Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το 2 μου άρεσε ήταν πολύ σκοτεινό!

Δέν είπα οτι δέν θα μου αρέσει επειδή εχει cartoon γραφικά!

Απλα αλιός μας είχε συνηθήσει!

See what i mean?

DIABLO

screen-diablo2.jpg

DIABLO 2

diablo2-02325.jpg

DIABLO 3

ss28-hires.jpg

Είχα διαβάσει κάπου οτι η Βlizzard απέλυσε αυτούς που έφτιαξαν το Diablo 2. Δέν ξέρω τι έγινε απο εκεί και πέρα όμως...Το παιχνίδι θα είναι απίστευτο όπος και να είναι!

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εγω δεν εχω προβλημα με τα γραφικα ... Μια χαρα μου φαινονται παντως .

Δημοσ.

Ενδιαφέρουσα παρουσίαση αν και με χάλασε λίγο η εμμονή με το κόκκινο..

Ανυπομονώ για τη μέρα που θα σφάζω αυτά τα fallen :D

Πολύ hype για πολλά πράγματα τις τελευταίες μέρες...

Γι' αυτό.

/Koritsi_Gia_PC

Παρακαλώ δεν κάνει τίποτα...

Δημοσ.

έχει δίκιο ο Daemonos, έχει γίνει και ολόκληρη φασαρία. ΑΝ δεν κάνω λάθος είχαν μαζευτεί πολλοί και ζήτησαν απο την Blizzard την αλλαγή στους χρωματισμούς ώστε να γίνει πιο σκοτεινό, αλλά τίποτα.

• Super Moderators
Δημοσ.

σιγά την φασαρία, αν είναι να αλλάζει μια εταιρεία ένα game βάση προσωπικών γούστων μιας μερίδας gamers θα το είχαν κλείσει το μαγαζί...

κόβω το χέρι μου ότι σε περίπτωση που το game είναι φοβερό και τρομερό τα ίδια άτομα θα βγουν και θα λένε ότι το game γαμάει και πως είναι από τα καλύτερα rpg που έχουν βγει ποτέ κτλπ κτλπ. Οι πρώτοι θα είναι που θα γράψουν τους χρωματισμούς στα παλιά τους τα @@ :P

Δημοσ.
κόβω το χέρι μου ότι σε περίπτωση που το game είναι φοβερό και τρομερό τα ίδια άτομα θα βγουν και θα λένε ότι το game γαμάει και πως είναι από τα καλύτερα rpg που έχουν βγει ποτέ κτλπ κτλπ.

Το Diablo III, ΟΧΙ, δεν είναι με την καμία RPG.

Κόφτο από τώρα thresh.. :P

/Koritsi_Gia_PC

Επισκέπτης
Δημοσ.

Το αστειο ειναι ο,τι και να λετε η Blizzard τα εβγαλε τα λεφτα της . Γιατι ακομα και εσεις που γκρινιαζετε για τα γραφικα θα το αγορασετε το παιχνιδι για να δειτε πως ειναι μονο και μονο . Και το ποιο πιθανον να ερθετε εδω και να πειτε "το παιζω γιατι δεν εχω κατι αλλο να κανω και περιμενο να βγει κατι καλυτερο " . Καλημερα .

Δημοσ.
Το αστειο ειναι ο,τι και να λετε η Blizzard τα εβγαλε τα λεφτα της . Γιατι ακομα και εσεις που γκρινιαζετε για τα γραφικα θα το αγορασετε το παιχνιδι για να δειτε πως ειναι μονο και μονο . Και το ποιο πιθανον να ερθετε εδω και να πειτε "το παιζω γιατι δεν εχω κατι αλλο να κανω και περιμενο να βγει κατι καλυτερο " . Καλημερα .

Εγώ δεν γκρινιάζω καθόλου. Ξέρω ότι όταν θα βγει στην κυκλοφορία από την Blizzard θα είναι όπως πρέπει.Και το πρέπει στην blizzard γίνεται αντικειμενικό.

Δημοσ.

Ρε παιδια τι ψαχνετε να βρειτε τωρα? Το παιχνιδι εχει παρει την τελικη ευθεια στο θεμα του πως διχνει. Προσωπικα το βρισκω πολυ καλοφτιαγμενο και με ατμοσφαιρα ετσι οπως πρεπει. Το αν εχει και ενα χρωμα παραπανω δεν λεει και τιποτα αν βλεπεις συνεχεια κομμενα κεφαλια, αιμα παντου και πυρομενες πενταλφες ετσι δεν ειναι? Καταλαβαινω και αυτους που θελουν ενα ποιο "σκοτεινο" παιχνιδι αλλα αν το θελεις ετσι εγω θα το αφηνα στους απανταχου modders που θα το ξετιναξουν το παιχνιδι.

Οπως και με το Fallout 3. Οταν βγηκε πρωτη φορα ηταν σιγουρα καλο, χρυσο αλλα δεν ειχε αυτη τη "μαυριλα" και τις συνομοσιες των παλιων Fallout. Με τα mods ομως εγινε +50% ακομα παιχνιδι με ολα αυτα που του εβαλα μεσα. Το ιδιο θα γινει και με το Diablo 3 οποτε δεν εχει να φοβαται κανεις τιποτα. Ας κοιταξουν το gameplay kαι την αποδοση του παιχνιδιου πρωτα οι ιδιοι οι διμιουργοι και ας αφησουν τα υπολοιπα στο community.

Δημοσ.

Δεν έχω καταλάβει τι κόλλυμα υπάρχει με τα γραφικά...Μια χαρά απόδοση έχουν...Το animation νομίζω είναι αυτό που ενοχλεί απο τα videos που ήδη έχουμε δει...Αν κοιτάξουμε και τα προηγούμενα diablo θα δούμε ένα παρόμοιο λίγο πιο ξεθωριασμένο animation...Όταν κυκλοφορήσει και το παίξουμε δεν νομίζω να υπάρχει καποιο προβλημα...Θυμάμαι κράξιμο που έφαγε το diablo 2 για την save ρουτίνα που είχε...Μετά το υιοθέτησαν ένα σωρό games(Τitan Quest, Sacred 2 κ.α) και κανένας δεν είπε κάτι..Όλα συνηθίζονται όταν ένας τίτλος είναι καλός....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...