Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Οταν αγοραζουμε κατι απο ΑΗ , που το βρισκουμε το καινουργιο αντικειμενο ?

Δεν είμαι μπροστά, αλλά είναι νομίζω σε completed transactions ή κάτι τέτοιο, οπότε το διαλέγεις και πατάς "place in stash" για να στο βάλει στο σεντούκι. :)

Δημοσ.

Δεν είμαι μπροστά, αλλά είναι νομίζω σε completed transactions ή κάτι τέτοιο, οπότε το διαλέγεις και πατάς "place in stash" για να στο βάλει στο σεντούκι. :)

εισαι σωστος , ευχαριστω.

Δημοσ.

Ειχα παραγγειλει απο amazon. Εγραφε προβλεψη για Δευτερα, το πηρα σημερα !!! Εχετε το νου σας οι υπολοιποι που το παραγγειλατε απο εκει !!!

/me is deactivate insomnia mode & activate Diablo III mode

:devil: :devil: :devil: :devil:

Ρε αφήστε τις μ@λ@κίες κι έχω κανονίσει να φύγω τριήμερο...

Dispatched την Τρίτη κι όχι τη Δευτέρα λόγω ηλιθιότητας μου... :mad:

Δημοσ.

ακουω για προβλήματα αλλα προβλήματα δεν βλέπω, ενω πίστευα οτι το pc μου θα ζοριστεί λιγάκι. Μόνο χθες ειχα κανα 2 dc αλλα μπήκα αμέσως. Τώρα ειμαι nightmare και ειναι ολα κομπλε.

Κανένα build για barbarian σε nightmare και μετά υπάρχει ? τρώει πολυ ξύλο ..(στον skeleton king πχ στο δυνατό skill του με έστειλε 1 hit. Φταίω και εγω που έκανα βλακεία και ανέβαζα μονο str και άφησα πίσω το hp μου αλλα και πάλι δεν τον βλέπω να τραβάει στο hell χωρις "tanking" build.

καμιά ιδέα?

Δημοσ.

Τέλος το normal, δεν μου άρεσε ο DH, πολύ "σπαμμερ" και κάνει το game απίστευτα εύκολο, μάλλον νέο char barbarian...γενικά μιας και δεν είμαι fan αυτόν τον games μπορώ να πω πια ότι σαν σύνολο το game ήταν άψογο.

Δημοσ.

Ειχα παραγγειλει απο amazon. Εγραφε προβλεψη για Δευτερα, το πηρα σημερα !!! Εχετε το νου σας οι υπολοιποι που το παραγγειλατε απο εκει !!!

/me is deactivate insomnia mode & activate Diablo III mode

:devil: :devil: :devil: :devil:

Αν δεν το πάρω μέχρι αύριο θα αυτοκτονήσω..!!

Δημοσ.

πάτησες πάνω στο starter edition,και μετά δίπλα δεξιά που έλεγε, upgrade available ;Γιατί έτσι μόλις το έκανα,και όλα εντάξει,έγινε standard edition.

Τελικά χρειάστηκε να αλλάξω το password(!) για να πιάσει την αλλαγή...ffs!

Πήρα σβάρνα το Diablo 3 forum και κάνω post όπου βρω να έχουν το ίδιο πρόβλημα.

8 threads so far με πόσους χρήστες.

Δημοσ.

ακουω για προβλήματα αλλα προβλήματα δεν βλέπω, ενω πίστευα οτι το pc μου θα ζοριστεί λιγάκι. Μόνο χθες ειχα κανα 2 dc αλλα μπήκα αμέσως. Τώρα ειμαι nightmare και ειναι ολα κομπλε.

Κανένα build για barbarian σε nightmare και μετά υπάρχει ? τρώει πολυ ξύλο ..(στον skeleton king πχ στο δυνατό skill του με έστειλε 1 hit. Φταίω και εγω που έκανα βλακεία και ανέβαζα μονο str και άφησα πίσω το hp μου αλλα και πάλι δεν τον βλέπω να τραβάει στο hell χωρις "tanking" build.

καμιά ιδέα?

πάρε...

http://eu.battle.net/d3/en/calculator/barbarian#beXYVT!Zbd!aaaZaZ

με 1h + shield πάντα...

Δημοσ.

Υπαρχει περιπτωση να ερθει ποτε απο θειο η να μην περιμενω τσαμπα?

Όχι αφού είπε ο dude παραπάνω, τραβάει info από τους servers όταν παίζεις, οποτε δεν γίνετε να pirate το game...λογικά...

Blizzard game? Θείος; Βέβηλε!

Υπάρχει περίπτωση να γίνει αν κάνουν emulate τον server και παίζεις solo συνδεδεμένος με server skidrow ξέρω γω. Και online με άλλους πειρατικούς. Αλλά κάτι έχει πάρει το αυτί μου ότι ακόμα και τα groups της scene θα αργήσουν να βγάλουν κάτι τέτοιο σαν σεβασμό στο game και επειδή αξίζει να αγοραστεί. Κατάλαβες τώρα.

Εγώ προσωπικά θα προτιμούσα να μην το αγοράσω παρά να το παίξω πειρατικό.

Δημοσ.

Υπάρχει περίπτωση να γίνει αν κάνουν emulate τον server και παίζεις solo συνδεδεμένος με server skidrow ξέρω γω. Και online με άλλους πειρατικούς. Αλλά κάτι έχει πάρει το αυτί μου ότι ακόμα και τα groups της scene θα αργήσουν να βγάλουν κάτι τέτοιο σαν σεβασμό στο game και επειδή αξίζει να αγοραστεί. Κατάλαβες τώρα.

Το skidrow group πάντως ανακοίνωσε(δε βρίσκω το link τώρα) ότι εντός 3-4 ημερών θα έχουν βγάλει το "crack" για single player

Δημοσ.

Παρακαλω ας μην πεσετε να με κραξετε, το ξερω οτι τετοια παιχνιδια αξιζει να τα αγοραζεις - και εχω αγορασει πολλους τιτλους που το αξιζαν - αλλα οι εποχες ειναι δυσκολες και καταλαβαινομαστε. Θελω να στηριζω τετοιες προσπαθειες που πραγματικα αξιζουν αλλα...

Θα περιμενω για την ωρα και βλεπουμε.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...