Prospector8 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Τελικα κανενα μαγαζι που να πουλαει την Collectors κατω απο 100Ε υπαρχει πλεων?
nevermore Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δεν καλυπτεις και εμενα ρε αδερφε; το 1 και το 2 είναι πολύ παλιά παιχνίδια φίλε μου.. μπες Internet διάβασε το story αν είναι και μπες 3 κατευθείαν (αν και βέβαια το 2 το παίζει πολύς κόσμος ακόμη και σήμερα)
ultrobyr Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Στο πρώτο σκέλος το παιχνίδι χρειάζεται σύνδεση internet για να παίζεις, συνδέεσαι με τους server της κυραBlizzard με ότι αυτό συνεπάγεται... και validation θέλει Και login Και λογ/σμο battlenet. προς το παρόν μόνο co-op μπορείς να παίξεις(μέχρι 4 παίκτες) Στο δεύτερο σκέλος αδερφέ πρέπει να έχεις μεγάλες αντοχές (δλδ κάνε σεξ άστην να κοιμηθεί και λιώσε το βράδυ που θα κοιμάτε... το πρωί βέβαια αν δουλεύεις θα είσαι κομμάτια αλλά diablo είναι αυτό ) ελπίζω να σε κάλυψα να σαι καλα my friend! εννοεις οχι οτι αναγκαστικα παιζεις μονο co-op αλλα οτι προς το παρον υπαρχει μονο η επιλογη για co-op ετσι? κι αυτη μεσω invite στο battle tag φιλου κτλ σωστα? ουτως η αλλως αφου χτυπησα την πορτα της ανεργιας μετα απο πολλα χρονια και εγω απο αντοχες παμε καλα :mrgreen: αρα με βλεπω τουλαχιστον να πρεπει να υποστω μονο την γκρινια του γιατι σηκωνομαι μεσημερι :mrgreen: thanks και παλι!!
MeSiaSs Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Στον Εurope μπαίνει?Πάω να μπω και μου βγάζει "This Battle.net account does not have a Diablo III licence attached to it. (Error 12) ενώ στο battle.net είναι όλα κομπλέ,στο Αμερικάνικο μπαίνει κανονικά,δεν άνοιξε ο Europe ακόμη?
nevermore Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 να σαι καλα my friend! εννοεις οχι οτι αναγκαστικα παιζεις μονο co-op αλλα οτι προς το παρον υπαρχει μονο η επιλογη για co-op ετσι? κι αυτη μεσω invite στο battle tag φιλου κτλ σωστα? yeap! προς το παρόν έχει μόνο co-op πιο μετά θα βγάλουν Pvp arenes και τα σχετικά
MeSiaSs Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Στον Εurope μπαίνει?Πάω να μπω και μου βγάζει "This Battle.net account does not have a Diablo III licence attached to it. (Error 12) ενώ στο battle.net είναι όλα κομπλέ,στο Αμερικάνικο μπαίνει κανονικά,δεν άνοιξε ο Europe ακόμη? To βρήκα τελικά, αλλάζεις τον κωδικό και μπαίνει κανονικά μετά, για όποιον έχει κάποιο παρόμοιο πρόβλημα.
bomberb17 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Ρε παιδιά 2 ερωτήσεις.. 1.Πως γίνεται να αλλάζεις γρήγορα skills στη μάχη; Εγώ π.χ. που έχω wizard, θέλω να αλλάζω από ray of frost σε arcane orb... 2. Στο faq λέει ότι στη starter edition δεν υπάρχει πρόσβαση στο real money auction house.. Πως όμως μπαίνω στο gold auction house?
kitsosdigital Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Εψαχνα για φίλο Collectors και βρηκα !!Τσιμπάει η τιμή αλλά το πρωί θα τον ξυπνήσω μήπως και προλάβει http://www.digitalstore.gr/vmchk/Video-Games-%CE%9A%CE%BF%CE%BD%CF%83%CF%8C%CE%BB%CE%B5%CF%82-%CE%A0%CE%B5%CF%81%CE%B9%CF%86%CE%B5%CF%81%CE%B5%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%AC/PC-Games/DIABLO-III-COLLECTORS.html
Luxx Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Ρε παιδιά 2 ερωτήσεις.. 1.Πως γίνεται να αλλάζεις γρήγορα skills στη μάχη; Εγώ π.χ. που έχω wizard, θέλω να αλλάζω από ray of frost σε arcane orb... 2. Στο faq λέει ότι στη starter edition δεν υπάρχει πρόσβαση στο real money auction house.. Πως όμως μπαίνω στο gold auction house? Τι εννοεις οταν λες starter edition; Ο αλλος εδω πουλαει την collectors σε τρελη τιμη, λες και δε θα ξαναβγει στα μαγαζια! http://www.xe.gr/computers/software%7Cad-12539425.html Μη ψαρωνετε! Απλα περιμενετε λιγο καιρο. Κατω απο 100 ευρω θα την αγορασετε.
Psycho_Warhead Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Αυτό θα έπρεπε να το κάνει σε 2-3 χρόνια από τώρα όπου δεν θα ξαναέβγαινε CE. Στο Starcraft 2 αυτό κάνουν..
nicoc89 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Όχι γιατί ανεβαίνεις Level, παίρνεις καλύτερα Items και όσο να 'ναι σε βάζει μέσα. αν θυμάμαι καλά η blizz ειχε δηλώσει πως εκτος απο αυτά που αναφέρεις , τα mobs θα χρησιμοποιούν πιο advanced skills εναντίον σου και θα υπάρχουν και elite που δεν θα τα δουμε στο normal.
zeniath Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 yeap! προς το παρόν έχει μόνο co-op πιο μετά θα βγάλουν Pvp arenes και τα σχετικά Τελικά τον έβγαλες; τον Belial εννοώ
Psycho_Warhead Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 αν θυμάμαι καλά η blizz ειχε δηλώσει πως εκτος απο αυτά που αναφέρεις , τα mobs θα χρησιμοποιούν πιο advanced skills εναντίον σου και θα υπάρχουν και elite που δεν θα τα δουμε στο normal. Ε, ναι. Το παιχνίδι αρχίζει και έχει ενδιαφέρον από το Nightmare και πάνω. Βέβαια και στο Normal τρως αρκετά Wipes στα τελευταία Act.
Προτεινόμενες αναρτήσεις