Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το να κυκλοφορήσει 2+ χρόνια από τότε που ανακοινώθηκε είναι σοβαρή καθυστέρηση ειδικά όταν μεταξύ Diablo I και ΙΙ μεσολάβησαν μόλις 3 χρόνια!

Επίσης τα γραφικά του για παιχνίδι του '10 νομίζω είναι λίγο φτωχά.

• Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

δεν είπαν ότι θα βγει το 09 ή το 08 και δεν το έβγαλαν... δεν είπαν ημερομηνία... τόσο απλά.

Ξέρεις όμως ότι μόλις πουν θα είναι αυτή... δεν θα φάει delay κτλ κτλ

Δημοσ.
Το να κυκλοφορήσει 2+ χρόνια από τότε που ανακοινώθηκε είναι σοβαρή καθυστέρηση ειδικά όταν μεταξύ Diablo I και ΙΙ μεσολάβησαν μόλις 3 χρόνια!

4 χρόνια.

Diablo : 1996

Hellfire: 1997 (from Synergistic Software/Sierra On-Line)

D2: 2000

D2LoD: 2001

Δημοσ.

Επίσης τα γραφικά του για παιχνίδι του '10 νομίζω είναι λίγο φτωχά.

Τα γραφικα του παιχνιδιου ειναι υπεροχα γι αυτο που ειναι. Εχει τοση προσοχη στη λεπτομερια που ειναι πραγματικα φοβερο οτι τα σκεφτηκαν να τα πειραξουν αυτα που πειραξαν. Ποιο αλλο παιχνιδι του ειδους εχει τοση λεπτομερια? Sacred 2? Titans Quest? Dungeon Siege 2? Κανενα δεν το πιανει σε γραφικα ως τωρα απο αυτα που εχω δει απο το D3.

Δημοσ.

Ρε παιδιά... μερικές σελίδες πίσω το λέγαμε ότι πολλοί από μας δεν ενδιαφέρονται καν για τα γραφικά..

Δημοσ.
Ρε παιδιά... μερικές σελίδες πίσω το λέγαμε ότι πολλοί από μας δεν ενδιαφέρονται καν για τα γραφικά..

Μας ενδιαφερουν ως προς την ποιοτητα και το αν ειναι ικανα να μεταφερουν την ατμοσφαιρα που θελουν οι developers (και ειναι ικανοτατα). Το αν ειναι η τελευταια λεξη της τεχνολογιας η οχι σαφως και δεν μας ενδιαφερει.

Δημοσ.
4 χρόνια.

Aν θες να είσαι ακριβολόγος είναι 30 Nοεμβρίου του 96 και 29 Ιουνίου του 2000 δηλαδή 3 χρόνια και 7 μήνες.

Γενικά την 8ετία 94 με 01 η Blizzrard έβγαλε Warcraft Ι και II, Starcraft, Diablo I και ΙΙ καθώς και τα expansion αυτών συν άλλους 4 σχετικά άγνωστους τίτλους.

Αντίθετα τα τελευταία 8 χρόνια έχει βγάλει τους εξής 2 τίτλους: Warcraft III και WOW.

...μη νομίζετε ότι ο λόγος είναι ότι θέλουν να τα τελειοποιήσουν. Απλά με το WOW ειδικά είχαν μια τεράστια πηγή εσόδων οπότε όταν δε χρειάζεται να δουλέψεις για να βγάλεις χρήματα... γιατί να δουλέψεις?

Όλες οι άλλες εταιρείες είχαν το πρόβλημα της πειρατείας, αντίθετα με την Blizzard και το WOW (αν τα έχω καταλάβει καλά).

Πολύ απλά την τελευταία 5ετία με το WOW χωρίς να χρειάζεται να βγάλει νέο τίτλο, έχει εισπράξεις μεγαλύτερες από οποιαδήποτε άλλη εταιρεία του χώρου!

Με λίγη πειρατεία σε Starcraft και Diablo (στην οποία είμαι σίγουρος πως οι Έλληνες θα πρωτοστατήσουμε) θα σφίξουν οι κώλοι της Blizzard.

Δημοσ.

Μπραβο φιλε τρομερη η λογικη σου...εγω προτεινω μαλιστα να τους δινεις και timetable ποτε θελεις να παιζεις τα sequels των παιχνιδιων που σου αρεσουν διαφορετικα θα τους παιρνει ο διαολος τον πατερα!

Δημοσ.
Μπραβο φιλε τρομερη η λογικη σου...εγω προτεινω μαλιστα να τους δινεις και timetable ποτε θελεις να παιζεις τα sequels των παιχνιδιων που σου αρεσουν διαφορετικα θα τους παιρνει ο διαολος τον πατερα!

:lol: .

Δημοσ.

Ναι ειμαι σιγουρος οτι η διοικηση της Blizzard πληρωνει τοσους ανθρωπους για να καθονται :lol:

Το Diablo III θα ειχε βγει νωριτερα απλα λογω της διαλυσης της Blizzard North (η ομαδα που εκανε τα δυο πρωτα) το θεμα πηγε πολυ πισω γιατι το ολο project ξεκινησε παλι απο το μηδεν.

Δημοσ.

Μα, σαφέστατα! :-)

Δημοσ.
4 χρόνια.

Πως είναι δυνατό να υπαινίσεσαι ξεκάθαρα αυτά που υπονοείς; Φάσκεις και αντιφάσκεις με αυτό που λές....

Δημοσ.
Με λίγη πειρατεία σε Starcraft και Diablo (στην οποία είμαι σίγουρος πως οι Έλληνες θα πρωτοστατήσουμε) θα σφίξουν οι κώλοι της Blizzard.

Μ' αυτό το πλευρό να κοιμάσαι

Να' σε σίγουρος ότι θα μας αναγκάσει να τα πάρουμε αυθεντικά

Μη σου πω ότι θα τους παρακαλάμε κιόλας κάνα χρόνο νωρίτερα

Δημοσ.

Πειρατεία;

Ναι, σωστά.. ξέχασα. Υπάρχει και το single player...

Ποιος θα παίζει μόνος του, από τη στιγμή που θα ανέβει και το ανανεωμένο Battlenet..;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...