Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω φάει τρελό πακέτο και η Blizzard το απίστευτο μπινελίκι.

Πέρα από τα γνωστά "server busy" σε single player game γαμώ το κέρατό μου, ενώ ξεκίνησα με guest και έβαλα το key στην συνέχεια από την boxed έκδοση, συνεχίζει να μου λέει "upgrade now". Με απλά έχω αγοράσει το game εδώ και 2 μέρες και δε μπορώ να παίξω!

Ειδικά όταν πάνω που έδωσα την χαριστική βολή στον Black King μου πετάει το banerάκι, κάνε upgrade τώρα, ξενέρωσα τη ζωή μου.

Κοίτα να δεις που ξεκίνησε η Blizzard με ένα Blackthorne και μας βγάζει το λάδι τώρα που μου έγινε εμπορική.

• Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Επειδή όλοι μιλάτε για το boss fight με τον Lebial και μάλλον όπου να 'ναι φτάνω σ' αυτόν, ήθελα τη γνώμη σας για τα stats (τα βάζω σε spoiler και για να μη γεμίσει και η σελίδα) του barb μου. Έχω την εντύπωση ότι είτε δεν μου πετάει καλά αντικείμενα το παιχνίδι ή κάτι κάνω λάθος με το θέμα πουλάω ή σπάω τα αντικείμενα για crafting.

Barb level 21

strength 130

dexterity 59

intelligence 54

vitality 91

armor 648

damage 64.36

Σπαθί (27.3 damage per second, 13-26 damage, +1-3 holy damage, +2-4 damage (από πετράδι)

ασπίδα armor 90

resistance (όλα 5)

block chance 19%

damage increased by strength 130%

damage increased by skills 0%

critical hit damage +50%

Το level του blacksmith το έχω φτάσει στο 4.

left mouse button (frenzy + triumph rune)

right mouse button (whirlwind (no rune)

Πιστεύετε ότι την παλεύω με το boss ή όχι;

Κάνω κάτι λάθος ή είμαι μια χαρά;

Δημοσ.

Επειδή όλοι μιλάτε για το boss fight με τον Lebial και μάλλον όπου να 'ναι φτάνω σ' αυτόν, ήθελα τη γνώμη σας για τα stats (τα βάζω σε spoiler και για να μη γεμίσει και η σελίδα) του barb μου. Έχω την εντύπωση ότι είτε δεν μου πετάει καλά αντικείμενα το παιχνίδι ή κάτι κάνω λάθος με το θέμα πουλάω ή σπάω τα αντικείμενα για crafting.

Barb level 21

strength 130

dexterity 59

intelligence 54

vitality 91

armor 648

damage 64.36

Σπαθί (27.3 damage per second, 13-26 damage, +1-3 holy damage, +2-4 damage (από πετράδι)

ασπίδα armor 90

resistance (όλα 5)

block chance 19%

damage increased by strength 130%

damage increased by skills 0%

critical hit damage +50%

Το level του blacksmith το έχω φτάσει στο 4.

left mouse button (frenzy + triumph rune)

right mouse button (whirlwind (no rune)

Πιστεύετε ότι την παλεύω με το boss ή όχι;

Κάνω κάτι λάθος ή είμαι μια χαρά;

Dude i think you are overthing this :D

In other news μάθαμε πόσες πωλήσεις έχει κάνει μέχρι στιγμής?

Δημοσ.

Έχω φάει τρελό πακέτο και η Blizzard το απίστευτο μπινελίκι.

Πέρα από τα γνωστά "server busy" σε single player game γαμώ το κέρατό μου, ενώ ξεκίνησα με guest και έβαλα το key στην συνέχεια από την boxed έκδοση, συνεχίζει να μου λέει "upgrade now". Με απλά έχω αγοράσει το game εδώ και 2 μέρες και δε μπορώ να παίξω!

Ειδικά όταν πάνω που έδωσα την χαριστική βολή στον Black King μου πετάει το banerάκι, κάνε upgrade τώρα, ξενέρωσα τη ζωή μου.

Κοίτα να δεις που ξεκίνησε η Blizzard με ένα Blackthorne και μας βγάζει το λάδι τώρα που μου έγινε εμπορική.

πάτησες πάνω στο starter edition,και μετά δίπλα δεξιά που έλεγε, upgrade available ;Γιατί έτσι μόλις το έκανα,και όλα εντάξει,έγινε standard edition.

Δημοσ.

ρε παιδια παιζω το παιχνιδι εδω και 2 μερες και τισ 2 μερες εχω τρελα8ει στο lag και δεν ξερω γιατι.....αν εχει καποιος καμια ιδεα.......

Δημοσ.

κοιταζα inferno co-op streaming χθες και ειναι πώρωση. :devil:

ρε παιδια παιζω το παιχνιδι εδω και 2 μερες και τισ 2 μερες εχω τρελα8ει στο lag και δεν ξερω γιατι.....αν εχει καποιος καμια ιδεα.......

τα specs του pc σου ?

εγω με παλιό pc (e5300/4770hd/4gb ram) παίζω 1680χ1050 smooth χωρίς το παραμικρό lag.

Δημοσ.

επειδη ειμαι πολυ μπερδεμενος και θελω πολυ να δοκιμασω το παιχνιδι.Υπαρχει καπου δοκιμαστικα να το δω εστω και απο θειο; Αν το βρω καπου και πρεπει λεει να ειμαι ονλαιν, θα βλεπω και τους υπολοιπους παιχτες μεσα οπως το lineage; Pause εχει ή πρεπει να εισαι συνεχεια απο πανω; Αυτα τα διαφορα pass που θελει τι ειναι; Συγνωμη για τις ερωτησεις το ξερω οτι ειναι απαραδεκτο να μην το ξερω αλλα ποτε δεν ειναι αργα!

Δημοσ.

επειδη ειμαι πολυ μπερδεμενος και θελω πολυ να δοκιμασω το παιχνιδι.Υπαρχει καπου δοκιμαστικα να το δω εστω και απο θειο; Αν το βρω καπου και πρεπει λεει να ειμαι ονλαιν, θα βλεπω και τους υπολοιπους παιχτες μεσα οπως το lineage; Pause εχει ή πρεπει να εισαι συνεχεια απο πανω; Αυτα τα διαφορα pass που θελει τι ειναι; Συγνωμη για τις ερωτησεις το ξερω οτι ειναι απαραδεκτο να μην το ξερω αλλα ποτε δεν ειναι αργα!

Aν βρεις κανενα guest pass θα μπορεσεις να το δεις το game. Πρεπει να εισαι συνεχεια online αλλα δεν βλεπεις κανέναν άλλον εκτός αν παίζεις μαζί με άλλους σε co-op mode. Pause και τέτοια δεν έχει αλλά βρίσκεις κάποιο μέρος που δεν κινδηνεύει ο char σου αν θελεις να κανεις κατι για λίγο. Δεν θέλει διάφορα pass. Ένα μονο θέλει. Το cd key που το παίρνεις όταν αγοράσεις το game. Αυτά :-D

Δημοσ.

Ρε παιδια ενω το παιχνιδι το παιζει το συστημα μ για την πλακα , εκει που ολα ειναι smooth , οταν μαζευονται πολλα τερατα και κανω απανωτα spells τις περισσοτερες φορες lagarei το παιχνιδι για 1-2 δευτερολεπτα , με αποτελεσμα να χανεται ολη η μαγεια αυτου του καταπληκτικου παιχνιδιου ? τι φταιει , ο server της Blizzard ??? το στυστημα μου ειναι intel i5 760 , hd 6970 corsair xms ddr3 1600 2x 2gb ram

Δημοσ.

Ρε παιδια ενω το παιχνιδι το παιζει το συστημα μ για την πλακα , εκει που ολα ειναι smooth , οταν μαζευονται πολλα τερατα και κανω απανωτα spells τις περισσοτερες φορες lagarei το παιχνιδι για 1-2 δευτερολεπτα , με αποτελεσμα να χανεται ολη η μαγεια αυτου του καταπληκτικου παιχνιδιου ? τι φταιει , ο server της Blizzard ??? το στυστημα μου ειναι intel i5 760 , hd 6970 corsair xms ddr3 1600 2x 2gb ram

Χαμήλωσες λίγο τα settings να δεις αν το ξανακάνει?

Δημοσ.

Mα....αμαν ειναι με τετοιο συστημα να χαμηλοσω τα settings ζητω που καηκαμε !!!! παντος με το ctrl+r που πατησα για να βλεπω το frame rate ειναι κολλημενο στο 60 και ωρες ωρες παει 100 κατι και κατι τετοια τρελα...τι να πω...παντος εχω 100 ms latency

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...