mphxths Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 υπάρχουν items με resistances στο normal? εννοώ drops... οχι , απλα απο οτι ειδα τα resistances , ανεβαινουν με το intelligence .Λιγο βλακωδες γιατι ασχολουμαστε ηδη με 2 attributes ( main + vitality) , τωρα εχουμε και τριτο. Το καλο ειναι οτι στο επομενο επιπεδο δυσκολιας δεν στα μειωνει τα resistances οπως γινοταν στα προηγουμενα diablo...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Super Moderators Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 δεν αξίζει καν με τον τρόπο που λες, υπάρχουν items στο nightmare που δίνουν resistances και στο hell ακόμα περισσότερα...
Prospector8 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δεν ξερω αν το εχετε ξαναβαλει,αλλα δεν τις χαλασε τις γαλλιδες www.byteme.gr/news/lifestyle/paizei_diablo_3-o_gkomenos-pairneis_donhth Α και επι του θεματος, οσο καιρο επαιζα μου τους Barbarian 41lvl,Monk 16lvl kai Wizard 14lvl, δεν ειχα ουτε 1 Disconnect απο το παιχνιδι,ουτε 1 φορα lag,μονο μια φορα ειχα προβλημα με το AH και τελικα ηταν Down... Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω γιατι τοσο rage απο τον κοσμο οτι δεν μπορει παιξει,και οχι τπτ αλλο αλλα rageαρουν πανω στο Metacritic και του εχουν βαλει 3.8 -.- Τεσπα,απο αυριο θα ειμαι στο mode της "Κολασης" και θα δουμε την πραγματικη προκληση του παιχνιδιου!
haris013 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 ρε παιδια sorry για το hijack αλλα ολο ακουω για το diablo 3 αλλα δεν ξερω τι λεει σαν game.δεν εχω παιξει καποιο προιγουμενο diablo(πιτσιρικας ) και θελω να ρωτησω,το παιχνιδι ειναι rpg με single player αλλα και mmorpg? επισης το αλλο που δεν εχω καταλαβει ειναι οτι παιζεις το game single player(campaign) αλλα και την ιδια ιστορια-map παιζεις και co op διαδικτυακα?το ιδιο πραγμα δηλαδη? δεν ειναι βαρετο αυτο?
KoGi Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Royal Mail !!! Τελικα και σε μενα ηρθε σημερα ενω ελεγε για Δευτερα!!!! :rolleyes: Τελικα το ΣΚ θα ειναι ωραιο
Luxx Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Ποσες ωρες θελει για να τερματισεις το παιχνιδι μεχρι και στο τελευταιο επιπεδο δυσκολιας;
Merdock Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Και εμένα έφυγε Δευτέρα από Amazon και ήρθε σήμερα. Είχε πολλούς μήνες να φτάσει δέμα τόσο γρήγορα.Συνήθως κάνουν 7+ μέρες.
haris013 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 μηπως ξερει να απαντησει κανεις στα ερωτηματα μου ποιο πανω γιατι ολο ακουω καλα λογια και λεω να το παρω το παιχνιδι?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Moderators Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 ρε παιδια sorry για το hijack αλλα ολο ακουω για το diablo 3 αλλα δεν ξερω τι λεει σαν game.δεν εχω παιξει καποιο προιγουμενο diablo(πιτσιρικας ) και θελω να ρωτησω,το παιχνιδι ειναι rpg με single player αλλα και mmorpg? επισης το αλλο που δεν εχω καταλαβει ειναι οτι παιζεις το game single player(campaign) αλλα και την ιδια ιστορια-map παιζεις και co op διαδικτυακα?το ιδιο πραγμα δηλαδη? δεν ειναι βαρετο αυτο? Action RPG (hack n' slash)που ή παίζεις την ιστορία μόνος σου ή κάποιος συνδέεται στην δική σου (ή πας στην δική του) και κάνετε το story μαζί. Ό,τι μαζέψει ο χαρακτήρας σου το κρατάει. Τα μέρη γίνονται randomize κάθε φορά (άλλα side-quests, αλλαγές στα dungeons πώς είναι, κλπ.) Max 4 άτομα.
paularas Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 βάρβαρος level 43 stats: spec: http://eu.battle.net/d3/en/calculator/barbarian#beXYVT!ZbV!aaaZaZ stats: 799 str, 664 vita, 3522 armor, 932 damage, 13254 hp. Αφού έκανα το σωστό spec και πήγα όσο μπόρεσα 50/50 stamina / str άρχισαν τα γούστα είτε σόλο είτε με παρέα. απλά λίγη προσοχή θέλει και το nightmare βγαίνει για πλάκα
mpasketpro Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Ρε παιδια με κανενα παιχνιδι δεν αντιμετωπισα προβλημα και ειδικα προβλημα internet..Καθε 10 λεπτα "The client will now close" "Error 3007" Τι να κανω για να παιξω; ρε μάγκες έχει ανοίξει θέμα συγκεκριμένα για τα guest pass , μην spamάρετε άλλο εδώ .. χαχαχχαχα! Εγω το thread το ειχα ανοιξει να βρω εγω δεν ηξερα οτι εγινε και official xD
Prospector8 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 βάρβαρος level 43 stats: spec: http://eu.battle.net/d3/en/calculator/barbarian#beXYVT!ZbV!aaaZaZ stats: 799 str, 664 vita, 3522 armor, 932 damage, 13254 hp. Αφού έκανα το σωστό spec και πήγα όσο μπόρεσα 50/50 stamina / str άρχισαν τα γούστα είτε σόλο είτε με παρέα. απλά λίγη προσοχή θέλει και το nightmare βγαίνει για πλάκα Τι σκατα ολα τα αντικειμενα σου ειναι χρυσα,με απειρο vit και str μεσα?? 42 εγω με μουφα ρινκς,τσεστ,μποτες και σοουλντερς,και εχω 350 vit,600 str αλλα dps σε περναω με το καινουργιο μου 2Η εχω 1150 dps οπου με το shout φτανω τα 1500..να μαντεψω οτι δεν βλεπεις 10Κ crit στην οθονη σου ε? Η ησουν τιγκα κολοφαρδος και σου κατσανε καλα Rare,η φαρμαρες το ΑΗ Btw, δεν εχω αντιμετοπισει καποιο ιδαιετερο προβλημα ως pure dmg που παιζω εγω,τουλαχιστον μεχρι το τελος του ΑCT 2 που ειμαι τωρα
manost Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Μου ζητάει για να κάνω upgrade τον blacksmith τα blacksmith pages. Μέχρι στιγμής δεν έχω βρει κανένα και κάπου διάβασα ότι δεν υπάρχουν στο normal. Άρα o μόνος τρόπος είναι να τ' αγοράσει κάποιος από το Auction House; Swyped from my HTC Desire with Sense 3.5 using Insomnia app
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Super Moderators Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 είτε να παίξει nightmare...
Προτεινόμενες αναρτήσεις