paularas Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 να ρίξω καμιά spoileria να ανάψουν λίγο τα αίματα να πέσει κανα δάκρυ? άντε γιατί είμαι 9 1/2 ώρες στη δουλεία, έχω άλλη 1 1/2 ώρα και δεν βλέπω πουθενά δράμα
zeniath Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Ναι όντως, ο client πριν ξεκινήσει επικοινωνεί με τον server της Blizzard και δέχεται ημερομηνία και ώρα remotely, δεν θα σε αφήσει να κάνεις install είτε το κατέβασες είτε το έχεις σε DVD. Ίσα ίσα όποιος περιμένει DVD για να κάνει εγκατάσταση του προτείνω να κατεβάσει τον client γιατί έχει να κάνει και κάποια updates που μπήκαν αφού έγινε η εκτύπωση των DVDs και θα το έχει έτοιμο για τρέξιμο κατ'ευθείαν
Stavrakas13 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Αν ρίξεις spoiler θα σε καταγγείλω στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος
Moderators Gi0 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Moderators Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Order dispatched απο Amazon. Αρα το σουκου θα ναι καλο
paularas Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 τώρα γιατί μου δίνεις κίνητρα... ας κάνουμε μία δοκιμή με κάτι που δεν είναι spoiler μιας και το είπαν οι developers κατά press conference αλλά μπορεί να μην το έχουν διαβάσει πολλοί τον kein δεν τον χτύπησε κομήτης αλλά ο tyrael που έγινε έκπτωτος στην γη τώρα αυτό που το έχουν πει ήδη είναι ή όχι spoiler ? trololol
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Super Moderators Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Order dispatched απο Amazon. Αρα το σουκου θα ναι καλο άμα σου έρθει με ΕΛΤΑ, καλή βδομάδα (επόμενη)
Stavrakas13 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 τώρα γιατί μου δίνεις κίνητρα... ας κάνουμε μία δοκιμή με κάτι που δεν είναι spoiler μιας και το είπαν οι developers κατά press conference αλλά μπορεί να μην το έχουν διαβάσει πολλοί τον kein δεν τον χτύπησε κομήτης αλλά ο tyrael που έγινε έκπτωτος στην γη τώρα αυτό που το έχουν πει ήδη είναι ή όχι spoiler ? trololol Καλά αυτό είναι theorycrafting γενικότερα,δεν είναι δα και spoiler. Ρίξε τέτοια
paularas Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 δες, θεωρητικά κάτι ΟΥΑΟΥ δεν υπάρχει... το παιχνίδι έχει μια ιστορία Α και ουσιαστικά όλο το ζουμί είναι το gameplay που ο καθένας το χαίρεται με διαφορετικό τρόπο. Άρα ουσιαστικά δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάτι για να spoilareis και να κάνει τον άλλον να ξενερώσει (μιας και η χαρά βγαίνει από το gameplay και το Multiplayer με φίλους στο skype κτλ κτλ)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Super Moderators Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Καλά αυτό είναι theorycrafting γενικότερα,δεν είναι δα και spoiler. Ρίξε τέτοια well, όσοι είδαν τα cinematics δεν έχουν αμφιβολία για το τι είναι
zeniath Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Κάποιοι αντέξαμε και δεν είδαμε τα cinematics οπότε spoilers καθίκια αλλιώς στην Δίωξη!
Stavrakas13 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 δες, θεωρητικά κάτι ΟΥΑΟΥ δεν υπάρχει... το παιχνίδι έχει μια ιστορία Α και ουσιαστικά όλο το ζουμί είναι το gameplay που ο καθένας το χαίρεται με διαφορετικό τρόπο. Άρα ουσιαστικά δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάτι για να spoilareis και να κάνει τον άλλον να ξενερώσει (μιας και η χαρά βγαίνει από το gameplay και το Multiplayer με φίλους στο skype κτλ κτλ) Μην το λες,εγώ π.χ θέλω να ευχαριστηθώ το story μια φορά και μετά να συνεχίσω καθαρά με multiplayer. Ειδικά όσοι έχουν διαβάσει και βιβλία δεν θα θέλουν με τίποτα να φάνε spoil. well, όσοι είδαν τα cinematics δεν έχουν αμφιβολία για το τι είναι Hehe θα αντέξω κάποιες ώρες ακόμα,φάγαμε τον γαϊδαρο
grouspen Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Το έφεραν σε λάθος κατάστημα σε εμένα και νυχτιάτικα (11 θα αρχίσουν να τα δίνουν) ποίος τρέχει να το πάρει στου διαόλου τη μάνα...... αύριο πρωί έχω φύγει όμως... diablo 3 , μια κούτα τσιγάρα και προμήθειες μερικών ημερών από το σουπερ μαρκετ
nevermore Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 diablo 3 , μια κούτα τσιγάρα και προμήθειες μερικών ημερών από το σουπερ μαρκετ συμφωνώ 100% edit : μόλις ήρθε ο κολλέκτορας :)
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Όντως install δεν μπορείς να κανεις ακόμα...
paularas Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 για δοκίμασε τώρα που είναι 06:02 γιατί πριν ήταν 05:59 (έστω όταν ανέβασες την φωτογραφία)
Προτεινόμενες αναρτήσεις