Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

πάρε...

http://eu.battle.net/d3/en/calculator/barbarian#beXYVT!Zbd!aaaZaZ

με 1h + shield πάντα...

ωραίος! σ'ευχαριστώ ;) sorry αλλα γιατι λέει 2 defensive skills? εμένα μου έχει μόνο 1 :X

edit: άκυρο το βρήκα :-D

----------------------

μετά το normal που αρκετοι το solάρουμε καλύτερα να μπείτε public games ή group με φίλους , ειναι 100% πιο ωραίο έτσι το nightmare . Προσωπικά θα solάρω normal με όλα τα char και μετά multi.

Δημοσ.

Το skidrow group πάντως ανακοίνωσε(δε βρίσκω το link τώρα) ότι εντός 3-4 ημερών θα έχουν βγάλει το "crack" για single player

Θα δείξει σε 3-4 μέρες φαντάζομαι :-)

Πάντως εδώ δεν μπορούσε η Blizzard να στηρίξει τόσο κόσμο στους servers θα τα καταφέρουν οι skidrow; Αν δεν κάνω λάθος το game που αγοράζει κάποιος είναι shell client, μόνο για τα γραφικά/ήχο δηλαδή. Όλα τα άλλα στοιχεία του game είναι στον server. Παίζει δηλαδή να είναι το πρώτο "crack" με μέγεθος 10gb+ που θα δούμε ή τα έχουν κάνει όλα upload σε δικό τους server και θα τα σερβίρουν (see what i did there?) αυτοί;

Δημοσ.

και όμως εμένα έφυγε Δευτέρα (έλεγε μέσα στο mail tracking number κτλ)και ήρθε με UPS την Τρίτη...η πλάκα είναι πως στα μεταφορικά είχα και free delivery...δεν με χάλασε καθόλου που το είχα day one :-D

μάλλον θεώρησαν ότι "you dont fuck with Diablo" όσον αφορά τα delivery dates

Ωράιος. Είναι αυτό που έλεγα ότι ορισμένες φορές το Amazon στέλνει με courier ακόμα και τις free παραγγελίες. Δεν γνωρίζω ποιά είναι η λογική τους όμως.

Δημοσ.

κοιταζα inferno co-op streaming χθες και ειναι πώρωση. :devil:

τα specs του pc σου ?

εγω με παλιό pc (e5300/4770hd/4gb ram) παίζω 1680χ1050 smooth χωρίς το παραμικρό lag.

intel core i5-480m nvidia gt 540m 4gb (δεν ειμαι και πολυ σχετικος με τους υπολογιστες οποτε δεν καταλαβα ακριβως τι μου ζητησες αλλα νομιζω αυτα ειναι :P)

Δημοσ.

Πώς γίνεται να το έπαιρνες Δευτέρα (δηλ. 1 μέρα πριν την κυκλοφορία); Το Amazon σπανίως ταχυδρομεί πριν την πρώτη μέρα και σχεδόν ποτέ 2-3 μέρες νωρίτερα. Όπως είχα γράψει και στο post#3241:

Εννοουσα "μεθαύριο" Δευτέρα υπήρχε εκτίμηση, δηλαδή το πήρα νωρίτερα !!! Υπηρχε ένα post προχθες για το συγκεκριμενο θεμα -οσοι ειχαν παραγγειλει απο amazon τους εγραφε estimated delivery την Δευτερα 21/5.

ΥΓ. Οσοι το περιμενετε απο αμαζον (οχι CE), τι delivery estimate σας δινει (εμενα 21/5) ??

Μια απτα ιδια

Το παιχνιδι το ταχυδρομησαν την Δευτερα που βγηκε το παιχνιδι, οχι νωριτερα !!

αρκετά με τo διάλειμμα, παω να συνεχισω το "studying" :devil:

Δημοσ.

intel core i5-480m nvidia gt 540m 4gb (δεν ειμαι και πολυ σχετικος με τους υπολογιστες οποτε δεν καταλαβα ακριβως τι μου ζητησες αλλα νομιζω αυτα ειναι :P)

μια χαρά έπρεπε να το παίζει. Και δεν έχεις και ati που ειχαν πρόβλημα οι drivers ..

καλύτερα look for help@diablo forums

Δημοσ.

Εννοουσα "μεθαύριο" Δευτέρα υπήρχε εκτίμηση, δηλαδή το πήρα νωρίτερα !!! Υπηρχε ένα post προχθες για το συγκεκριμενο θεμα -οσοι ειχαν παραγγειλει απο amazon τους εγραφε estimated delivery την Δευτερα 21/5.

Το παιχνιδι το ταχυδρομησαν την Δευτερα που βγηκε το παιχνιδι, οχι νωριτερα !!

αρκετά με τo διάλειμμα, παω να συνεχισω το "studying" :devil:

Με UPS ηρθε ή με Royal Mail ???

Δημοσ.

Το skidrow group πάντως ανακοίνωσε(δε βρίσκω το link τώρα) ότι εντός 3-4 ημερών θα έχουν βγάλει το "crack" για single player

εεεεετσι

Δημοσ.

Παιδια ξερει κανεις αν υπαρχει κατι σαν demo του παιχνιδιου για MAC για να το κατεβασω και να δω τι παιζει πριν παω και τα σκασω?

Δημοσ.

Αν δεν κάνω λάθος στο σάιτ της blizzard υπάρχει installer που κάνει (και) για Μακ. Οπότε κάνεις την εγκατάσταση, βρίσκεις ένα guest pass και παίζεις.

Δημοσ.

ρε παιδια οι warez Oμαδες ποτε δν ανακοινωνουν θα το βγαλουμε σε 2 μερες κτλ ουτε κ η skidrow,οποτε οτι ειδατε σε οποιοδηποτε site ειναι ψεμμα,το παιχνιδι δεν χρειαζται crack αλλα χρειαζεται να γινει emulated σε εναν server οπως σερβες lineage 2,aion,wow kτλ που δεν ειναι official server,εδω δεν εσπασε ουτε η βετα ,το μονο που εσπασε απο βετα ηταν να κανεις login κ να περπατας απλα,k αυτο παλι με server γινοταν

αν ανοιξει καποιος σερβερ(που αποκλειεται να ειναι skidrow-reloaded ktl) κ παλι τα προβληματα θα ειναι απειρα κ το game δεν θα εχει καμμια σχεση οπως σε official σερβερ της blizzard,εδω μετα απο τοσα χρονια wow,l2 ktl κ δεν υπαρχει κανεις σερβερ ακριβως οπως τον οfficial.

δν υπαρχει κανονικο single player.φανταστειτε το σαν σερβερ του Wow αλλα να ειστε μονοι σας μεσα ετσι δουλευει το diablo 3 σαν μμο παιχνιδi

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...