mpasketpro Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Παιδιά για καποιο περιεργο λογο στο battle net ειμαι στο us (αμερικης) πως μπορω να δω που ειμαι και στο παιχνιδι; Ή ειμαι στο ιδιο; Γινεται να αλλαξω και να παω eu? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 στα options αμα πας,το αλλαζεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpasketpro Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Και που ακριβως παω ρε φιλε; Εχω ψαξει σε καθε option δε βρηκα τιποτα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doug21 Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Θα μου πει καποιος τι παιζει με αλλα modes? Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpasketpro Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 edit: Το βρηκα Υπαρχει αλλαγη in-game; Μετράει αμα ειμαι στο europe ή στην Αμερικη; Αμα υπαρχει in-game επιλογη για αλλαγη πως αλλαζω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Στα options του game αλλάζεις region. GΓια το battlenet αυτομάτως το βλέπει μέσο ip νομίζω. Θα μου πει καποιος τι παιζει με αλλα modes? Sent from my iPhone using Insomnia Δεν υπάρχουν αλλα modes, η single η co-op. ΠΟΠ στο μέλλον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpasketpro Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Εμενα παντως δεν το ειχε βρει..Αλλα εμενα στο γκειμ που μπηκα με guest pass με εχει στο us ή στο eu ΤΩΡΑ που πηγα eu; Το παινχιδι το δοκιμασα σημερα (με guest pass) ειναι η πρωτη φορα που παιζω τετιου ειδους παιχνιδι (rpg η οπως λεγετε) και ηταν γαματο τρελη πορωση Original#2176 το tag μου για οποιον θελει αλλα ειμαι ακομα n00bas iTROllgr#2393 Βαλε με αλλα με το error 3007 να μου χτυπαει την πορτα καθε 10 λεπτα δεν πιστευω να παιξουμε και πολυ..Ειμαι ακομα act 1 ψαχνω για εναν θειο μιας κοπελας εκει που επεσε ενα αστερι και μ@λ@κιες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doug21 Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Τι ειναι το co-op ακριβως και τι το ποπ που λες; Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Τι ειναι το co-op ακριβως και τι το ποπ που λες; Sent from my iPhone using Insomnia To co-op είναι cooperative mode. Δηλαδή συνεργάζεσαι με έναν ή περισσότερους φίλους σου και παίζετε ένα παιχνίδι. Μπορεί να μας πει κάποιος πως είναι το co-op του diablo 3? Και τι ακριβώς κάνουν τα 2 ή περισσότερα άτομα που συνεργάζονται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doug21 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Ναι βρε αυτα που ρωτας θελω να μαθω! Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Τι ακριβως ειναι το guest pass ρε παιδες; Και τι ακριβως κερδιζεις με τα pvp; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Guest Pass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 στο nightmare mode,αν πεθάνεις,χάνεις και τον χαρακτήρα σου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 στο nightmare mode,αν πεθάνεις,χάνεις και τον χαρακτήρα σου; οχι ! το nightmare ειναι δυσκολία οχι mode. αυτό που λες ειναι το HC (hardcore) που αν πεθάνεις χάνεις τον χαρακτήρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 οχι ! το nightmare ειναι δυσκολία οχι mode. αυτό που λες ειναι το HC (hardcore) που αν πεθάνεις χάνεις τον χαρακτήρα. αχα!!Ωραιά,μας έφυγε ένα άγχος !Ευχαριστώ για την πληροφορία..Άρα ζούμε,yaaay! Και πως αλλάζεις σε hardcore ;Αν τελειώσεις και σε nightmare ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις