Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΔΩΣΤΟ ΜΑΣ ΤΟ ΤΙΜΗΜΕΝΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ !!!!

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μας εκανες το χατηρι πολυ αγαπημενη μου Blizzard ΤΕΛΟΣ το καψιμο στο WoW ηρθε η ωρα ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ να επιστρεψει στον θρονο του ....

Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΠΕΘΑΝΕ

ΖΗΤΩ Ο ΝΕΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ

Παω να κανω setup το Diablo 2 να μπω Battle.Net εχω να παιξω 1 χρονο

• Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αμαν τωρα το δα εγω!!!! Diablo 3 αυτα ειναι!!!! Πριαπισμος!!! Ετσι μου ρχεται να ανεβασω τα βιντεο του gameplay στο redtube!!! Φαυλα! μπραβο blizzard

Δημοσ.

Δεν νομιζω να αργησει πολυ να κυκλοφορησει.

Δηλωσαν οτι βρισκεται ηδη εδω και τεσσερα χρονια υπο αναπτυξη.

• Super Moderators
Δημοσ.
Δεν νομιζω να αργησει πολυ να κυκλοφορησει.

Δηλωσαν οτι βρισκεται ηδη εδω και τεσσερα χρονια υπο αναπτυξη.

ναι ξέρεις πολλές φορές που η Blizzard έβγαλε πάνω από ένα games το χρόνο? :P

Δημοσ.

Αν αληθευουν οι τελευταιες φημες οτι θα κυκλοφορησει τον Δεκεμβριο το StarCraft II τοτε μπορουμε να ελπιζουμε για 2009 για το Diablo III...

Δημοσ.

Diablo Diablo Diablo Diablo Diablo Diablo Diablo Diablo Diablo Diablo Diablo Diablo Diablo Diablo Diablo Diablo Diablo Diablo Diablo Diablo Diablo Diablo Diablo Diablo Diablo Diablo Diablo Diablo Diablo Diablo Diablo Diablo Diablo Diablo Diablo Diablo Diablo Diablo Diablo Diablo Diablo Diablo Diablo Diablo Diablo Diablo Diablo Diablo Diablo Diablo Diablo Diablo Diablo Diablo Diablo Diablo Diablo Diablo Diablo Diablo Diablo Diablo Diablo Diablo Diablo

Single player hack n slash till you drop....Τρελαίνομαι....

Δημοσ.

καλά με βλέπω με τον ορό στο χέρι και καθετήρα, να λιώνω 24ώρα..πάει και η δουλεία, πάει και η γυναίκα :fear:

• Super Moderators
Δημοσ.
Αν αληθευουν οι τελευταιες φημες οτι θα κυκλοφορησει τον Δεκεμβριο το StarCraft II τοτε μπορουμε να ελπιζουμε για 2009 για το Diablo III...

μαζί με το Wrath of the Lich King? αμφιβάλω...

Δημοσ.

D2 καλοκαιρι 2000 .... σπασμενο ποδι στον γυψο αναρωτικη 40 μερες απο την Πολεμικη Αεροπορια που εκανα την στρατιωτικη μου θητεια .... Install Σαββατο μεσημερι ωρα 4 .... πρωτο διαλλειμα Σαββατο βραδυ ωρα 2 για κατουρημα .... 2ο διαλλειμα ωρα 9 το βραδυ Κυριακης γιατι εχουν ερθει οι γονεις μου απο Χαλκιδικη και θελουν να κατεβω να τους βοηθησω να ανεβασω τα πραγματα .... 3ο Διαλλειμα Δευτερα μεσημερι γιατι η μανα μου εβριζε γιατι δεν πηγαινα να φαω .... Υπνος ? τι εινια αυτο ?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...