Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με τα resistances τι παιζει ?Πως ανεβαινουν ? γιατι εχω 5 σε ολα χωρις να δινει καποιο αντικειμενο και τον πινω απο τον Belial ..ΑΝ και τον εχω απο θεμα dmg.

Δημοσ.

Να ρωτησω κατι. In-game βοηθος υπαρχει που να εξηγει διαφορα πραγματα ή οχι;

δεν χρειάζεσαι βοηθό in-game

ρώτα εμάς :rolleyes:

edit : ούτως ή άλλως diablo και tutorial ποτέ δεν πηγαίναν μαζί :mrgreen: hack n slash Και τα μυαλά στο μίξερ :devil:

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!Αν παίζει κάνα guest pass παιδιά στείλτε μου.Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!:rolleyes:

Δημοσ.

Dead=Τέλος.

Δεν ξαναπαίζεις με αυτόν τον char.

Αν παίξω και με τους 5 χαρακτήρες και ψοφήσω και με τους 5 δεν μπορώ να ξαναπαίξω ποτέ δηλαδή και με κανέναν? Η μπορώ να δημιουργήσω ξανά απο την αρχή κάποιον?

Δημοσ.

Αν παίξω και με τους 5 χαρακτήρες και ψοφήσω και με τους 5 δεν μπορώ να ξαναπαίξω ποτέ δηλαδή και με κανέναν? Η μπορώ να δημιουργήσω ξανά απο την αρχή κάποιον?

μιλάμε πάντα για το hardcore έτσι? για να μην παρεξηγήσω...

απλά αδερφέ χάνεις τον char που δημιούργησες.. μπορείς να ξανακάνεις όσους θέλεις και να τους ξαναψοφήσεις :mrgreen:

Δημοσ.

μιλάμε πάντα για το hardcore έτσι? για να μην παρεξηγήσω...

απλά αδερφέ χάνεις τον char που δημιούργησες.. μπορείς να ξανακάνεις όσους θέλεις και να τους ξαναψοφήσεις :mrgreen:

τα ιτεμ του char που πεθαινει χανονται?κ αυτα που εχει στο stash εννοω κ αυτα επανω του

Δημοσ.

Παιδιά αν έχει κανείς περισευούμενο guest pass μπορείτε να στείλετε ?

ty

Το guest pass για ποσο καιρο παίζεις;

Δημοσ.

Περισσευει κανενα guest pass; Θελω πολυ να παιξω το γκειμ...

Με το guest pass φτανεις ως τα 13 level. Μετα δεν μπορεις να παιξεις

Δημοσ.

Παίδες σας παρακαλώ προτείνετε μου κάποιο έμπιστο και καλό σιτε που να πουλάει sirials key για diablo 3

http://www.allkeyshop.com/blog/compare-and-buy-cd-key-for-digital-download-diablo-3/

Προσωπική μου άποψη: δεν αξίζει.

Όταν τα παραπάνω μαγαζιά πούλαγαν τα κλειδιά γύρω στα 43-44 ευρώ, ίσως να ήταν μια καλή περίπτωση. Αλλά τώρα που έχουν φτάσει τα 55, σκέψου ότι με 60 παίρνεις κλειδί από την ίδια την Blizzard.

Δημοσ.

http://www.allkeyshop.com/blog/compare-and-buy-cd-key-for-digital-download-diablo-3/

Προσωπική μου άποψη: δεν αξίζει.

Όταν τα παραπάνω μαγαζιά πούλαγαν τα κλειδιά γύρω στα 43-44 ευρώ, ίσως να ήταν μια καλή περίπτωση. Αλλά τώρα που έχουν φτάσει τα 55, σκέψου ότι με 60 παίρνεις κλειδί από την ίδια την Blizzard.

το κλειδί της blizzard μυρίζει ξεχωριστά? :lol:

πάντως οι τιμες έχουν ανέβει ! ιδικά οι CE εχουν πάει στο θεο

Δημοσ.

Κάτι σχετικό με τον barbarian.

Ελπίζω να μην είναι spoiler (σε διαφορετική περίπτωση μού λέτε να το edit).

Στο level 20 ξεκλειδώνεις το whirlwind. Όσοι παίζετε με bar, το περνάτε ως κύριο στο αριστερό button του ποντικιού ή όχι; Ρωτάω γιατί χρειάζεται fury και από τη στιγμή που το χρησιμοποιείς συνέχεια, το fury δεν ανεβαίνει με τίποτα.

Και κάτι άλλο: το fury υπάρχει τρόπος να το αυξήσεις (ξεκινάει με 100 και έχει μείνει εκεί έως τώρα);

Δημοσ.

το κλειδί της blizzard μυρίζει ξεχωριστά? :lol:

πάντως οι τιμες έχουν ανέβει ! ιδικά οι CE εχουν πάει στο θεο

Όχι, απλώς είσαι βέβαιος ότι α) δεν πρόκειται ποτέ να φας ban και β) ότι η ενεργοποίηση θα γίνει αυτόματα και δεν θα περιμένεις -ενδεχομένως- ώρες μέχρι να σου στείλουν το κλειδί.

Έχω αγοράσει κλειδιά για αρκετά παιχνίδια από τα γνωστά γκρίζα sites και δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Αλλά πάντα φρόντιζα να αξίζει τουλάχιστον τον κόπο, δηλαδή να το αγοράσω σε σημαντικά χαμηλότερη τιμή. Για 5 ευρώ δεν θα το ρίσκαρα.

Για τις CE επιφυλάσσομαι να πω τη γνώμη μου... :rolleyes:

Θέλω πάντως να δω τι θα γίνει όταν κυκλοφορήσει η ρώσικη έκδοση, τον Ιούνιο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...