naturegodtm Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 ρε παιδια δεν μου ηρθε ακομα απο αμαζον και είμαι αθηνααααα γιατιιιιι
Darkpipis Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Θεωρω υποχρεωση μου να προστατεψω ολα εκεινα τα παιδια που εχουν βαλει την ζωη τους σε ενα "σωστο" προγραμμα ειτε αυτο ειναι καθε μερα παραλια ή αθλητισμος , ΜΑΚΡΙΑΑΑ !!! ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ! Μετανιωνω την ωρα και την στιγμη που το πηρα ( 10 συνεχομενες μερες θαλασσα + γυμναστηριο στο σπιτι) και αυτες τις 2 μερες παλι καλα που δουλευω το πρωι και βλεπω το φως της ημερας...Πραγματικα ειχα χρονια να ποροθω τοσο πολυ με ενα παιχνιδι και να το παιζω πανω απο 8 ωρες συναιχομενα και φανταστειτε οτι δεν εχω παιξει κανενα απο τα προηγουμενα Diablo.Αν δεν ειχαν και προβληματα οι server απλα για μενα επρεπε να παρει το βραβειο καλυτερου παιχνιδιου 2012 απο τωρα.Μεχρι και εναν φιλο μου που δνε ειχε ιδεα απο τετοια παιχνιδια τον πορωσα.Τωρα θα μου πειτε τι σας νοιαζουν αυτα που σας λεω , απλα ειμαι δουλεια και δεν περναει η ωρα για να παω να παιξω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
naturegodtm Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 παιδια να ρωτήσω εσείς που το πήρατε απο αμαζον , το απλο , σας ήρθε στην πολικατικία σας ξεμπαρκο , ή σας ήρθε χαρτακι για τα ελτα ας πούμε?
The_Sheep Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 ξεμπαρκο ερχεται απο αμαζον , οταν δεν εχει σταλθει με καποιο κουριερ. οποτε παρε το δικανο και παραφυλα γιατι αν δει καποιος αμαζον κουτι αυτες τις μερες στην εισοδο πολυκατοικιας...9 στις 10 θα ειναι το diablo
Tmark Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 παιδια να ρωτήσω εσείς που το πήρατε απο αμαζον , το απλο , σας ήρθε στην πολικατικία σας ξεμπαρκο , ή σας ήρθε χαρτακι για τα ελτα ας πούμε? Πήγαινε ΕΛΤΑ και ρώτα, μπορεί να μην έχουν στείλει ειδοποιητήριο.
Maxus Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Υπαρχει καποιος που το πηρε απτο zavvi και να του εχει ερθει?
chaplin1981 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 ρε παιδια δεν μου ηρθε ακομα απο αμαζον και είμαι αθηνααααα γιατιιιιι ΠΗΞΕ!bwhahahahahahahaha! <---υπερβολικη δοση κακιας
psilos1975 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 γνωριζει καποιος αν υπαρχει καπου καποιος ΟΔΗΓΟΣ του παιχνιδιου ??? και πως μπορουν τα σκιλ να φορτονουν με συνδιασμο πληκτρων?
The_Sheep Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 αντε λεμε , πανω που ειπα ειναι αργα πλεον για ταχυδρομο , μολις ηρθε....αντε γιατι βαρεθηκα να σκοτωνω τον σκελετο-βασιλια 15 φορες στην starter edition :-D
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Moderators Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 αντε λεμε , πανω που ειπα ειναι αργα πλεον για ταχυδρομο , μολις ηρθε....αντε γιατι βαρεθηκα να σκοτωνω τον σκελετο-βασιλια 15 φορες στην starter edition :-D *Mπαίνει ο The_Sheep στην αίθουσα του Skeleton King* "Πάλι εδώ εσύ;"
nzeppos Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Έπρεπε να βγάλουν achievement μόνο για την πάρτη σου "Kill the Skeleton King 15 times within 4 days" +10 points
psilos1975 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 γνωριζει καποιος αν υπαρχει καπου καποιος ΟΔΗΓΟΣ του παιχνιδιου ??? και πως μπορουν τα σκιλ να φορτονουν με συνδιασμο πληκτρων? ????
Redshift Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 τελευταιο κομματι απο Zavvi στα 50€ με μεταφορικα yayyyyy
nicoc89 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 πω καλά άρχισαν τα όργανα .. τι παίζει και έχω lag? κάνουν τίποτα? χτύπησα 2000ms ενώ 3 μέρες τώρα έπαιζα κομπλε εφαγα κάτι ψόφους στο nightmare απο insect elites .. άλλο πράγμα , να σκάει κάτω poison να στέλνει και το swarm επάνω σου και να στο δείχνει οταν έχεις ψοφήσει :eek: να παίζεις HC και να σου σκάσει κανένα τέτοιο ... πωω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις