The_Sheep Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 o κλασικος κανονας του μερφυ "οταν μετα απο 5 μερες σου ερθει το παιχνιδι, οι σερβερς θα εχουν συντηρηση και θα εχεις πινγκ μεσημεριατικα 3 δευτερολεπτα και θα ειναι unplayable" :cry:
Redshift Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 στο ebay πουλανε τα guest passes,εδω μπορει να ειμαστε πτωχευμενοι αλλα τουλαχιστον ειμαστε ακομα ανθρωποι http://www.ebay.co.uk/sch/?LH_PrefLoc=2&LH_BIN=1&_kw=diablo%20iii%20guest&_clu=2&_fcid=80&_localstpos=&_sc=1&_sop=15&_stpos=&gbr=1
paularas Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 πω καλά άρχισαν τα όργανα .. τι παίζει και έχω lag? κάνουν τίποτα? χτύπησα 2000ms ενώ 3 μέρες τώρα έπαιζα κομπλε εφαγα κάτι ψόφους στο nightmare απο insect elites .. άλλο πράγμα , να σκάει κάτω poison να στέλνει και το swarm επάνω σου και να στο δείχνει οταν έχεις ψοφήσει :eek: να παίζεις HC και να σου σκάσει κανένα τέτοιο ... πωω... τα insect ήταν... και με 1 ms να έπαιζες πάλι κάσες θα μοιράζανε
Silverage Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Παιδιά μπορείτε να μου στείλετε ένα guest pass.Πόσα act έχει το παιχνίδι;Το guest πάει μέχρι το 1.
nicoc89 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Παιδιά μπορείτε να μου στείλετε ένα guest pass.Πόσα act έχει το παιχνίδι;Το guest πάει μέχρι το 1. υπάρχει θέμα για τα guest pass. το guest παει μέχρι ενα μέρος του act1. Συνολικά ειναι 4 act
mpasketpro Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Ρε παιδια τι να κανω με αυτο το γ@ΜΗΜΕΝΟ ERROR 3007. ΕΧΩ ΞΕΣΚΟΝΙΣΕΙ ΟΛΟ TO google.. Τι να κανω:@; Φταίει που παίζω με guest pass;
alex_000 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Καταπληκτικο το game πραγματικα εκπληκτικα γραφικα ηχος και animation. Σχετικα μικρο ομως και δεν βλεπω να το παιζω πανω απο μηνα που ειναι αρκετος να τερματισεις σε ολα τα επιπεδα κανα 2 χαρακτηρες. Αν δεν μπουν αρενες συντομα (και πεπει να ειναι πετυχημενες) θα πεθανει για εμενα
Silverage Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 υπάρχει θέμα για τα guest pass. το guest παει μέχρι ενα μέρος του act1. Συνολικά ειναι 4 act Μόνο 4; Τέλος πάντων.Όπως έγραψα πριν αν κάποιου του περισσευέι ένα guest pass θα ήμουν χαρούμενος να τον απαλλάξω απο το βάρος του.
xtrmsnpr Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Γιατρέ τί έχω;Δεν περίμενα να φτάσω σε τέτοιο σημείο..Τελικά το παιχνίδι μου άρεσε και το πήρα,χτες μόνο έπαιξα 15ωρες σερί..ναρκωτικό;Δεν νομίζω ε; http://instagr.am/p/KxBPEsBTk1/ -το laptop πήγε μέσα,δεν χωρούσαμε όλοι αυτοί εδώ . Πολύ ωραία στημένο,αμυδρά όσο θυμάμαι το diablo2,είναι ίδιο και πολύ όμορφο(θα ήθελα λίγο πιο σκοτεινή μουσική,αλλά εντάξει αλλάζει ανά περιοχές,ελπίζω όταν ανοίξουν οι δημοπρασίες με αληθινά λεφτά,μην μας το κάνουν να πρέπει να σκάμε λεφτά για να έχουμε τα καλά..Με coop 4 άτομα και ts,πολύ φάση και ωραία περάσαμε!
ZAKKWYLDE Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 γι΄αυτό λέγεται Hardcore items, stash ktl μπούλο Κάνεις λάθος, το stash και τα λεφτά σου μένουν. Τα items του χαρακτήρα δεν ξέρω Είμαι Nightmare με Wizard πλέον...Η αλήθεια είναι ότι ζορίστικα αρκετά πριν αναβαθμίσω το gear μου...και αν δεν χρησιμοποιήσω Archon στα ζόρικα έχω πάρει πούλο.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Moderators Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 -το laptop πήγε μέσα,δεν χωρούσαμε όλοι αυτοί εδώ Gamer έτοιμος για όλα.
alan2 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Το Blizzard downloader (Diablo-III-8370-enGB-Installer-downloader)κατέβασε και τα 7,6 GB , γράfει finished downloading και δεν εκλεισε, η μόνη επιλογή είναι το cancel υπάρχουν αρχεία με κατάλληξη .part ακόμα.Τι πρόβλημα υπάρχει?
mpasketpro Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Ρε παιδια τι να κανω με αυτο το γ@ΜΗΜΕΝΟ ERROR 3007. ΕΧΩ ΞΕΣΚΟΝΙΣΕΙ ΟΛΟ TO google.. Τι να κανω:@; Φταίει που παίζω με guest pass; Ενα help παρακαλω;
_Drakos_ Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Ενα help παρακαλω; Το παιχνίδι το έχεις εγκαταστήσει κανονικά? Δοκίμασε να απενεργοποιείσεις firewall και antivirus και ξαναδοκίμασε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις