mpasketpro Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Το παιχνίδι το έχεις εγκαταστήσει κανονικά? Δοκίμασε να απενεργοποιείσεις firewall και antivirus και ξαναδοκίμασε. Ναι ρε φιλε ολα κανονικα..Το απενεργοποιησα μολις τωρα θα μπω και θα σου πω αν και δεν πιστευω να γινει κατι... Αμα δε γινει τι κανω; :\
xtrmsnpr Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Το Blizzard downloader (Diablo-III-8370-enGB-Installer-downloader)κατέβασε και τα 7,6 GB , γράfει finished downloading και δεν εκλεισε, η μόνη επιλογή είναι το cancel υπάρχουν αρχεία με κατάλληξη .part ακόμα.Τι πρόβλημα υπάρχει? άστο να κάνει finalize..αργεί σε αυτό το σημείο,όπως και το installing..Μόλις κλέισει αυτόματα θα σου ζητήσει να προχωρήσεις την εγκατάσταση. για το error 3007 http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/4077727776 Hello, Could you try flushing your DNS. Power off your modem/router for 5 minutes, turn it back on and then perform this command. Windows XP: - Click Start and then Run - Type cmd in the run box and click Ok - In the Command Console window that has appeared type: ipconfig /flushdns - After typing the above command, press Enter to execute it and then close the window Windows Vista / 7: - Click Start, then Programs, then Accessories and then locate 'Command Prompt' - Right-click on 'Command Prompt' and left-click on 'Run as Administrator' - In the Command Console window that has appeared type: ipconfig /flushdns - After typing the above command, press Enter to execute it and then close the window
_Drakos_ Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Ναι ρε φιλε ολα κανονικα..Το απενεργοποιησα μολις τωρα θα μπω και θα σου πω αν και δεν πιστευω να γινει κατι... Αμα δε γινει τι κανω; :\ Προσπάθησε να μιλήσεις με το support της εταιρίας γιατι δεν έχω ιδέα γιατι μπορεί να σου το πετάει αυτό.
mpasketpro Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Προσπάθησε να μιλήσεις με το support της εταιρίας γιατι δεν έχω ιδέα γιατι μπορεί να σου το πετάει αυτό. Οκ ρε φιλε.. Α και με το firewall τιποτα.. Παλι τα ιδια.. Επισης δοκιμασα το ipconfig /flushdns πριν 1 ωριτσα..ΠΑΛΙ ΤΙΠΟΤΑ.. Τωρα θα τους στειλω e-mail μπας και παιξω λιγο..
devil-ji Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Τα ταχυδρομεια δουλευουν Σαββατο πρωι???? Τουλαχιστον να εχω καποια ελπιδα να το παρω πριν απο Δευτερα...........
nicoc89 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Καταπληκτικο το game πραγματικα εκπληκτικα γραφικα ηχος και animation. Σχετικα μικρο ομως και δεν βλεπω να το παιζω πανω απο μηνα που ειναι αρκετος να τερματισεις σε ολα τα επιπεδα κανα 2 χαρακτηρες. Αν δεν μπουν αρενες συντομα (και πεπει να ειναι πετυχημενες) θα πεθανει για εμενα συμφωνώ , πρέπει να επισπεύσουν τις αρένες γιατι δεν το βλέπω να τσουλάει για πολυ καιρό έτσι. Δεν νομίζω όλοι να θελήσουν να τερματίσουν όλα τα classes και κάποια στιγμή που θα ξεμείνουν απο υλικό θα βαρεθούν. Ελπίζω αν και εφόσον βγει expansion στο μέλλον να προσθέσει αρκετό υλικό για ασχολία. κατα τα άλλα έχουμε καιρό μπροστά μας να ασχοληθούμε αρκετά μαζι του, αρκεί να μην μας γράψουν στο θέμα pvp. πιστευω επίσης πως μια ιδέα του στυλ "demon souls/dark soul με invasions θα είχε πλάκα αλλα αυτό ειναι καθαρά δικη μου γνώμη.
oddin Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Γιατρέ τί έχω;Δεν περίμενα να φτάσω σε τέτοιο σημείο..Τελικά το παιχνίδι μου άρεσε και το πήρα,χτες μόνο έπαιξα 15ωρες σερί..ναρκωτικό;Δεν νομίζω ε; http://instagr.am/p/KxBPEsBTk1/ -το laptop πήγε μέσα,δεν χωρούσαμε όλοι αυτοί εδώ . Πολύ ωραία στημένο,αμυδρά όσο θυμάμαι το diablo2,είναι ίδιο και πολύ όμορφο(θα ήθελα λίγο πιο σκοτεινή μουσική,αλλά εντάξει αλλάζει ανά περιοχές,ελπίζω όταν ανοίξουν οι δημοπρασίες με αληθινά λεφτά,μην μας το κάνουν να πρέπει να σκάμε λεφτά για να έχουμε τα καλά..Με coop 4 άτομα και ts,πολύ φάση και ωραία περάσαμε! Eτσι είσαι ρε?Σου δίνουμε Guest pass και παίζεις co-op mme αλλους?
xtrmsnpr Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Eτσι είσαι ρε?Σου δίνουμε Guest pass και παίζεις co-op mme αλλους? φίλε,άμα δεν ήσουν εσύ..δεν θα το είχα αρχίσει καν το παιχνίδι.Σε λέω πήγα και το αγόρασα από το eshop προχτές Έλα ts,δώσε κανά tag,να σε βάλουμε να τα οργώσουμε!
Astromeri Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Ενα help παρακαλω; Και εγώ έτρωγα error3007 και έκανα ένα firmware update στο ρούτερ μου και δεν μου το έχει ξανα κάνει. Δοκίμασε και εσύ μήπως γίνει τίποτα αλλιώς προσπάθησενα επικοινωνήσεις με το support τους.
Cryptic Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Για όσους δεν βρισκουν το απλό έχει 15 κομμάτια ακόμα στο media markt στο Μαρουσι!!!! Να'σαι καλά Είχαν ακόμα 5-6 κομμάτια πριν από καμιά ώρα, 59€. Τύφλα να έχει ο υπεύθυνος σε άλλη αλυσίδα, που ήθελε να προπαραγγείλω και να περιμένω μέχρι την Τρίτη...
nicoc89 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 χθες στο public co-op ηταν οκ, έβρισκα groupάκια , σήμερα με πετάει σε group που ειναι αλλος ένας πχ .. ξενεράαα εντωμεταξύ πρόσεξα πως οταν παίζεις barb ρίχνει πολυ πράμα για dh και οταν παίζεις dh αντίστοιχα για barb
mpasketpro Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 χθες στο public co-op ηταν οκ, έβρισκα groupάκια , σήμερα με πετάει σε group που ειναι αλλος ένας πχ .. ξενεράαα εντωμεταξύ πρόσεξα πως οταν παίζεις barb ρίχνει πολυ πράμα για dh και οταν παίζεις dh αντίστοιχα για barb Αν DH εχουν τοξα τοτε συμφωνω. Εχω παρει πανω απο 20 τοξα και ειμαι 5 level xD . Και εχω παιξει το πολυ 40 λεπτα γιατι καθε 10 λεπτα τρωω error..
ReBeLoS Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Αν υπαρχει κανενα guestpass μεχρι να παραλαβω και εγω το παιχνιδι θα σας ημουν ευγνωμων.
Moderators Gi0 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Moderators Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Αν υπαρχει κανενα guestpass μεχρι να παραλαβω και εγω το παιχνιδι θα σας ημουν ευγνωμων. Κανε τον κοπο να ριξεις μια ματια σ αυτο το thread
Προτεινόμενες αναρτήσεις