zeniath Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Luxxx πάρε εδώ, έχεις 3μιση ώρες να ξεψαχνίσεις τα πάντα http://us.battle.net/d3/en/game/
infested Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 να περιμένεις θα αλλάξει μόνο του και θα σου πετάξει τον installer πόσες φορές θα το πω; Ακριβώς. Απλά περίμενε
Luxx Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Luxxx πάρε εδώ, έχεις 3μιση ώρες να ξεψαχνίσεις τα πάντα http://us.battle.net/d3/en/game/ Κυριως για το diablo II ρωταω να ξερω. Το Diablo III Θα αργησω να το παιξω.
zeniath Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Εδώ είναι το thread για το Diablo 3, και θες 3 ώρες πριν το launch να μιλάμε για το 2;;
Luxx Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Εαν ξερεις την απαντηση, μπορεις απλα να απαντησεις και οχι να τρολαρεις.. Στο diablo III Θα ξεκινησετε μονοι σας ή με παρεα;
pj2501 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 να περιμένεις θα αλλάξει μόνο του και θα σου πετάξει τον installer πόσες φορές θα το πω; περιμενα και ξερεις τι εκανε? απλα εκλισε και δεν ανοιξε κανενας installer
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 lan party μέσω internet, trololol My bad, internet party ftw!
The_Sheep Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 aa επιτελους εγινε update και ο guide του παιχνιδιου , τωρα φαινονται και τα legendary
zeniath Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Εαν ξερεις την απαντηση, μπορεις απλα να απαντησεις και οχι να τρολαρεις.. Στο diablo III Θα ξεκινησετε μονοι σας ή με παρεα; Να τρολλάρω; Κάθομαι και γράφω ολόκληρα κατεβατά νομίζοντας ότι μιλάς για το D3 και εσύ μιλάς για το D2 και τρολλάρω εγώ ρε; Είσαι σοβαρός;
Xorxhs! Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 εχω θεμα με το installation, κολλαει στο 41% και ζηταει game disk....... Εχω χρησιμοποιησει απο την αρχη τους νέςου installers που προτεινε η blizzard.. any help?
zeniath Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 περιμενα και ξερεις τι εκανε? απλα εκλισε και δεν ανοιξε κανενας installer Έκανες ότι σου είπα πριν; Διέγραψες τα αρχεία και από τους φακέλους κλπ; εχω θεμα με το installation, κολλαει στο 41% και ζηταει game disk....... Εχω χρησιμοποιησει απο την αρχη τους νέςου installers που προτεινε η blizzard.. any help? Έχω πει workaround 2-4 σελίδες πίσω ακολούθα τα βήματα και θα φτιάξει αρκεί να έχεις υπομονή
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Ελπίζω πριν κάνετε Install το κανονικό, να έχετε κάνει Uninstall την Beta και όλα τα αρχεία της, ακόμα και στο ProgramData έχει..
zeniath Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Έχεις σβήσει όλα τα αρχεία από την Beta; Έχεις σβήσει όλα τα αρχεία από το C:\ProgramData\Battle.net ; Αφού τα κάνεις αυτά, άνοιξε τα αρχεία του Diablo-III-8370-enGB-Installer και δες τα αρχεία Installer Tome 1.MPQE Installer Tome 2.MPQE Installer Tome 3.MPQE [*]αν κάποιο από αυτά είναι κάπως έτσι Installer Tome 3.MPQE.part [*]ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΤΟ [*]μετά κατέβασε ξανά τον installer http://eu.media.battle.net.edgesuite.net/downloads/d3-installers/589acdb4-c660-318a-b993-01528fad7da6/Diablo-III-8370-enGB-Installer-downloader.exe [*]και όταν σε ρωτήσει κάνε point το directory που έχεις μέσα το φάκελο με τα αρχεία. Παράδειγμα: αν είναι αυτό το Path "C:\Diablo Files\Diablo 3 Installer\Diablo 3\Diablo-III-8370-enGB-Installer" εσύ θα διαλέξεις μέχρι το Path "C:\Diablo Files\Diablo 3 Installer\Diablo 3" μέσα στο οποίο βρίσκεται ο φάκελος "Diablo-III-8370-enGB-Installer" θα κάνει check τα αρχεία και θα κατεβάσει ότι λείπει. Ελπίζω να βοηθήσει όσους είχαν το ίδιο πρόβλημα με μένα γιατί μετά από πολλά νεύρα το κατάφερα και το έφτιαξα αφού έκανα ότι είπε και ο Bashiok που τελικά δεν δούλεψε ούτε για αυτόν (της Blizzard είναι το τύπος), οπότε μετά είπα να πάρω το θέμα στα χέρια μου και βρήκα αυτό το workaround. Ελπίζω να σας βοηθήσει. Στην χειρότερη, clean download από την αρχή με το αρχείο που έχω δώσει πιο πάνω, σε καινούριο directory αλλά μην ξεχάσετε να σβήσετε τα αρχεία που είπα στην αρχή αρχή. οτιδήποτε και αν κάνετε, αφού κάνει check τα αρχεία αφήστε το να ανοίξει ΜΟΝΟ ΤΟΥ το installer και ας φαίνεται ότι έχει κολλήσει για 15 λεπτά ενώ είναι στο 100%. ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ INSTALLER ΜΟΝΟ ΤΟΥ Για να μην ψάχνετε πιο πίσω ορίστε τα βήματα πάλι
telegamesvg Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Οποιος εχει την καλοσυνη ας στειλει ενα guest pass και αυριο που θα εχω το game την επιστρεφω . thanks
LRoi Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Τελικά το e-shop θα το δώσει μετά τα μεσάνυχτα? Δηλαδή αν πάω 11.30 θα φάω πόρτα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις