GaGaS_Thess Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 ΔΩΣΤΟ ΜΑΣ ΤΟ ΤΙΜΗΜΕΝΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ !!!! ΔΩΣΤΟ ΜΑΣ ΤΟ ΤΙΜΗΜΕΝΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ !!!! ΔΩΣΤΟ ΜΑΣ ΤΟ ΤΙΜΗΜΕΝΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ !!!! ΔΩΣΤΟ ΜΑΣ ΤΟ ΤΙΜΗΜΕΝΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ !!!! ΔΩΣΤΟ ΜΑΣ ΤΟ ΤΙΜΗΜΕΝΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ !!!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μας εκανες το χατηρι πολυ αγαπημενη μου Blizzard ΤΕΛΟΣ το καψιμο στο WoW ηρθε η ωρα ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ να επιστρεψει στον θρονο του .... Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΠΕΘΑΝΕ ΖΗΤΩ Ο ΝΕΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ Παω να κανω setup το Diablo 2 να μπω Battle.Net εχω να παιξω 1 χρονο
GaGaS_Thess Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 ας βγει και το 2012 δεν με ενοχλει . ΑΡΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙ
Galis Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 αμαν τωρα το δα εγω!!!! Diablo 3 αυτα ειναι!!!! Πριαπισμος!!! Ετσι μου ρχεται να ανεβασω τα βιντεο του gameplay στο redtube!!! Φαυλα! μπραβο blizzard
kostacurtas Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Δεν νομιζω να αργησει πολυ να κυκλοφορησει. Δηλωσαν οτι βρισκεται ηδη εδω και τεσσερα χρονια υπο αναπτυξη.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Δεν νομιζω να αργησει πολυ να κυκλοφορησει. Δηλωσαν οτι βρισκεται ηδη εδω και τεσσερα χρονια υπο αναπτυξη. ναι ξέρεις πολλές φορές που η Blizzard έβγαλε πάνω από ένα games το χρόνο?
kostacurtas Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Αν αληθευουν οι τελευταιες φημες οτι θα κυκλοφορησει τον Δεκεμβριο το StarCraft II τοτε μπορουμε να ελπιζουμε για 2009 για το Diablo III...
GaGaS_Thess Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 δωσε μας Δεκεμβριο 2008 SC2 και Δεκεμβριο 2009 D3
liakos13 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Diablo Diablo Diablo Diablo Diablo Diablo Diablo Diablo Diablo Diablo Diablo Diablo Diablo Diablo Diablo Diablo Diablo Diablo Diablo Diablo Diablo Diablo Diablo Diablo Diablo Diablo Diablo Diablo Diablo Diablo Diablo Diablo Diablo Diablo Diablo Diablo Diablo Diablo Diablo Diablo Diablo Diablo Diablo Diablo Diablo Diablo Diablo Diablo Diablo Diablo Diablo Diablo Diablo Diablo Diablo Diablo Diablo Diablo Diablo Diablo Diablo Diablo Diablo Diablo Diablo Single player hack n slash till you drop....Τρελαίνομαι....
atomsk Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 καλά με βλέπω με τον ορό στο χέρι και καθετήρα, να λιώνω 24ώρα..πάει και η δουλεία, πάει και η γυναίκα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Αν αληθευουν οι τελευταιες φημες οτι θα κυκλοφορησει τον Δεκεμβριο το StarCraft II τοτε μπορουμε να ελπιζουμε για 2009 για το Diablo III... μαζί με το Wrath of the Lich King? αμφιβάλω...
gusteg Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 νομιζω θα κλαψω. καλα απιστευτο. κανεις δεν το περιμενε αυτο πραγματικα
GaGaS_Thess Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 D2 καλοκαιρι 2000 .... σπασμενο ποδι στον γυψο αναρωτικη 40 μερες απο την Πολεμικη Αεροπορια που εκανα την στρατιωτικη μου θητεια .... Install Σαββατο μεσημερι ωρα 4 .... πρωτο διαλλειμα Σαββατο βραδυ ωρα 2 για κατουρημα .... 2ο διαλλειμα ωρα 9 το βραδυ Κυριακης γιατι εχουν ερθει οι γονεις μου απο Χαλκιδικη και θελουν να κατεβω να τους βοηθησω να ανεβασω τα πραγματα .... 3ο Διαλλειμα Δευτερα μεσημερι γιατι η μανα μου εβριζε γιατι δεν πηγαινα να φαω .... Υπνος ? τι εινια αυτο ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις