Luxx Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Αυτο με την ανταλλαγη οπλων με αληθινα λεφτα, λειτουργει;
mphxths Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 βάρβαρος level 43 stats: spec: http://eu.battle.net...XYVT!ZbV!aaaZaZ stats: 799 str, 664 vita, 3522 armor, 932 damage, 13254 hp. Αφού έκανα το σωστό spec και πήγα όσο μπόρεσα 50/50 stamina / str άρχισαν τα γούστα είτε σόλο είτε με παρέα. απλά λίγη προσοχή θέλει και το nightmare βγαίνει για πλάκα ναι , ειλικρινα , τι αντικειμενα εχεις απορω Μολις εβγαλα χασαπη σε nightmare (demon hunter παιζω) και με παιδεψε λιγο...5-6 προσπαθειες .... ειμαι κοντα 36-37 επιπεδο και εχω ζωη 3500 ..και εσυ λες 13254??? @Luxx : απο 24/5 λεει. @manost : οι σελιδες πεφτουν αβερτα στο nightmare . και οταν λεμε αβερτα εννοουμε αβερτα , εχω τον blacksmith στο 5 και εχω καμμια 20αρια σελιδες για blacksmith και αλλες τοσες για τον jeweler. Ρεγουλα με τις σελιδες , γιατι οι συνταγες μετα εκτος τα υλικα , ζητανε και σελιδες...
dimus1985 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Ρε παίδες κάθε μέρα θα έχει maintenance γυρω στις 5-6 το πρωι..?Θέλουμε να λιώσουμε και μας το χαλάει η blizzard..
paularas Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Τι σκατα ολα τα αντικειμενα σου ειναι χρυσα,με απειρο vit και str μεσα?? 42 εγω με μουφα ρινκς,τσεστ,μποτες και σοουλντερς,και εχω 350 vit,600 str αλλα dps σε περναω με το καινουργιο μου 2Η εχω 1150 dps οπου με το shout φτανω τα 1500..να μαντεψω οτι δεν βλεπεις 10Κ crit στην οθονη σου ε? Η ησουν τιγκα κολοφαρδος και σου κατσανε καλα Rare,η φαρμαρες το ΑΗ Btw, δεν εχω αντιμετοπισει καποιο ιδαιετερο προβλημα ως pure dmg που παιζω εγω,τουλαχιστον μεχρι το τελος του ΑCT 2 που ειμαι τωρα 1150 dps 2h vs 932 1h my dips is moar.... άσε που με 2h δεν πας και πολύ μακριά... κολόφαρδος δεν ήμουν, απλά τσεκάρω τους ventors κάθε φορά που πάω πόλη και αγόρασα με 8900g μια ασπίδα απο το ah γιατί είχα μία απο τα 22... αυτό τίποτα άλλο... και σκέψου ότι πριν βάλω λίγο str είχα περίπου 14 με 15κ και με shout έφευγε παραπάνω... όσο για τον φίλο με τα 3500, κάπου εκεί είχα νομίζω τότε κι εγώ.... άντε πες 500 πάνω.. το αστείο είναι ότι την μία μέρα κάναμε να φάμε στο act2, 1 pack 30 λεπτά λόγο κασών και μετά πήγαμε όλο το act τραίνο
panther_512 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Αυτο με την ανταλλαγη οπλων με αληθινα λεφτα, λειτουργει; Ναί ισχύει, αλλά με τα προβλήματα που έχει η Blizzard με τους servers της, αναγκάζεται να το αναβάλλει επ'αορίστου, μέχρι να λυθούν τα προβλήματα. Blizzard Apologizes for Rocky Diablo 3 Launch
nicoc89 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 α καλα, βλέπω το pvp patch να μπαίνει του χρόνου και αν βέβαια λογικό ειναι να καθυστερήσουν το rmah γιατι αν έβγαινε τώρα και υπήρχαν προβλήματα δεν ξέρω και εγω τι θα έκαναν. καλά να γινει μια στραβή απο bug και να χάσεις 100k gold, αν χάσεις όμως 100 euro?
paularas Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 μα αυτό φοβούνται... το Pvp patch το βάζουν και τώρα... δεν έγινε και κάτι, θα το balancaroun με τον καιρό... εάν αρχίσουν και χάνονται λεφτά όπως τα achieves και δεν μπορούν να το κάνουν track down τι γίνεται τότε?
The_Sheep Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 εσας που ηρθε απο αμαζον να υποθεσω οτι ειστε ολοι αθηνα? ελπιζω να ερθει και σε μενα σημερα λοιπον που ειμαι επαρχια, αν υποθεσουμε οτι τα στειλαν ολα μαζι την δευτερα(εμενα παντως δεν εχει tracking number).. μεχρι στιγμης παιζω την starter edition και εχω βρει μερικα rares , αλλα καποια πoυ φτιαχνει ο σιδερας ειναι πολυ καλυτερα (αν σου κατσει ) απο τα rares.Λιγο κουλο δεν ειναι?
LuNaTiC Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Πήρα το key μου 11 το βράδυ της Δευτέρας αλλά κατάφερα να μπω να παίξω από Τρίτη απόγευμα λόγο γαστρεντερίτιδας / νοσοκομείων κτλ .. (ya i know.. good timing..) Αν και ξεκίνησα αργά κάπως εκμεταλλεύτηκα την 2ήμερη άδεια και μέχρι χτες βράδυ έλιωσα τον Barbarian μου. (Βασικά ήμουν και λίγο τσατισμένος γιατί το "σηκώνομαι από το pc μόνο για τουαλέτα δε με σύμφερε και πολύ! χεχε ) Anyway κακήν κακός άρχισα λιώσιμο και αντιβίωση μαζί Είμαι 52 lvl τώρα στο Hell και έχω σκοτώσει Skeleton King. Το game είναι challenging αρκετά και αν είστε διατεθειμένοι να παίξετε με group τουλάχιστον φροντίστε να νιώθουν αλλιώς το +που θα πάρουν στην δυσκολία(hp) τα mobs θα είναι μειονέκτημα για σας Τα poison είναι μεγάλος μπελάς.... έχω ψοφήσει Ν φορές και μαρτύρησα την ώρα που δεν έχω κάνει έναν range caster char.... Μερικά must για μένα είναι από θέμα skills Leap με το +armor rune.... Revenge με το +8% life back rune... (εντάξει χωρίς αυτό το game δεν παίζει καν... άλλαχτε char) Δεν θυμάμαι τα stats μου κτλ ότι θέλετε μπορώ να δώσω tips in-game κάντε με add στο Lunatic#2626 Επίσης στο stream της υπογραφής δείχνω τα πάντα... πάντα. Ραντεβού το μεσημεράκι που θα γυρίσω σπίτι !
Redshift Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 παιδες απο που το αγοραζουμε? βλεπω οτι οι τιμες στο amazon και γενικοτερα εχουν ξεφυγει
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Moderators Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Χτες το Amazon το είχε 38 λίρες και σήμερα 47 ?? Προσφορά και ζήτηση.
klainmaingr Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Κάποια βλακεία πρέπει να παίχτηκε είμαι σίγουρος. Μέσα στην Collector's δεν είχε guest pass για το diablo αλλα 2 guest pass για το wow ffs. Έχει ακούσει κανείς κάτι σχετικό; http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/4078458265?page=3 Ωραία δεν είμαι ο μόνος -.-
Προτεινόμενες αναρτήσεις