Cryptic Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δες εδώ ... Άγνωστη διαθεσιμότητα Προπαραγγελία Εξαντλημένο 7+ ημερες 1 έως 3 ημέρες Κατόπιν Παραγγελίας
nicoc89 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Ρε παιδια ενω το παιχνιδι το παιζει το συστημα μ για την πλακα , εκει που ολα ειναι smooth , οταν μαζευονται πολλα τερατα και κανω απανωτα spells τις περισσοτερες φορες lagarei το παιχνιδι για 1-2 δευτερολεπτα , με αποτελεσμα να χανεται ολη η μαγεια αυτου του καταπληκτικου παιχνιδιου ? τι φταιει , ο server της Blizzard ??? το στυστημα μου ειναι intel i5 760 , hd 6970 corsair xms ddr3 1600 2x 2gb ram το pc μου ειναι πολυ αδυναμο σε σχέση με το δικο σου και το τρέχει νερο, οπότε αλλού ειναι το πρόβλημα. δες μηπως έχει μπουκώσει η ψήκτρα cpu/gpu και αν δεν έχει πρόβλημα κλπ δεν αν έχεις τους καινούριους drivers που διορθώνουν το πρόβλημα που είχαν οι ATI με το diablo 3. Εμένα παίζει smooth 24/7 απο τότε που εκανα αυτά τα 2 που σου προτείνω. Ε αρκετοι το έχουν και σε απόθεμα όμως gameexplorers 57.90euro ! holy shit! και το αγόρασα preorder απο αυτούς 43 :lol: :lol:
_Drakos_ Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 gameexplorers 57.90euro ! holy shit! και το αγόρασα preorder απο αυτούς 43 :lol: :lol: Άστα να πάνε. Κι εγώ το πήρα 49 προχθές από ένα μαγαζί. Ούτε το Χ.Α. τετοιες διακυμάνσεις
violatus Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Cryptic, αν δεν σε ενδιαφέρει άμεσα και θέλεις να ψωνίσεις εκτός Ελλάδας μπορείς να κοιτάξεις μια και στο amazon.co.uk. Χτες είχε βγάλει κάποια στιγμή για back-order γύρω στα 42€. Αν κάνεις παραγγελία σου κλειδώνει την τιμή σε περίπτωση που φέρει με υψηλότερη ενώ αν υπάρξει νέα χαμηλότερη σε χρεώνει με αυτή. Εγώ δυστυχώς δεν άντεξα και εκεί που έβαζα ένα για τον κολλητό μου, το άτιμο το χέρι "γλίστρησε" και το έκανε 2... Το μόνο κακό είναι πως estimated dispatch έχει για 19 του μήνα οπότε από εβδομάδα στην καλύτερη θα τα έχω.
Darkpipis Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Tεσπα, ανακοινωθηκε τπτ απο blizzard σχετικα με την προσθηκη offline single player mode ???
panther_512 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δεν πρόκειται το παιχνίδι να έχει offline single-player, ούτε πρόκειται να "σπάσει". Όλα τα δεδομένα ( τέρατα, χαρακτήρες κλ) φορτώνονται μέσω ίντερνετ από τους servers της Blizzard, όπως γίνεται στα ΜΜΟGames. Όποιος θέλει να παίξει D3, θα πρέπει να αγοράσει το παιχνίδι και να έχει σύνδεση στο ίντερνετ.
nicoc89 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 ελπίζω πάντως να βγάλουν και expansion στο μέλλον και να αναπτυχθεί το θέμα. Είχαν ανακοινώσει οτι θα βγουν 2 κατα πάσα πιθανότητα , τώρα θα δουμε. Πάντως δωρεάν προσθήκες bosses κλπ δεν θα γίνουν και λογικό το βλέπω γιατι δεν ειναι wow να πληρώνεις σινδρομή , πληρώνεις απλά τα expansion. πάντως το normal με το nightmare ειναι η μερα με την νύχτα. ΑΠΛΑ γουστάρεις ΓΙΑΤΙ το ξεκινάς με skills , πέφτουν πιο ωραία items , βρήσκεις διαφορετικα elite κλπ αλλα και πρέπει να παίζεις με μια τακτική , δεν γίνετε βουρ στον πατσά οπως στο normal (που και εκεί στο τέλος τους έφαγα τους ψοφους μου). ΠΙΣΤΕΥΩ στο inferno θα γίνει της κολάσεως , είδα streaming και προσπαθούσαν να σκοτώσουν ενα groupάκι elites για ΠΟΣΗ ώρα (act1 στην αρχη αρχη πριν τον skeleton). τότε στην open beta/stress test είχε πάρει το μάτι μου ενα patchάκι που διόρθωνε την θολούρα. Κάνει δουλειά? που μπορώ να το βρω ? το χρησιμοποιείτε εσείς?
Maxus Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=JeQzJC-vS40 Xαχαχα ελεος!Λοιπον οποιος θελει να παει να σκοτωνει μοχθηρους μονοκερους πρεπει να φτιαξει ενα staff.Tα συστατικα ειναι: Black mushroom (από Cathedral Level 1, Act 1) Shinbon (από Leoric’s Manor, Act 1) Liquid Rainbow (από Mysterious Cave, στο Mysterious Chest στο Oasis, Act 2) Wirts Bell (από κάποιον merchant στην πόλη, Act 2) Gibbering Gemstone (από την Chiltara στα Caverns of Frost, Act 3) Plans (από τον Izual, Act 4)
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Moderators Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 ελπίζω πάντως να βγάλουν και expansion στο μέλλον και να αναπτυχθεί το θέμα. Blizzard game χωρίς expansion...;
telegamesvg Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Mα....αμαν ειναι με τετοιο συστημα να χαμηλοσω τα settings ζητω που καηκαμε !!!! παντος με το ctrl+r που πατησα για να βλεπω το frame rate ειναι κολλημενο στο 60 και ωρες ωρες παει 100 κατι και κατι τετοια τρελα...τι να πω...παντος εχω 100 ms latency Δοκιμασε να ενεργοποιησεις το V-sync στα settings Ειδα πολλα κομματια διαθεσιμα στο Media Markt .
viper2005 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 βασικα ψηνομαι να μαθω τι πωλησεις θα κανει το game...
Psycho13 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Ειδα πολλα κομματια διαθεσιμα στο Media Markt . Έχεις υπόψη σου σε τι τιμή τα είχε?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Moderators Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 τότε στην open beta/stress test είχε πάρει το μάτι μου ενα patchάκι που διόρθωνε την θολούρα. Κάνει δουλειά? που μπορώ να το βρω ? το χρησιμοποιείτε εσείς? Αυτό; http://darkd3.com/
Προτεινόμενες αναρτήσεις