rohas Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Παρασκευή το αναμένω από amazon !! Μιας και δύσκολα με βλέπω να αντέχω μέχρι τότε -εκτός και εαν το ρίξω στα ποτά και στα ναρκωτικα - εάν είναι εφικτό έαν guest pass και θα τον "επιστρέψω" την Παρασκευή με τον αντίστοιχο δικό μου μόλις λάβω το παιχνίδι. thank you
nodas_21greek Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δεν είναι campaign based. Φτάσε 60 level και τα λέμε. Για βοήθα με γιατί δεν σε έπιασα
_Drakos_ Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Αντιμετωπιζω προβλημα στην εγκατασταση. Με το που ξεκιναει μου πεταει μυνημα "unexpected decryption error occured, contact customer support". What the fuck, εχει παθει κανεις το ιδιο? Επισης παιδια ενα δανεικο pass για εμας που περιμενουμε ακομα την δικη μας εκδοση. Εννοειται οτι επιστρεφετε οταν ερθει με το καλο και το δικο μας. Μηπως έχει να κάνει με κανένα firewall ή antivirus?
psilos1975 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 ΕΓΩ ΠΑΝΤΟΣ σημερα το πρωι στι 9 εκανα install και μπηκε με την μια σε eur σερβερ... εκατσα 10 λεπτα και εφυγα για δουλεια ,το βραδυ δεν ξερω τι θα γινει που θα γυρισετε εσεις...:PPP
ikaruga24 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Κατεβασα το installer το οποιο εμενα μου το δειχνει μεχρι στιγμης στα 6.03 GB. Τρεχω το DiabloIIIsetup.exe κανει για 1 δευτερολεπτο ενα γρηγορο update και με εμφανιζει το μενου για install. Διαλεγω το path, κανω agree και με το που παταω "INSTALL" μου πεταει το μυνημα αυτο και αναγκαζομαι να κλεισω το installer. Το εχω ηδη σε εξαιρεση στο Avast και διαβαζοντας λιγο τα forum δεν βρηκα κατι για το θεμα. Πριν στειλω στο customer support ειπα να ρωτησω εδω μεσα αν καποιος εχει αντιμετωπισει το ιδιο προβλημα.
rohas Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Για βοήθα με γιατί δεν σε έπιασα το παιχνίδι δεν είναι της φιλοσοφίας "σκοτώνω τον τελευταίο αρχηγό και τελειώνει" αλλά περισσότερο "σκοτώνω ότι υπάρχει μπροστά μου, μαζεύω ότι αντικειμένο βρίσκω" και κυρίως εξαιτίας του 2ου, όσα levels ανεβαίνεις τόσο καλύτερα αντικείμενα θα "φτύνει" το παιχνίδι...χώρια το multi στο οποίο το επιπεδο δυσκολίας των εχθρών ανεβαίνει εκθετικά.... οπότε δεν μπορείς να πεις οτι ειναι "μικρο" επειδή π.χ. σε 2 μέρες θα έχεις σκοτώσει τον τελευταίο αρχηγό, έστω στο 1ο επιπεδο δυσκολίας. Μην τον αντιμετωπίζεις σαν παιχνίδι στο οποιο υπάρχουν "campaigns", τα τελειωνεις και μαζι με αυτά και η πορωση σου στο παιχνιδι. Κατεβασα το installer το οποιο εμενα μου το δειχνει μεχρι στιγμης στα 6.03 GB. Τρεχω το DiabloIIIsetup.exe κανει για 1 δευτερολεπτο ενα γρηγορο update και με εμφανιζει το μενου για install. Διαλεγω το path, κανω agree και με το που παταω "INSTALL" μου πεταει το μυνημα αυτο και αναγκαζομαι να κλεισω το installer. κλείσε το avast εντελως,σβησε το installer που κατέβασες, ξανακατέβασε το και τρέχτο.Μολις το εγκ/σεις ανοιξε παλι το avast
nodas_21greek Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 το παιχνίδι δεν είναι της φιλοσοφίας "σκοτώνω τον τελευταίο αρχηγό και τελειώνει" αλλά περισσότερο "σκοτώνω ότι υπάρχει μπροστά μου, μαζεύω ότι αντικειμένο βρίσκω" και κυρίως εξαιτίας του 2ου, όσα levels ανεβαίνεις τόσο καλύτερα αντικείμενα θα "φτύνει" το παιχνίδι...χώρια το multi στο οποίο το επιπεδο δυσκολίας των εχθρών ανεβαίνει εκθετικά.... οπότε δεν μπορείς να πεις οτι ειναι "μικρο" επειδή π.χ. σε 2 μέρες θα έχεις σκοτώσει τον τελευταίο αρχηγό, έστω στο 1ο επιπεδο δυσκολίας. Μην τον αντιμετωπίζεις σαν παιχνίδι στο οποιο υπάρχουν "campaigns", τα τελειωνεις και μαζι με αυτά και η πορωση σου στο παιχνιδι. Ναι, κοίτα κι εγώ δλδ έτσι το έπαιζα το 2ο (και το 1ο), tab και γύρω γύρω τον χάρτη, και μετά όλο το lvl εσωτερικά μέχρι να μην μείνει Χριστός!!! Απλά μάλλον υπέθεσα λανθασμένα ότι όλοι έτσι το έπαιζαν για αυτό τρελάθηκα που φτάσανε στο act 2 πόσο περισσότερο που κάτι Κορεάτες το τελείωσαν σε 5 ώρες!!! edit: Άσχετο: Όταν το πρωτοέπαιζα μου την έδινε, αλλά πιστεύω ότι ένα από τα καλύτερα στοιχεία του 2ου ήταν το save and exit, ώστε κάθε φορά μετά να βγαίνουν όλοι οι ωχτροί!!! Θυμάμαι τότε έμενε μέρες ανοικτό και το μηχάνημα και το παιχνίδι
rohas Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 οι Κορεάτες είναι εξωγήινοι !! Δεν ανήκουν στον πληθυσμό αυτού του πλανήτη !! κανα guest pass ?????
markxcsd7 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Κανα quest pass για το ελληνικο στρατο ρε παιδια; !!!
alan2 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 To Παιχνίδι έχει κανονικά σινεματικς η είναι σαν κομικ τα βιντεάκια του?
_Drakos_ Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Nα υποθέσω ότι όσοι έχουμε battlenet από το WoW χρισημοποιούμε αυτό έτσι?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Moderators Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 To Παιχνίδι έχει κανονικά σινεματικς η είναι σαν κομικ τα βιντεάκια του? http://www.youtube.com/watch?v=K-ZA7NLSRhg ΥΓ. Ναι, έχει μπει καιρό τώρα, αλλά να το δει και ο Alan.
Tmark Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Nα υποθέσω ότι όσοι έχουμε battlenet από το WoW χρισημοποιούμε αυτό έτσι? Ναι
paularas Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 μην ξεχνάτε ότι το wow δεν τελείωνε στα 60,70,80,85... τότε άρχιζε
Προτεινόμενες αναρτήσεις