Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το μόνο πρόβλημα που συνάντησα ήταν στον Diablo (δεν είναι spoiler πάντα ο Diablo είναι last boss :P ) που έπρεπε να χρησιμοποιήσω διαφορετικά spells. Γενικά μετά από το normal playthrough έχω να πω ότι στέκεται πολύ καλά και άξιο για συνέχεια του franchise. Πάμε για τα επόμενα πλέον rush γιατί πήρα achievment στο ότι ανακάλυπτα τα πάντα σε κάθε περιοχή (κούρασε αυτό αλλά ήθελα να το κάνω μια φορά για το achiev)

• Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το μόνο πρόβλημα που συνάντησα ήταν στον Diablo (δεν είναι spoiler πάντα ο Diablo είναι last boss :P ) που έπρεπε να χρησιμοποιήσω διαφορετικά spells. Γενικά μετά από το normal playthrough έχω να πω ότι στέκεται πολύ καλά και άξιο για συνέχεια του franchise. Πάμε για τα επόμενα πλέον rush γιατί πήρα achievment στο ότι ανακάλυπτα τα πάντα σε κάθε περιοχή (κούρασε αυτό αλλά ήθελα να το κάνω μια φορά για το achiev)

και εγώ το Normal έτσι το κάνω χωρίς rusharisma αλλά και τι κατάλαβα αφού με πέταξε μία φορά έξω χθες με dc και χάθηκαν τα achievs του actII :mad:

Δημοσ.

σόλο έως τέλους... και θεωρητικά nightmare σόλο... μετά αρχίζει το show αν και πιστεύω ότι εάν το πάρεις χαλαρά και εξερευνείς τα πάντα και κάνεις κανά 1-2 παραπάνω runs ίσως και να μπορείς να το τρενάρεις παραπάνω

Δημοσ.

μου έχει κάνει τρομερή εντύπωση στο Normal που είμαι, το dmg που τρώω από το poison..

ειλικρινά δεν υπάρχει!

και είμαι ακόμη στο Normal..

(poison resistance έχω 33 για όποιον αναρωτηθεί)

Δημοσ.

Όπως ξεκαθάρισε στο επίσημο blog του Diablo III o community manager της Blizzard Entertainment, το Diablo III δεν θα επεκταθεί με in-game updates ή δωρεάν DLCs στο μέλλον -τουλάχιστον σε ό,τι αφορά το PvE.

"Eίναι σημαντικό να γίνει κατανοητό ότι το Diablo δεν είναι World of Warcraft, με την έννοια ότι δεν θα υποστηριχθεί με νέο περιεχόμενο (bosses, dungeons ή εχθρούς). Υπάρχει φυσικά πρόβλεψη για patches στο PvP, αλλά συνολικά το μόνο επιπρόσθετο περιεχόμενο που θα εισαχθεί στο παιχνίδι μέσω patch θα είναι πιθανότατα νέα αντικείμενα. Τα patches του Diablo III θα υπάρξουν για να βελτιώσουν τυχόν λάθη στο σύστημα και στο παιχνίδι και όχι για να προσθέσουν περιεχόμενο." επεσήμανε ο Vaneras.

Ωστόσο, ο Vaneras έσπευσε να καθησυχάσει το κοινό, διευκρινίζοντας ότι σε περίπτωση που κυκλοφορήσει expansionόλοι οι όροι » Expansion Το πακέτο επέκτασης (ή συμπλήρωμα) είναι ένα σετ που προσθέτει νέα χαρακτηριστικά σε ένα ολοκληρωμένο και ήδη σε κυκλοφορία, βιντεοπαιχνίδι. Αυτό τ... περισσότερα » για το παιχνίδι θα περιλαμβάνει φυσικά και νέο PvE περιεχόμενο.

Δημοσ.

Τοσο πορωση ειναι το παιχνιδι?Δεν το εχω δοκιμασει και το σκεφτομαι για να το αγορασω.

Θα το εκτιμουσα αν καποιος ειχε κανα Guest Pass να μου δωσει να το δοκιμασω. :-D

Edit: και καλως σας βρηκα κιολας!! :mrgreen:

Δημοσ.

και εγω νεος στο diablo ειμαι! Για να καταλαβω, το αγοραζω και μετα πρεπει να ειμαι ονλαιν για να παιζω οπως το lineage; Επειδη εχω περιεργες ωρες που μπορω να παιζω οταν λετε co op, μονος μου δεν μπορω να το ξεκινησω και να το τελειωσω; Σε οποιοδηποτε σταδιο δυσκολιας παντα! Ευχαριστω!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...