zeniath Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 όι οι οι οι οι οι οι στον ασιατικό server λέει ότι όσοι έχουν digital licenced το παιχνίδι δε μπορούν να μπουν και οι gms τους flaggarουνε manualy... Έτσι και γίνει καμιά μαλακία................................. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ggQQbb Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 μονο εγώ αρχισα απο τώρα να spamm-αρω το Login ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Εγω δλδ που θα το ξεκινησω σε 1 μηνα θα χασω κατι τραγικο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Ρε παιδιά με αυτό το κωλοbattletag name που δεν γίνεται να το αλλάξουμε έχει βρει κανείς καμία άκρη? υποτίθεται θα μπορούσαμε να το αλλάξουμε μία φορά αλλά εμένα δεν βγάζει τπτ σήμερα που πήγα να το αλλάξω..και έχω μείνει με μία μλκία name...ξενέρα.. Αντιγράφω από: http://us.battle.net...battletagfaq#q5 Is it possible to change my BattleTag once I’ve chosen one?Every Battle.net account automatically receives one free BattleTag nickname change, to be used at the player’s discretion. However, once you’ve used your one free BattleTag name change, you will not be able to change it again -- so make sure you’re choosing a nickname you’ll be happy with in the long run. To change your BattleTag after it’s been selected, log in to Battle.net Account Management, go to the Summary page, and click Change in the BattleTag section. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athinamj Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Αυτό το έβαλα στην προηγούμενη σελίδα! Το καλό που τους θέλω να μην το κανουν στην Ευρώπη γιατί θα γίνει σκοτωμός!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 προβλεπω τρελο κλαμα απο τους digital downloaders Και ειναι μαλακια γιατι και αυτοι λεφτα πληρωσαν ... 13 ακομα .. εμενα το battletag μου το εχει κανονικα για αλλαγη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Αυτό το έβαλα στην προηγούμενη σελίδα! Το καλό που τους θέλω να μην το κανουν στην Ευρώπη γιατί θα γίνει σκοτωμός!!! I was pooping i didn't see Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Εκείνο το fix για τις ATI σε περίπτωση που χρειαστεί μπορείτε να το linkάρετε plz? Είδα το πόσταρε κάποιος το μεσημέρι αλλα τώρα είναι αδύνατο να το βρώ με τόσες σελίδες.. http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/AMDCatalyst124ahotfix.aspx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Φχαριστώώώ ^^ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 τα φτασαμε τα 400 πριν το opening ...μπραβο μας !!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Εγω δλδ που θα το ξεκινησω σε 1 μηνα θα χασω κατι τραγικο; Όχι, όπως δεν πάθαμε τίποτα όσοι παίξαμε τα 2 πρώτα Diablo μήνες μετά την κυκλοφορία τους. Άντε να τους πείσεις όμως Προσωπικά ενέδωσα στο hype και αγόρασα πριν λίγες ώρες την DD αλλά δεν νομίζω να κάτσω να το δω τώρα, πάει για αύριο πρωί πριν τη δουλειά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Το DarkD3 να το βάλουμε ; Ο Jay Wilson είπε ότι για την ώρα δεν θεωρείται Cheat οπότε δεν πρόκειται να φάμε Ban. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
remalis Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Αισθάνομαι σαν αμερικανίδα που περιμένω να μπουκάρω στο μαγαζί για νυφικό με έκπτωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pj2501 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 ακομα δε πιασαμε τισ 400 σελιδες? btw παιδες μη λετε τετοια για κορεα κινα κτλ γιατι αν γινει κατι τετοιο θα με ακουτε να κλαιω στο forum μεχρι το πρωιας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Είπαμε ότι θα το πάμε και θα το πάμε! Λένε ότι βρήκαν το πρόβλημα και το έφτιαξαν/φτιάχνουν για τους Ασιάτες να δούμε με μας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις