Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες από περιέργεια, το game θα έχει κανένα υποτυπώδες σενάριο ή θα είναι ένα άτελειωτο grinding όπως οι προκάτοχοί του?:shifty:

• Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.
Παίδες από περιέργεια, το game θα έχει κανένα υποτυπώδες σενάριο ή θα είναι ένα άτελειωτο grinding όπως οι προκάτοχοί του?:shifty:

δεν έχει βγει, δεν μπορούμε να γνωρίζουμε...

Δημοσ.

Και οι προκατοχοι του ειχαν ενα υποτυπωδες σεναριο, τι θελεις να πεις?

Δημοσ.
Θυμάμαι κράξιμο που έφαγε το diablo 2 για την save ρουτίνα που είχε...

I was one of them !!

Το πιστεύεις ότι έπαιζα 4-5 χρόνια Diablo II και δεν ήξερα ότι εάν ψοφήσεις και κάνεις RR έρχεται ο σωρός σου στην πόλη και ντύνεσαι ξανά?

Εγώ ψοφούσα στου διαόλου τη μάνα, μέσα σε εκατοντάδες mobs και έτρεχα θεόγυμνη να μαζέψω το πτώμα μου και ξαναψοφούσα και ξαναψοφούσα και ξαναψοφούσα.. Δεν πήγαινα αγγλικά, δεν πήγαινα ΠΟΥΘΕΝΑ, μη τυχόν και πέσει κάνα ρεύμα και χάσω τα Items μου !! :lol::lol:

Από Game που έπαιζε φίλος μου πρέπει να το πήρα πρέφα, και βγήκε το ταμπελάκι "jackass" πάνω απ' το κεφάλι μου.......

/Koritsi_Gia_PC

Δημοσ.
I was one of them !!

και δεν ήξερα ότι εάν ψοφήσεις και κάνεις RR έρχεται ο σωρός σου στην πόλη και ντύνεσαι ξανά?

/Koritsi_Gia_PC

Τι κανεις;; πως;; θυμησε μου πλιιζ :fear:

Δημοσ.

memories... memories, the memories returned

I was one of them !!

Θυμάμαι ότι 3 άτομα το είχαμε προ-παραγγείλει από έναν αρχιπειρατη για να το φέρει μέσα στην εβδομάδα που είχε πρωτοβγεί, στην έκδοση out of the box ήταν ότι πιο μπαγκαρισμένω υπήρχε.

Όταν το πήραμε το αντιγράψαμε ο ένας στον άλλο, πήγαμε σπίτι και μετά από κανένα δίωρο πέφτουν τηλέφωνα:

-Βγήκε κανα patch για αυτό το bug που δεν μπορεις να κάνεις save ?

-Είδα το site…

-Και ?

-…δεν είναι bug

-(σιωπη)

Εγώ ψοφούσα στου διαόλου τη μάνα, μέσα σε εκατοντάδες mobs και έτρεχα θεόγυμνη να μαζέψω το πτώμα μου και ξαναψοφούσα και ξαναψοφούσα και ξαναψοφούσα.

Εγώ είχα necromacer και έπαιζα μόνο με golem (thank you jewish people) και δεν είχα τετοιο προβλημα

Σχετικά προσφατα είχα κανει install για να δω ένα τελευταίο patch, με έναν παλιο saved ήρωα που έχω δεν μπορούσα να σκωτωσω ουτε ένα τέρας στο HELL

Δημοσ.
Και οι προκατοχοι του ειχαν ενα υποτυπωδες σεναριο, τι θελεις να πεις?

Αν in game θα διαβάσουμε τίποτα σοβαρό για τον κόσμο στον οποίο συμβαίνουν τα γεγονότα, για τις φυλές που υπάρχουν κ.α

Δημοσ.
Αν in game θα διαβάσουμε τίποτα σοβαρό για τον κόσμο στον οποίο συμβαίνουν τα γεγονότα, για τις φυλές που υπάρχουν κ.α

Ααα ετσι ναι το δεχομαι. Οχι οτι θα με χαλουσε αλλα η φυση του παιχνιδιου ειναι τετοια που δεν ειναι για πολλα πολλα. Το βασικο ειναι να σου δωσει εναν λογο να σφαξεις και να εξερευνησεις τα αμετρητα dungeon και οχι μονο που εχει να προσφερει το παιχνιδι.

Για μενα το Diablo κανει ενα μοναδικο πραγμα που κανενα αλλο action-rpg δεν εχει κανει ως τωρα. Δημιουργει "real time cut scenes" για να παρουσιαζει πραγματα και τα τερατα και δαιμονες του συνηθως πεθαινουν με εντυπωσιακο και ολο εκπληξη τροπο. Δεν εχουν δηλαδη μονο ενα απλο death animation. Καποια τερατα τους φευγει η ψυχη, αλλα σκανε και βγαινουν αλλα μικροτερα τερατα απο μεσα τους, αλλα αυτοκτονουν, αλλα τους κατατρωνε οι φωτιες της κολασης και παει λεγοντας.

Βλεπω οτι στο 3 το συνεχιζουν αυτο και με το παραπανω. Το σημειο παραδειγμα που ειναι 5 cultists και ψαλουν για να ψωφισουν ενας ενας και να δωσουν ζωη σε ενα χοντρομπαλαδικο πλασμα το οποιο συναρμολογειται σιγα σιγα απο τα κοκκαλα το αιμα και το δερμα. Γενικα το Diablo ειναι γεματο τετοια σκηνικα και αυτα ειναι που σε κρατανε και βλεπεις την λεπτομερεια και το μερακι των δημιουργων.

Δημοσ.

Άντε άντε, περιμένουμε πως-και-πως τον πιο σημαντικό λόγο να ξανακαούμε. Ακόμα θυμάμαι τις μπινιές πριν μερικά χρόνια με τους (overpowered) hammerdins, και με τα rune dupes που έκανε ένας φίλος και μου φερνε πάντα πράμα χαχα.

Προφανώς και δεν θα έχει τέτοια το DIII...απλά ελπίζω να έχει classes με πολύ...ψωμί και αρκετά items φυσικά. ^_^

Και να πω την αλήθεια, ο Witch Doctor δεν με ενθουσιασε...προτιμώ τις classic classes του DII. Σε αυτά τα πράγματα μόνο παράδοση. Αφήνουμε τους όποιους πειραματισμούς για τα expansions. :D

• Super Moderators
Δημοσ.

αν θες παράδοση ξαναπαίξε D2, στο D3 θέλουμε καινούρια πράγματα :P

Δημοσ.

Πρόσεξε μόνο μήπως από τα πολλά καινούργια πράγματα σου έρθει καμιά μεταλλαγμένη φρίκη...Οι αλλαγές γενικώς γίνονται με μέτρο, και η Blizzard έχει αποδείξει πως όταν πετύχει κάτι κρατάει την πετυχημένη συνταγή...

• Super Moderators
Δημοσ.

η Blizzard έχει αποδείξη ότι οι επιλογές τις είναι οι καλύτερες δυνατές, αλλά και αν μου έρθει φρίκη τι θα γίνει? ένα game είναι σιγά δεν θα κάτσω να σκάσω...

Δημοσ.

Αν σκάσεις, θα βγουν μικρά ThReSh-άκια από μέσα σου; :rolleyes:

Για την ώρα, back to Diablo. Κάθε πέρσι και καλύτερο, γι' αυτό είπα να κάνω ένα refresh.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...