Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Απορω γιατι να εχει καποιος ιντερνετ για να απολαυσει ενα παιχνιδι.. Τουλαχιστον οσοι παιζετε σε δικο σας game, κολλατε ή οχι;

Δημοσ.

να ρωτησει κατι και ο σκραπας,μιας και ασχολουμαι τα τελευταια χρονια πιο ενεργα με το gaming και ειδικα τωρα λογω ανεργιας δεν ετυχε να παιξω τα προηγουμενα 2 της σειρας παρα μονο κατι baldurs gate,dungeon siege,skyrim κτλ αν και εχω δει και ακουσει πολλα για τα diablo.

Ερωτω λοιπον θα εχω προβλημα με το storyline η το gameplay-χειρισμο του παιχνιδιου??

και δευτερον μπορω να το παρω μαζι με φιλο και να παιξουμε co-op ολο το story?

Thanks για τις οποιε απαντησεις προκαταβολικα.

Υ.Γ αυριο θα ειναι στα καταστηματα το παιχνιδι σωστα?

Δημοσ.

Απορω γιατι να εχει καποιος ιντερνετ για να απολαυσει ενα παιχνιδι.. Τουλαχιστον οσοι παιζετε σε δικο σας game, κολλατε ή οχι;

Πειρατια,πειρατια,πειρατια,κανενας αλλος λογος.

Ναι ψιλοlaggαρα σημερα για κανενα λεπτακι αλλα τιποτα ιδιαιτερο.Τα παντα που βλεπεις στην οθονη ερχονται απο server.

Δημοσ.

το μόνο πρόβλημα ήταν να Loggaro..

κατά τα άλλα κανένα κόλλημα ingame :rolleyes:

Δημοσ.

Εγω μεχρι στιγμης παιζω τερμα smooth,και φυσικα κανενα προβλημα απο αυτα που ειχα στο beta. Φτου φτου μην το ματιασω. Κανενα Loot να πεταγε και για μενα καλα θα ηταν ,barbarian εχω και εχω γαμηθει στα bow :mad:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...