Strategos Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Λοιπον σήμερα ήμουν απίστευτος γκαντέμης. Μόλις γύρισα σπιτι δεν είχα internet(βλάβη και ακόμα δεν έχω). Έτσι πήγα να κάνω hotspot απο το iphone, έλα ομως που δεν πιάνει μεσα στο σπίτι το 3g, έτσι έβαλα το laptop έξω και έκανα hotspot στην βεράντα, έλα ομως που το game το έχω κατεβασμένο στο άλλο pc στο σαλόνι, έτσι αφου δεν είχα usb stickακι τo μετέφερα μεσα απο ifiles στο κινητό και απο εκεί στο laptop και εκανα εγκατάσταση, έλα ομως που τώρα δεν εχω βρει ακόμα guest pass. to be continued... Λοιπον η γκαντεμια συνεχιζεται, παω να αλλαξω και να βάλω το κινητο απο την δεξια usb στην αριστερη για να βαλω το ποντικη στην δεξια, έλα ομως που τρωω μπλε οθονη και καθε φορα που ανοιγα το pc αν ειχα πανω το κινητο με hotspot ετρωγε μπλε οθονη, έτσι δοκιμασα να κανω wifi hotspot, έλα ομως που με το wifi hotspot δεν ποιανει καθόλου 3g και τωρα κανω εγκατασταση απο την αρχη και σέρνεται λογο internet.
pj2501 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Λοιπον η γκαντεμια συνεχιζεται, παω να αλλαξω και να βάλω το κινητο απο την δεξια usb στην αριστερη για να βαλω το ποντικη στην δεξια, έλα ομως που τρωω μπλε οθονη και καθε φορα που ανοιγα το pc αν ειχα πανω το κινητο με hotspot ετρωγε μπλε οθονη, έτσι δοκιμασα να κανω wifi hotspot, έλα ομως που με το wifi hotspot δεν ποιανει καθόλου 3g και τωρα κανω εγκατασταση απο την αρχη και σέρνεται λογο internet. ειλικρινα κουραγιο...
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 7 λεπτά...!!!! lan party!!! (internet 4 thresh )
athinamj Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Bashiok @Bashiok @DavyDev It's already been resolved for KR/TW, and should not affect EU or NA launches. https://twitter.com/#!/bashiok
Prospector8 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Φου φου ολα ειναι ετοιμα,5 λεπτα ακομα Φου φου!
zeniath Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Λες και περιμενουμε το πασχα να χτυπησουν οι καμπανες Προσοχή στα μαλ@κισμένα με τις γουρούνες
ThanosWF Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Ουτε DDos Attack να καναμε Κατι τετοιο θα ειναι... 1 λεπτο
ggQQbb Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Ας αρχίσουμε τα στοιχήματα οτι δεν προκειται να ξεκινήσει κανονικά στην ώρα του
Προτεινόμενες αναρτήσεις