Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Θα σε απογοητευσω αλλα καπου διαβασα οτι το save ειναι περιπου το ιδιο με του 2. Δηλαδη με waypoints, κονσολιστικο.

Προφανως αυτος ο τροπος βοηθαει στο online play, και το diablo 3, οπως και το 2 προοριζονταν για κατι τετοιο.

Όσο και αν έψαξα, δε βρήκα να αναφέρεται κάτι τέτοιο από devs, οπότε μάλλον άκυρο το "κάπου διάβασα" για game που θα βγει σε 2 χρόνια... Το save system είναι κάτι που έχει ακόμα πολύ χρόνο για να αποφασιστεί.

Δημοσ.

Στο paly.com είχαν βάλει release date 27/03/2009. Στέλνω και εγώ ένα email και ρωτάω κατά πόσο είναι valid αυτή η ημερομηνία.

Dear Mr *******

Thank you for your email.

The information on the website is currently the most up to date information that we have from the supplier of the game.

As soon as we have any further information we will update the website. I would suggest keeping an eye on the website for any updates.

I am sorry that I am unable to offer any further information at this time.

Kind Regards

Nick Ashby

Play.com

Αμά μπει τώρα κάποιος στο site τους την έχουν βγάλει την ημερομηνία και έχουν βάλει To be confirmed. :P:p:p:p

• Super Moderators
Δημοσ.
Στο paly.com είχαν βάλει release date 27/03/2009. Στέλνω και εγώ ένα email και ρωτάω κατά πόσο είναι valid αυτή η ημερομηνία.

τα eshops βάζουν ημερομηνία μόνο και μόνο για να υπάρχει, πόσες φορές θα το πούμε? :P

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδες, στο προσφατο τευχος του περιοδικου Games, δημοσιευουν μια λιστα 40 "καυτων παιχνιδιων" που προκειται να βγουν το 2009 και μεσα σ'αυτα (ασφαλως) ειχε το Diablo III με release date 10/09. Οποτε οριστε αλλη μια πιθανη ημερομηνια...

Δημοσ.

Τα 'χουμε ξαναπεί και δεν νομιζω ν' αλλάξει κάτι αυτή τη φορά. Η Blizzard δεν βγάζει ΠΟΤΕ 2 παιχνίδια την ίδια χρονιά.

Και αν υποθέσουμε ότι το νωρίτερο, θα βγει το Starcraft II το καλοκαίρι (αν και νομίζω ότι θα βγει γύρω στον Οκτώβριο, για να μην πω πριν τις γιορτές για μεγαλύτερες πωλήσεις, όχι ότι το χρειάζονται), δεν νομίζω να βγει το Diablo III ~3 μήνες αργότερα (αναφέρθηκε για 10/2009 σε προηγούμενο post).

Oπότε μάλλον πάμε για 2010 :cry:

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Σε όσους το περιμένουν σαν... δαιμονισμένοι (pun intended!) ένα έχω να συστήσω: υπομονή! Το νωρίτερο που μπορεί να κυκλοφορήσει είναι στο τέλος του 2010, μιας και το χρονοδιάγραμμα της εταιρίας το τοποθετεί 3ο στη σειρά ανάπτυξης.

Για όσους διψούν για περισσότερες πληροφορίες (εικόνες, βίντεο, νέα, κλπ) έχω καλά νέα: στο τέλος του μήνα (αυτού του μήνα, αυτού του έτους!) η Blizzard θα μας ξελιγώσει λίγο ακόμα... :mad:

Για αρχή, το επόμενο BlizzCast (8) είναι "σχεδόν αποκλειστικά αφιερωμένο στο Diablo 3" .

Μετά υπάρχει το GDC 2009 στο οποίο συμμετέχει και η Blizzard, οπότε κι από κει κάτι θ' αρπάξουμε.

Τέλος, απάντηση που έδωσε εκπρόσωπος σε fan του site http://www.diablofans.com λέει ότι πολύ σύντομα θα έχουμε νέα...

Δημοσ.

Δεν θέλω νέα.. θέλω παιχνίδι :\

Βασικά όσο περισσότερο hype βλέπω γύρω απο ένα παιχνίδι τόσο περισσότερο ξενερώνω με τις υπερβολικές προσδοκίες μου στο τέλος.

Δημοσ.
Δεν θέλω νέα.. θέλω παιχνίδι :\

Βασικά όσο περισσότερο hype βλέπω γύρω απο ένα παιχνίδι τόσο περισσότερο ξενερώνω με τις υπερβολικές προσδοκίες μου στο τέλος.

Πάντα γίνεται αυτό... για αυτό ... unsubscribe από το τόπικ

Δημοσ.

Μιλας λες και προκειται για μια απλη εταιρια και εναν απλο τιτλο παιχνιδιου.

Εδω μιλαμε για τον θρυλο Diablo απο την Blizzard. Μην αμφιβαλεις για την τελικη ποιοτητα του Diablo3, θα εχει ποιοτητα ανωτερη απο ο,τι περιμενεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...