Darkpipis Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Ρε παιδια εγω το εκανα ινσταλλ απο το δισκακι κατα τις 7 το απογευμα αλλα ειχα πατησει και καλα i have already activated επειδη το μαγαζι που το πηρα μ ειπε να μην βαλω το σεριαλ πριν τις 12.Που θα το κανω τωρα activated?στο account του battle.net στο add a game?
link012000 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Ρε παιδια εγω το εκανα ινσταλλ απο το δισκακι κατα τις 7 το απογευμα αλλα ειχα πατησει και καλα i have already activated επειδη το μαγαζι που το πηρα μ ειπε να μην βαλω το σεριαλ πριν τις 12.Που θα το κανω τωρα activated?στο account του battle.net στο add a game? Ναι
GaGaS_Thess Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Ναι κανεις add game και βαζεις το serial και εισαι οκ
..MementoMori.. Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Ειναι κανενας στα Public συνταγματος να μας πει τι γινεται απο κοσμο? Δεν μπορω να αποφασισω αν θα παω τωρα ή αυριο το πρωι. Φοβαμαι μηπως δεν βρω.
nevermore Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Που θα το κανω τωρα activated?στο account του battle.net στο add a game? Το απάντησες μόνος σου
ThanosWF Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Ειναι κανενας στα Public συνταγματος να μας πει τι γινεται απο κοσμο? Δεν μπορω να αποφασισω αν θα παω τωρα ή αυριο το πρωι. Φοβαμαι μηπως δεν βρω. Τωρα?
zeniath Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Btw έχετε 50 λεπτά για απορίες, μετά όλες οι απορίες σας θα απαντηθούν με καθυστέρηση Ελληνικού Δημοσίου, οπότε όσο προλαβαίνετε
nevermore Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Btw έχετε 50 λεπτά για απορίες, μετά όλες οι απορίες σας θα απαντηθούν με καθυστέρηση Ελληνικού Δημοσίου, οπότε όσο προλαβαίνετε θα τα βρούμε μόνοι μας σιγά σιγά
GaGaS_Thess Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Btw έχετε 50 λεπτά για απορίες, μετά όλες οι απορίες σας θα απαντηθούν με καθυστέρηση Ελληνικού Δημοσίου, οπότε όσο προλαβαίνετε Τοτε θα ειναι αποριες του diablo 4 .......48 λεμεεεεεεεεεεεε Ξανα ρωταω.... ΠΟΤΕ θα γινουμε sticky ?
Darkpipis Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Εγω παιδες περα απο κατι video απο beta , δεν εχω δει και ψαξει τπτ για το παιχνιδι επιτηδες για να τα βρω ολα κατα την διαρκεια που θα παιζω...Η καλητερη λυση για να περασει η ωρα ειναι αυτο που θα κανω εγω τωρα ...ενα game LoL
zeniath Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Εγω παιδες περα απο κατι video απο beta , δεν εχω δει και ψαξει τπτ για το παιχνιδι επιτηδες για να τα βρω ολα κατα την διαρκεια που θα παιζω...Η καλητερη λυση για να περασει η ωρα ειναι αυτο που θα κανω εγω τωρα ...ενα game LoL Όχι για κανένα λόγο δε θέλω να παιξω lol και να πέσω σε τίποτα καθυστερημένους και τσαντιστώ. LoL θα παίζω ένα game την ημέρα για να κάνω παρέα σε ένα φίλο που δίνει εξεταστική και προσπαθεί να πιστέψει ότι όταν τελειώσει την εξεταστικη δε θα πάρει το παιχνίδι... Ναι καλά, όταν όλο το friend list του στο LoL είναι offline θα του πω εγώ αν θα το πάρει η όχι μουαχαχαχα :devil: :devil: :devil: :devil:
Strategos Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Λοιπον σήμερα ήμουν απίστευτος γκαντέμης. Μόλις γύρισα σπιτι δεν είχα internet(βλάβη και ακόμα δεν έχω). Έτσι πήγα να κάνω hotspot απο το iphone, έλα ομως που δεν πιάνει μεσα στο σπίτι το 3g, έτσι έβαλα το laptop έξω και έκανα hotspot στην βεράντα, έλα ομως που το game το έχω κατεβασμένο στο άλλο pc στο σαλόνι, έτσι αφου δεν είχα usb stickακι τo μετέφερα μεσα απο ifiles στο κινητό και απο εκεί στο laptop και εκανα εγκατάσταση, έλα ομως που τώρα δεν εχω βρει ακόμα guest pass. to be continued...
zeniath Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Λοιπον σήμερα ήμουν απίστευτος γκαντέμης. Μόλις γύρισα σπιτι δεν είχα internet(βλάβη και ακόμα δεν έχω). Έτσι πήγα να κάνω hotspot απο το iphone, έλα ομως που δεν πιάνει μεσα στο σπίτι το 3g, έτσι έβαλα το laptop έξω και έκανα hotspot στην βεράντα, έλα ομως που το game το έχω κατεβασμένο στο άλλο pc στο σαλόνι, έτσι αφου δεν είχα usb τo μετέφερα μεσα απο ifiles στο κινητό και απο εκεί στο laptop και εκανα εγκατάσταση, έλα ομως που τώρα δεν εχω βρει ακόμα guest pass. to be continued... This man deserves a guest pass for all that he has done
GaGaS_Thess Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 strategos ? 5 αριθμους του ΤΖΟΚΕΡ ΤΩΡΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις