Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με guest pass εφτασα μεχρι εκει που παει το παιχνιδι και μολις ξαναμπηκα ειχα κανονικα το level μου και τα αντικειμενα αλλα τα quest ειχαν ξεκινησει απο την αρχη???

Το παθε κανας αλλος γκεστ???

• Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

το τελείωσα το normal solo και πάω για nightmare απο αυριο.

στην τελική μάχη αναγκάστηκα να φορέσω για πρώτη φορά ασπίδα στον barbarian , φαντάζομαι πρέπει να αρχίσω να το συνηθίζω γιατι το inferno δεν θα παίζετε αλλιώς (παίζετε είπα , οχι οτι θα το βγάλω κιόλας :lol: :lol: :lol: )

εντυπώσεις ? θετικές. Οσο ανεβαίνεις σε skills και αλλάζεις και gear και φοράς όμορφα πραγματάκια γίνεται και πιο ενδιαφέρων.

έκανα και(lvl 12-13) dh/wd να τα έχω για το μέλλον έτοιμα

πάντως μου έπεσαν κάτι τρελά κράνη αλλα είχαν int (dafug) <_<

στο τελευταίο act λιγο πριν τον diablo με εκείνα τα 3ποδα?4ποδα? γιγάντια mobs τα είδα όλα , μου την πέφτουν πολλα κλασικά και αρχίζω να κόβω , λεω έχω και potion για ώρα ανάγκης , και μου χώνουν δυο τέτοια απο 1 hit και με ξαπλώσανε :X :X :X θελω να δω ποσες φορές θα ψοφήσω αυριο και πόσες θα καταφέρω να ζήσω για πάνω απο 5 λεπτά στο inferno :lol: :lol:

Δημοσ.

μπηκα τωρα κ ειχα τρελλο lag,το auction house εκανε ποση ωρα να φορτωσει τις σελιδες κ μερικες φορες δν τις φορτωνε καθολου.μετα παταω resume game k μου λεει οι σερβερς ειναι full κ οτι ειμαι σε σειρα,περιμενω εκει,μετα μπαινω κ ειχα 350-800 ms,απλα ελεος,λες κ δν ηξερε η blizzard οτι θα γινει πανικος να βαλει κ αλλους σερβερς

Δημοσ.

Τι παίζει με τα achievements;

Έριξα τον skeleton king και δεν μου το εμφάνισε

Έχει τύχει σε κανένα παρόμοια περίπτωση;

Δημοσ.

Παιδια με guest account καθε φορα που ξεκιναω το παιχνιδι με βγαζει απο το πρωτο quest ενω εχω φτασει μεχρι και τον skeleton king.

Συμβαινει και σε καποιον αλλον????

Δεν χανω αντικειμενα , level, exp κτλ αλλα τα quest , τα portal και ο χαρτης χανονται..

Δημοσ.

Ποσοι απο εδω παιζουν multi απο την αρχη?Δεν το βρισκω και τοσο λογικο να κανει καποιος κατι τετοιο..Ασε που οι περισσοτεροι στο party βιαζονται να πανε παρακατω χωρις να κανουν λιγο farming,λιγο ψαξιμο βρε αδερφε..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...