psilos1975 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 εμένα μου αρέσει πολυ. κατάφερε να με κρατήσει να παίξω 10 ώρες non stop χωρίς να βαρεθώ και ο μόνος λόγος που το έκλεισα ηταν οτι εχω κάτι δουλειές. αχ να ειχα την ηλικια σου και τον χρονο σου να παιζα και εγω ετσι ...το εχω παρει απο εχτες και μπηκα για λιγο πριν φυγω για δουλεια το πρωι μιση ωρα μονο και τωρα μεχρι να κοιμηθει ο μικρος δεν μπορω να μπω... αααχχχ εμένα μου αρέσει πολυ. κατάφερε να με κρατήσει να παίξω 10 ώρες non stop χωρίς να βαρεθώ και ο μόνος λόγος που το έκλεισα ηταν οτι εχω κάτι δουλειές. αχ να ειχα την ηλικια σου και τον χρονο σου να παιζα και εγω ετσι ...το εχω παρει απο εχτες και μπηκα για λιγο πριν φυγω για δουλεια το πρωι μιση ωρα μονο και τωρα μεχρι να κοιμηθει ο μικρος δεν μπορω να μπω... αααχχχ
nzeppos Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Αχ, τι μου θυμίζετε... Εποχές Diablo 2, όπου πήρα το παιχνίδι στις 10 το πρωί, έβαλα να του ρίξω μια ματιά και σηκώθηκα κάποια στιγμή να πάω προς νερού μου. Είδα το ρολόι και κουφάθηκα, ήταν 8 το βράδυ και ούτε που είχα καταλάβει πώς πέρασε η ώρα... Αυτά πλέον μοιάζουν με επιστημονική φαντασία, αφού δεν υπάρχει χρόνος.
Darkpipis Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Παιδια οταν τελειωσω το normal μετα τι γινεται ? παιζεις το επομενο επιπεδο απο την αρχη με τα ιδια quest,bosses,towns κτλ, απλα με την διαφορα οτι κρατας τον παικτη σ και τα τερατα πετανε καλυτερα οπλα ??? Δεν ειναι καπως βαρετο αυτο ?
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Τελειώνεις το Normal και το ξαναπαίζεις στο Nightmare, μετά Hell και μετά Inferno.
nevermore Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 κοίτα έτσι πως πάνε τα πράματα στην Ελλαδάρα μας σε λίγο καιρό όλοι θα έχουμε ελεύθερο χρόνο στην διάθεσή μας.....
Str Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 μια κακία, no offense plz δεν φτάνει που δεν μπορούμε να μπούμε, έρχονται και τα guest accounts να χειροτερεύσουν την κατάσταση την κατάρα μου να 'χεις!!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Super Moderators Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 την κατάρα μου να 'χεις!!! και να φανταστείς ότι έδωσα στο ξαδερφό μου και στον κολλητό μου
nevermore Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Παιδια τοσο καλο ειναι ? αν σου άρεσε το d2 αυτό θα σε ξετρελάνει(εκτός από το σημείο που πρέπει να λογκάρεις στους σέρβερς της blizzard )
nicoc89 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 ρε παιδιά τα rare τα φυλάτε? εχω γεμίσει το stash μου και δεν ξέρω τι να κάνω. έφτιαξα dh και wd να τους βάλω κάποια καλά items που βρήκα για low lvl να έχουν ενα boost οταν τους περιλάβω αλλα ειναι τόσα πολλά βρήκα και κάτι gems , υπάρχει κανονικά το merchant που τα αναβαθμίζεις? η θα μπει αργότερα?
devil-ji Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Παιδια με guest account μολις αναβαθμισεις σε κανονικο δεν χανει τπτ ο χαρακτηρας ετσι??
nevermore Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 ρε παιδιά τα rare τα φυλάτε? εχω γεμίσει το stash μου και δεν ξέρω τι να κάνω. έφτιαξα dh και wd να τους βάλω κάποια καλά items που βρήκα για low lvl να έχουν ενα boost οταν τους περιλάβω αλλα ειναι τόσα πολλά βρήκα και κάτι gems , υπάρχει κανονικά το merchant που τα αναβαθμίζεις? η θα μπει αργότερα? σπάσιμο για materials για crafting
nicoc89 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 τελικά με τα scroll και το enchanting τι έγινε? το αφαίρεσαν το merchant? ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις