aekoupoli Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 page of blacksmith που βρησκω? θελω να τον παω στο 4ο lvl. να πω πως ακομα εχω την starter edition. απο nightmare κ πανω βρισκεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 αμα το αγορασω, και ζητησω απο καποιο δεν γινετε? ή δεν γινετε να κανουμε trade με αυτα τα items? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 αμα το αγορασω, και ζητησω απο καποιο δεν γινετε? ή δεν γινετε να κανουμε trade με αυτα τα items? ποιο το νόημα ρε συ στο starter? αφού μέχρι lvl 13 πας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlos0160 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Μαγγες ξερει κανεις ποτε περιπου θα πεσει η τιμη του γιατι 60 ευρω πολλα λεφτα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 αμα το αγορασω, και ζητησω απο καποιο δεν γινετε? ή δεν γινετε να κανουμε trade με αυτα τα items? ποιο το νόημα ρε συ στο starter? αφού μέχρι lvl 13 πας... εννοω το παιχνιδι. απλα θελω να εχω καλα οπλα απο νωρις και ηδη εχω αρκετα essenses και tooth. απλα πριν τελειωσω το νορμαλ, να το εχω παει lvl 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlackScorpionX Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Μαγγες ξερει κανεις ποτε περιπου θα πεσει η τιμη του γιατι 60 ευρω πολλα λεφτα... Δε νομίζω να πέσει σύντομα πάντως και ακόμα και αν πέσει, δε θα φτάσει τα 10 €. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Moderators Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Normal: Diablo is a pushover with my monk. Nightmare: My monk is a pushover against some elites/champions. Έχει ο καιρός γυρίσματα... (όχι, δεν έχω πάει ΑΗ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 εννοω το παιχνιδι. απλα θελω να εχω καλα οπλα απο νωρις και ηδη εχω αρκετα essenses και tooth. απλα πριν τελειωσω το νορμαλ, να το εχω παει lvl 4 πίστεψέ με στο AH αν πουλάς και αγοράζεις βρίσκεις καλύτερα items, το crafting είναι τελείως random σαν τα drops, θα τραβάς τα μαλλιά σου με τις μλκιες που θα craftάρεις... Normal: Diablo is a pushover with my monk. Nightmare: My monk is a pushover against some elites/champions. Έχει ο καιρός γυρίσματα... (όχι, δεν έχω πάει ΑΗ) αν φοράς items για το lvl σου (δλδ lvl required), μένεις μλκς με το πόσο εύκολα πέφτουν τα πάντα μέχρι και hell... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Μαγγες ξερει κανεις ποτε περιπου θα πεσει η τιμη του γιατι 60 ευρω πολλα λεφτα... εαν υπάρχει αυξημένη ζήτηση...δεν θα πέσει (άμεσα τουλάχιστον)..έτσι πάει -- Μετά το normal,πάει nightmare,μετά hell και μετά inferno..Στα hell και inferno εαν πεθάνεις,χάνεις τον χαρακτήρα σου;Έχω ψάξει το wiki αλλά δεν τα λέει..Το hardcore είναι mode έτσι που εκεί χάνεις τον χαρακτήρα σου αν πεθάνεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Συμφωνώ απόλυτα είναι τελείως ανούσιο να πουλάς και να αγοράζεις in game. Ήδη έχω πουλήσει 40 κάτι αντικείμενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamiotis Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 ποτε θα ανοιξουν οι servers ;; α ρε blizzard Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lalanis Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Error 33;.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doug21 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 εαν υπάρχει αυξημένη ζήτηση...δεν θα πέσει (άμεσα τουλάχιστον)..έτσι πάει -- Μετά το normal,πάει nightmare,μετά hell και μετά inferno..Στα hell και inferno εαν πεθάνεις,χάνεις τον χαρακτήρα σου;Έχω ψάξει το wiki αλλά δεν τα λέει..Το hardcore είναι mode έτσι που εκεί χάνεις τον χαρακτήρα σου αν πεθάνεις; αφου σου εχουν απαντησει ηδη ρε συ! ναι το hardcore ειναι αυτο που λες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Λόγω κάποιου update μάλλον δεν είναι διαθέσιμοι οι servers. Λίγες εντυπώσεις για την οικονομία του παιχνιδιου, τελειώνοντας ACT 1 στο Nightmare. 1) Οι έμποροι είναι εντελώς άχρηστοι εκτός και αν έχουν κάποιο δαχτυλίδι της προκοπής. 2) Με το χρήμα που κυκλοφορεί 1000 φορές καλύτερο το salvage και η εκπαίδευση του blacksmith και του jeweller 3) Υψηλό magic find για drops της προκοπής είναι απαραίτητο, ενώ το crafting είναι πολύ μυστήριο. Μου έχουν τύχει μεγάλες φόλες, μου έχουν βγει και χρήσιμα αντικείμενα. 4) Τα jewels έχουν πολύ περιορισμένη χρησιμότητα. Δε δίνουν elemental damage ή resistances (δεν ξέρω τι αλλάζει μετά), τα stats τους είναι σχετικά αδιάφορα και το μόνο σημαντικό είναι το topaz κι αυτό μόνο για κράνος (+ % magic find) 5) Όλο μα όλο το σύστημα περιστρέφεται γύρω από το trading και το auction house, είτε μεταξύ συμπαιχτών είτε μεταξύ αγνώστων. Τα πιο χρήσιμα αντικείμενα μου τα έχουν δώσει συμπαίκτες μου υψηλότερου level και με την ποικιλία των drops πιστεύω πως το auction house είναι μονόδρομος για όποιον χρειάζεται εξοπλισμό για τον Α ή Β λόγο. Αν πχ θέλω να αλλάξω γάντια αλλά να έχουν ένα συγκεκριμένο property δε μπορώ να βασιστώ ούτε σε sockets, ούτε σε crafting / gambling (αφού τα properties είναι random) ούτε πολύ περισσότερο σε drops. Ή θα πρέπει να περιμένω να μου κάτσει κάτι ή να μπω στο auction house και να δω τι κινείται. 6) Ο βάρβαρός μου μια χαρά την παλεύει σε nightmare πάντως. Stun, life steal, knockback, aoe, fury gathering και fear/low attack speed είναι build για όλο το παιχνίδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaMeR21 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Μαγγες ξερει κανεις ποτε περιπου θα πεσει η τιμη του γιατι 60 ευρω πολλα λεφτα... αν ψαξεις μπορεις να το βρει και με λιγοτερα χρηματα(δεν ειναι βεβαια τεραστια η διαφορα) ( http://www.skroutz.gr/s/317701/Diablo-III.html ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις