Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάποιοι αντέξαμε και δεν είδαμε τα cinematics οπότε spoilers καθίκια αλλιώς στην Δίωξη!

Ακριβως, μονο οτι εχει το B-net εχω δει ως τωρα και ολα τα αλλα θα τα αφησω για να ανακαλυψω μονος.

• Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ωρες ωρες νομιζω οτι περιμενουμε το millenium μεχρι το βραδυ...ευτυχως ειμαι δουλεια μεχρι 9 οποτε θα περασει η ωρα

Δημοσ.

εγώ θα φύγω κατα τις 7 και κάτι απο γραφείο, θα πάω να πάρω φιλαράκι απο Λαμπράκη, θα πάμε Πανόραμα να πάρω τα λεφτά μου γιατί ξέχασα το πορτοφόλι μου στο σπίτι, μετά cosmos για καμιά βόλτα και χαλαρό ποτάκι fridays, 10 παίρνουμε τους collectores μας και βουρ σπίτι και... περιμένουμε έως τις 01 για να γελάσουμε με τους servers που θα πέφτουν σαν φθινοπωρινά φύλλα (that sounded a bit gay tbh)

Δημοσ.

εχω την εντυπωση οτι θα πεσει ολο το ιντερνετ και οχι μονο το diablo xaxaxaxaxaxxaxa.Περα απο την πλακα βλεπω off το battle.net ουτε wow δεν θα μπαινεις....

Δημοσ.

Άρχισε το Install !!!

Εγω δε μπορω..Παταω Agree,I'm already activated αλλα οταν παει να κατεβασει βγαζει μηνυμα με error.

Δημοσ.

Μου βγάζει streaming error. Χρησιμοποιώ τον καινούριο installer

Μαλλον δε μπορουμε να το κατεβασουμε ακομα.Τουλαχιστον καναμε το Activation.

"ERROR:Unable to initialize streaming.Please check your Internet connection.If this problem persists, please contact Blizzard Technical Support. (CreateSteamingManifest::GetSteamingManifestContents)"

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...