nodas_21greek Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Πάντως εμένα στο act 1, οι εχθροί που βρίσκω κι είναι φρεσκαρισμένη έκδοση των παλαιών μου δημιουργεί μια ωραία νοσταλγία @Tobajara Τους Black/Blood Knights λες από το 1ο; Μου είχαν βγάλει την παναγία οι άτιμοι, σκάγανε τσούρμο και γινόταν μάχη, μόνο με κάτι wall of fire τους έβγαζα, αλλιώς λε πουλέν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MetalGearFan Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Μόλις διάβασα την ιστορία, self spoiler ένα πράγμα. Έχει μια καλή ιδέα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 πάντως ενώ ηταν πώρωση στην αρχή , τώρα δεν μου κάνει αίσθηση να παίξω, δεν βλέπω κάτι καινούριο, τα mobs/elite/rare/bosses ρίχνουν σαβούρες και το πολυ πολυ να πάω 60 έτσι για το γαμώτο. Φανταστείτε οτι ειχα στο μυαλό μου να τερματίσω/ντύσω όλα τα classes και τώρα το σκέφτομαι για τον barbarian. γνώμη μου ? εκαναν τραγική μ...κία με τα random stats. Ας έβαζαν τον κώλο τους κάτω τόσα χρόνια να φτιάξουν διαφορετικά items , τι στο #$%@#$ ήθελαν να καταφέρουν ? φτιάχνουμε 1000 items (και πολλά λέω) , βάζουμε ενα random stats system και voila! αμέτρητα items!!! αλλα αυτό το έκαναν με σκοπο να είναι απαραίτητο το AH για όλους και να μπουν περισσότεροι στο τριπάκι να χρησιμοποιούν RMAH ωστε να βγάζει φράγκα η blizzard και μετά να μας λεει πως "Δεν ειναι mmo , δεν πληρώνεται συνδρομή , άρα δωρεάν υλικό θα δείτε του αγίου π....τσου. :mad: να δείτε πως μόλις βγει το RMAH ΟΛΑ τα καλά items θα υπάρχουν ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ. περιμένετε και θα το δουμε παρέα , σε λιγο καιρό στο κανονικό AH δεν θα υπάρχει τίποτα αξιόλογο. αυτό το pvp ουτε φωνη ουτε ακρόαση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 100 pages bitching. Από τις 400 που το άφησα το thread όταν ξεκίνησε το game, έχουν γραφτεί άλλες 100 με bitching. Δηλαδή έλεος περισσότερη ώρα χάνουν μερικοί να κράζουν παρά να παίζουν το παιχνίδι, και μετά έχουν άποψη αν έχουν βγάλει με το ζόρι το normal (tutorial δλδ). Ούτε τα forums του battle.net να ήταν έλεος, την ίδια κακομοιριά βγάζουν και εκείνα και οι τελευταίες 100 σελίδες εδώ πέρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 100 pages bitching. Από τις 400 που το άφησα το thread όταν ξεκίνησε το game, έχουν γραφτεί άλλες 100 με bitching. Δηλαδή έλεος περισσότερη ώρα χάνουν μερικοί να κράζουν παρά να παίζουν το παιχνίδι, και μετά έχουν άποψη αν έχουν βγάλει με το ζόρι το normal (tutorial δλδ). Ούτε τα forums του battle.net να ήταν έλεος, την ίδια κακομοιριά βγάζουν και εκείνα και οι τελευταίες 100 σελίδες εδώ πέρα ναι ρε φίλε κακομοιριά βγάζουμε γιατι η blizzard τα έκανε ΣΚΑΤΑ και λέμε την άποψη μας για να μην την πατήσουν και άλλοι. Αν γουστάρεις τόσο πολυ που σε ενοχλεί να διαβάζεις τα αρνητικά του πήγαινε παίξε και μην κοιτάς το thread. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Μήπως δεν είναι τυχαίο? Ερώτηση κάνω, όχι ειρωνεία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
remalis Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Ρε zeniath τι bitching? Δλδ αν δε σαρέσει κάτι δε το λες? Ε αυτό λέγεται fanboism αν είναι έτσι. Δε λέω για τα διάφορα τρολ που μπαίνουν κ απλά κράζουν αλλά αυτό με τα items είναι ενα θέμα. Και μένα μαρέσει πάρα πολύ το παιχνίδι και θα το παίξω αλλά όπως και να το κάνεις το γεγονός ότι τρώω επιτέλους τον belial και τα κίτρινα που ρίχνει είναι χειρότερα από τα μπλε μου, εμένα με ξενερώνει. Και δεν έχω πάρει τπτ από ah ούτε φαρμάρω πράγματα. Απλά παίζω στο normal το πρώτο run. Έχει χάσει τη χαρά του loot για μένα. Και μιλάμε για ένα LOOT-fest παιχνίδι. Το να αγοράσω από το ah καλό gear δε μου λέει και πολλά. Το να φάω το diablo και να μου πέσει το κορυφαίο mojo μου λέει. edit: και επειδή τώρα είδα το κακομοιριά, δλδ ρε μαν αν κράζεις επειδή δεν μπορείς να παίξεις, ή επειδή δεν σαρέσει ενα mechanic ή επειδή δε σαρέσει γενικά στο κάτω κάτω, είσαι κακομοίρης? Πρέπει δλδ να είμαστε περήφανοι και δυνατοί diablo-gamers χωρίς κρίση και δικαίωμα γνώμης ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Πάντως στο Metacritic βλέπουμε για άλλη μιά φορά τεράστια διαφορά μεταξύ critic και user scores. 8.8 οι κριτικοί και 4.1 ο κόσμος. To score του κόσμου πρέπει να αξιολογείται ως συναισθηματικό βαρόμετρο, και όχι απαραίτητα ώς άποψη για τη τεχνική αρτιότητα του παιχνιδιού. Βέβαια στη περίπτωση του D3, τα τεχνικά προβλήματα παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο. Τα ίδια είχαμε δεί και με Dragon Age 2, Mass Effect 3. Και βλέπετε τί γίνεται τόσο με το ένα, όσο και με το άλλο. Η Blizzard σίγουρα θα πρέπει να αναλάβει δράση, διότι η αρνητική εικόνα παίρνει μορφή χιονοστοιβάδας, ανεξάρτητα από το βαθμό στον οποίο κάτι τέτοιο δικαιολογείται. Το σίγουρο είναι ότι αν ανακοινώσει σε μελλοντικό τίτλο, ίδιου τύπου DRM, να τις ξεχάσει τις πωλήσεις της.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 54lvl , σκότωσα τον butcher @ Hell solo και τι μου έριξε? 3 items που ειχαν -500 με 800 dps και vit απο αυτά που φοράω που ειναι gtp και κρατιέμαι με νύχια και με δόντια να μην ψοφήσω. αυτό που με χαλάει τελικά ειναι η αίσθηση οτι δεν ανταμείβεσαι, προχωράς χωρίς λογο. τελευταίο boss που έριξε rare drop ήταν ο diablo normal, μέχρι τον diablo hell που είχα και 5 stacks nephalem valor buff δεν είχα δει rare drop από boss... Και ιδικά στο 2 που σε όλο το παιχνίδι σε καθοδηγούσε (δηλαδή τον marious) ένας "άγγελος" που στο τέλος γινόταν η αποκάλυψη πως ήταν ο Baal. not really... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nodas_21greek Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 not really... ή όπως έλεγαν και στο south park "that's not an idea, that's a twist!!!" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newlynx Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Να πω και εγώ την άποψή μου έχοντας παίξει λίγο με την starter έκδοση (guest pass). Δεν θα έδινα με τίποτα 60€ για αυτό το παιχνίδι με το συγκεκριμένο DRM. Τα λεφτά τα βρίσκω υπερβολικά γιατί δεν βλέπω κάτι καινούριο και πρωτοποριακό. Κλικ,κλικ,κλικ και πάλι κλικ...... Δεν ξέρω αν μετά το ACT I τα πράγματα γίνονται καλύτερα αλλά για μένα το παιχνίδι δεν έκανε κλικ Το γεγονός ότι δεν μπορείς να παίξεις αν δεν είσαι οnline μου φάνηκε υπερβολικό, αλλά φυσικά οι πωλήσεις δείχνουν ότι δεν ενοχλήθηκαν πολλοί. Προσωπικά με χάλασε αλλά αφού το γνωρίζεις μπορείς να κάνεις και τις επιλογές σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 46.90 euro θες να πεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nodas_21greek Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Χμ, μάλλον θέλετε να πείτε 34€ κύριοι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Για όσους εξυπνάκιδες, πέσαν να με φάνε, έχω να πω κύριοι, ότι όταν λέει ένας ότι "χαλαρώστε με το bitching" και ξεκινάτε το κράξιμο, δεν είμαι εγώ fanboy (δεν είπα άλλωστε τίποτα υπέρ, απλά είπα να πάψουν (sic) επιτέλους να λέτε τα ίδια και τα ίδια για 100 σελίδες) αλλά εσείς οι haters που κατευθείαν chargarate λες και ίδρωσε εμένα το πουλάκι μου αν αρχίσετε το hating και σε μένα. Το metacritic κανείς δεν το παίρνει σοβαρά γιατί αν είναι να δεχτούμε την άποψη 2-3 χιλιάδων στόκων που ασχολούνται μόνο και μόνο επειδή είναι haters τότε ακόμα Pac man θα παίζαμε. Κανένας που του αρέσει το παιχνίδι δεν έχει κάνει κανένα metacritic πολύ απλά γιατί είναι απασχολημένος να το παίζει (το παιχνίδι). Το μόνο απ'όσες να μην πω έχουν ακουστεί, που πραγματικά έχει βάση είναι το DRM. Το ξέραμε όμως και ξέραμε που πηγαίναμε. Το να κλαιγόμαστε γιατί ξέροντας ότι όταν είναι ο σερβερ κάτω, δε θα μπορούμε να παίξουμε, αλλά παρ'όλα αυτά αγοράσαμε το παιχνίδι, για πόσες σελίδες θα το κάνουμε; Βγήκε ένα παιχνίδι που μέχρι να βγει, είχε 400 σελίδες συζήτησης για το τι θα γίνει και πως, και μετά 100 σελίδες, ΕΚΑΤΟ ΣΕΛΙΔΕΣ τα ίδια και τα ίδια, είτε ρωτάνε πράματα πενήντα φορές και απαντώνται ξανά και ξανά είτε κράζουν το ίδιο και το ίδιο. Και για όσους τους γαργαλάει αυτό που λέω, όπως εσείς έχετε δικαίωμα να κράζετε, έτσι και εγώ έχω δικαίωμα να λέω ότι γουστάρω και όπως δεν μου αρέσουν αυτά που λέτε έτσι δε σας αρέσουν αυτά που λέω. Δε με νοιάζει να σας αρέσουν στην τελική, με νοιάζει να σταματήσει από thread για ένα παιχνίδι να έχει καταντήσει thread που αυξάνουμε τα forum post. Άμε λοιπόν στο καλό, όταν τελειώσουν οι μέρες του μήνα που έχουν κάποιοι εδώ μέσα θα τα ξαναπούμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euklidis Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Παιδες για αλλαξτε κωδικους σιγα σιγα, εσκασε μεγαλο θεματακι... Diablo III Hacked accounts Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις