devil-ji Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Με guest pass εφτασα μεχρι εκει που παει το παιχνιδι και μολις ξαναμπηκα ειχα κανονικα το level μου και τα αντικειμενα αλλα τα quest ειχαν ξεκινησει απο την αρχη??? Το παθε κανας αλλος γκεστ???
nicoc89 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 το τελείωσα το normal solo και πάω για nightmare απο αυριο. στην τελική μάχη αναγκάστηκα να φορέσω για πρώτη φορά ασπίδα στον barbarian , φαντάζομαι πρέπει να αρχίσω να το συνηθίζω γιατι το inferno δεν θα παίζετε αλλιώς (παίζετε είπα , οχι οτι θα το βγάλω κιόλας :lol: ) εντυπώσεις ? θετικές. Οσο ανεβαίνεις σε skills και αλλάζεις και gear και φοράς όμορφα πραγματάκια γίνεται και πιο ενδιαφέρων. έκανα και(lvl 12-13) dh/wd να τα έχω για το μέλλον έτοιμα πάντως μου έπεσαν κάτι τρελά κράνη αλλα είχαν int (dafug) στο τελευταίο act λιγο πριν τον diablo με εκείνα τα 3ποδα?4ποδα? γιγάντια mobs τα είδα όλα , μου την πέφτουν πολλα κλασικά και αρχίζω να κόβω , λεω έχω και potion για ώρα ανάγκης , και μου χώνουν δυο τέτοια απο 1 hit και με ξαπλώσανε :X θελω να δω ποσες φορές θα ψοφήσω αυριο και πόσες θα καταφέρω να ζήσω για πάνω απο 5 λεπτά στο inferno :lol:
Cryptic Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Εξαντλήθηκαν όλα τα αποθέματα! Noooooooooooooooooooooooo!!!!!1111 Στο γνωστό κατάστημα πάντως...
Vasilius Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Ρε paides , Ο monk δεν έχει τη φωνή του τύπου από την TV ad του Oldspice ? άντε με λίγη πιο vodka προφορά http://www.youtube.com/watch?v=owGykVbfgUE
aekoupoli Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 μπηκα τωρα κ ειχα τρελλο lag,το auction house εκανε ποση ωρα να φορτωσει τις σελιδες κ μερικες φορες δν τις φορτωνε καθολου.μετα παταω resume game k μου λεει οι σερβερς ειναι full κ οτι ειμαι σε σειρα,περιμενω εκει,μετα μπαινω κ ειχα 350-800 ms,απλα ελεος,λες κ δν ηξερε η blizzard οτι θα γινει πανικος να βαλει κ αλλους σερβερς
Titan91 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Τι παίζει με τα achievements; Έριξα τον skeleton king και δεν μου το εμφάνισε Έχει τύχει σε κανένα παρόμοια περίπτωση;
Prospector8 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Μπορει καποιος να τσεκαρει αν δουλευει το AH αυτην την στιγμη??? δεν μου βγαζει τα αντικειμενα,wtf again?!
devil-ji Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Παιδια με guest account καθε φορα που ξεκιναω το παιχνιδι με βγαζει απο το πρωτο quest ενω εχω φτασει μεχρι και τον skeleton king. Συμβαινει και σε καποιον αλλον???? Δεν χανω αντικειμενα , level, exp κτλ αλλα τα quest , τα portal και ο χαρτης χανονται..
chaplin1981 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Ποσοι απο εδω παιζουν multi απο την αρχη?Δεν το βρισκω και τοσο λογικο να κανει καποιος κατι τετοιο..Ασε που οι περισσοτεροι στο party βιαζονται να πανε παρακατω χωρις να κανουν λιγο farming,λιγο ψαξιμο βρε αδερφε..
Προτεινόμενες αναρτήσεις