Toufas Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Kαλησπερα παιδια.Μπορει καποιος παρακαλω να μου πει που θα βρω το activate key?αγορασα το παιχνιδι απο την blizzard και στα mail μου δν εχω λαβει τιποτα τετοιο..Λιγη βοηθεια γιατι τρεχει κρυος ιδρωτας αυτην την στιγμη!Ευχαριστω ειναι ηδη μεσα στο account σου.
nicoc89 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 αν το πήρες digital έχει ήδη ενσωματωθεί στο account σου , δεν χρειάζεται να βάλεις key.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Έγινε και το install, ωραίο in game menu έχει πάντως...αναμένουνε για δήλωση του game....
fidelakos Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 ευχαριστω παιδια για την γρηγορη απαντηση!!δηλαδη οταν ξεκιναει το install και με ρωταει activate diablo 3 η already activated διαλεγω το 2?
manost Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Μόλις μου τηλεφώνησαν κι εμένα από το Πλαίσιο στην Καλαμαριά και μου είπαν να περάσω 21:00-21:30 να πάρω το παιχνίδι. Αναμένεται κάψιμο όλο το βράδυ (αν δεν υπάρξουν προβλήματα με τον server ). πιστευω καμμια απο ομαδα απο warez(reloaded-skidrow ktl) δν θα ασχοληθει να το σπασει γτ πολυ απλα ειναι σαν το wow κ κατι σαν το wow δεν σπαει απλα κανεις emulate σε εναν server,το πολυ σε λιγο καιρο να αρχισουν να ανοιγουν διαφοροι private σερβερς αλλα σιγουρα θα ειναι full bugs-lags δν θα εχει ολα τα quests items ktl οποτε τι να το κανεις. αμα ηταν θα εσπαγε κ η beta κανονικα Δεν το γνώριζα αυτό. Πίστευα ότι η σύνδεση στο internet είναι υποχρεωτική, για να καταπολεμήσουν την πειρατεία (όσο μπορέσουν) και όχι γιατί ο server είναι αυτός που θα αποφασίζει για το loot κτλ., που μόλις διάβασα σε διάφορα forum.
dimus1985 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 http://en.twitch.tv/angrybirdstw asian server is up!diablo 3 stream ξεκινήσαμε
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Super Moderators Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 ευχαριστω παιδια για την γρηγορη απαντηση!!δηλαδη οταν ξεκιναει το install και με ρωταει activate diablo 3 η already activated διαλεγω το 2? προφανώς το 2ο...
fidelakos Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 οκ thanks.εχω χαζεψει απο την αγωνια!τελος παντων και παλι ευχαριστω και καλο καψιμο σας ευχομαι!
nevermore Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 οκ thanks.εχω χαζεψει απο την αγωνια!τελος παντων και παλι ευχαριστω και καλο καψιμο σας ευχομαι! ελπίζω να μην μείνεις με την αγωνία και εσύ και εμείς μαζί
SPANK Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Εγώ παντως μολις το εκανα activate και upgrade σε collector χωρις πρόβλημα
braindebug Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Αν κάποιος έχει guest pass περισσευούμενο θα το εκτιμούσα ιδιαιτέρως καθώς μίλησα με plaisio και μου είπαν όσοι δεν έχουν κάνει προπαραγγελία θα το έχουν από αύριο.
xaralas Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Παιδια αν εχετε καποιο free pass που δεν χρειαζεστε, i beg you
telegamesvg Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Παιδια ψηθηκα και εγω .. Aγορα digital και να το εχω αποψε ή retail αυριο ?
GaGaS_Thess Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 οποιος ειναι εσσαλονικη και τον βολευει MediaMarkt Stathmos ας ερθει λεγομαι Γιαννης τμημα Η/Υ εχω 15 κομματια να του δωσω κανονικα . NO COLLECTORS
nevermore Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Παιδια ψηθηκα και εγω .. Aγορα digital και να το εχω αποψε ή retail αυριο ? Αναλόγως τα γούστα Αν σου αρέσει η retail μορφή στα games go for retail Πάντως αν το πας με γνώμονα το αν θα παίξεις σήμερα κράτα και μία πισινή όπως όλοι μας μήπως και γκρεμοτσακιστούν οι server και την βγάλουμε με καμιά ταινία το βράδυ
Προτεινόμενες αναρτήσεις