα τα πληρωσει, και η Blizzard θα παρει την προμηθεια της.

Και αυτος ειναι ο λογος υπαρξης του RMAH.

οχι οχι, μιλαω για καθε ειδος auction. προχειρο παραδειγμα το fifa Ultimate team. κι εκει εικονικα λεφτα ειναι, κι εκει παιρνει το "σπιτι" καποιο ποσοστο. ετσι ηταν παντα και παντου

Μια χαζη ερωτηση. Σε καθε class θελει και συγκεκριμενο stat να ανεβασεις (Εκτος απο το vital. που εννοειται για ολους). Οποτε σε βαρβαρο κοιταω μονο το strength κυριως και καθολου dext/intel. και αντιστοιχα για τους υπολοιπους?

Μια χαζη ερωτηση. Σε καθε class θελει και συγκεκριμενο stat να ανεβασεις (Εκτος απο το vital. που εννοειται για ολους). Οποτε σε βαρβαρο κοιταω μονο το strength κυριως και καθολου dext/intel. και αντιστοιχα για τους υπολοιπους?

μπορεις να ανεβασεις μονος σου τα stats?

Sorry δεν το εθεσα σωστα. Εννοοω το gear που πρεπει να φορας αν θα πρεπει να δινει στον βαρβαρο κυριως strength και αν dext και intel. δεν παιζουν κανενα απολυτως ρολο στον συγκεκριμενο.

IGN 9.5/10

Η αληθεια ειναι οτι αν εξαιρεσεις το online θεμα το παιχνιδι παιρνει αριστα. Ειναι καθαρα party game και εκει πρεπει να κριθει. Προφανως και δεν ειναι τοσο fun να παιξεις μονος σου αφου και η ιστορια ειναι τυπικη και δεν συγκρινεται με αλλα rpg που σολαρεις γιατι περαν των αλλων σε κραταει ενα φοβερο story που θελεις να δεις πως θα καταληξει (witcher 2)

Παιχνιδι με φιλους σε προχωρημενα επιπεδα δυσκολιας το game ειναι must have

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...