nicoc89 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Μα το προβλημα δεν ειναι ποτε θα το παιξω εγω και εσυ, αυτο ειανι το λιγοτερο.Και γω πιστευω οτι θα γινεται χαμος στο start οπως ειχε γινει και στο wow vanilla για οποιον θυμαται. Η κοροιδια και το ψεμα οτι το χει δωσει στην ταχυδρομικη και εδωσε και ψευδες tracking code ειναι το εξωφρενικο της υποθεσης. ναι , όντως και εμένα δεν μου έκατσε καλά το Ημερομηνία αποστολής: 12/05/2012 αφου ηταν να μας τα στείλουν σήμερα.. όσο για το tracking code ισως να το δίνουν οι ίδιοι στην εταιρία courier και όχι η εταιρία courier σε αυτούς οπότε υποθέτω πως θα ισχύει όταν το κατάστημα αποστείλει τις παραγγελίες μας και ενημερωθεί το site της courier. μακάρι να έρθει αυριο το πρωι πάντως γιατι αν δεν έρθει και αυριο θα ειναι μεγάλη απογοήτευση .. Μήπως στο έδωσε λάθος? αυτό το σκέφτηκα και εγω και έστειλα email στο κατάστημα. αναμένουμε την απάντηση
dark knight Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 τελικά και η δική μου παραγγελία θα αργήσει να έρθει από το digital-master και εχω ξενερώσει τη ζωή μου. το θετικό είναι ότι δεν έχω πληρώσει ακόμα... πιστεύετε ότι αξίζει την αναμονή μια-δυο μέρες, ή απλά να αγοράσω το digital για 9 ευρώ παραπάνω και να ξεσκιστώ από σήμερα;
Sotosgl Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Οι εταιριες διανομης πολλες φορες σε πελατες με πολλες αποστολες( για να γλυτωσει τον χρονο που παιρνει να καταχωρουν αυτοι τα στοιχεια) δινει κενα Vouchers( τα αυτοκολλητα που εχουν τα στοιχεια σας πανω στα δεματα). Προφανως ο τυπος πηρε ενα Voucher στην τυχη σου ειπε και τον Tracking Number που ειχε πανω πονταρωντας οτι θα περασουν 2-3 μερες μεχρι να ψαξεις που βρισκεται Ελλαδαρα.
gusteg Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 εγώ πάντως σήμερα θα κοιμηθώ από νωρίς. Αύριο θα πάω στην δουλειά και γυρνώντας θα περάσω να πάρω το game από εκεί που το έχω προπαραγγείλει εδώ και 2 μήνες. Θα γυρίσω σπίτι και θα παίξω ανενόχλητος από lag καθυστερίσεις και άλλα πιθανά απρόοπτα που όπως έχει ανακοινώσει η blizzard ότι πιθανά θα συμβούν σήμερα. Επειδή σήμερα θα έχω κοιμηθεί από νωρίς αύριο θα αντέξω περισσότερο, ίσως κλείσω 13ωρο και πάω σερί δουλειά... εδώ περίμενα τόσα χρόνια να ανακοινωθεί (έχοντας χάσει κάθε ελπίδα) και αφού ανακοινώθηκε περιμένω άλλα 4 χρόνια (και 3680posts). οι μερικές ώρες με χάλασαν;
Vortexxx Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Ποτε μπορουμε να κανουμε install το game ξερει κανένας?
dimus1985 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Ποτε μπορουμε να κανουμε install το game ξερει κανένας? Αν έχεις τον client στις 18:01 Αν έχεις το DVD και τωρα. Όπως και να χει ο server ανοίγει στις 01:00.Τότε θα μπορείς να παίξεις.
_Drakos_ Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Προσωπικά σήμερα το παρήγγειλα από το e-shop το πρωί και μόλις άλλαξε η κατάσταση της παραγγελίας μου σε άμεσα διαθέσιμο και συγκέντρωση προιόντων
Chrisxxx Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Προσωπικά σήμερα το παρήγγειλα από το e-shop το πρωί και μόλις άλλαξε η κατάσταση της παραγγελίας μου σε άμεσα διαθέσιμο και συγκέντρωση προιόντων Καλα μη χαίρεσαι, απο το eshop εκανες την παραγγελία, μπορει να μεινει ετσι καμια βδομαδα...
_Drakos_ Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Καλα μη χαίρεσαι, απο το eshop εκανες την παραγγελία, μπορει να μεινει ετσι καμια βδομαδα... Μπα. Όσες φορες εχω παραγγείλει απο e-shop σε 24 ωρες το έχω.
skatopaido Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 αν καποιος θελει να κανει μια καλη πραξη ας μου στειλει ενα Guest Pass Key (http://techtv.gr/blogs/techtv/2012/05/14/starter-edition-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-diablo-3/) μεχρι να μπορεσω να βρω και εγω τα χρηματα να το αγορασω.ευχαριστω
myst77 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 καλησπέρα από που μπορούμε να το κατεβάσουμε έτσι ώστε αν μας έρθει το παιχνίδι να περάσουμε μόνο το key ; Δεν βρίσκω κάτι στο site της blizzard / battle.net
dimus1985 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 καλησπέρα από που μπορούμε να το κατεβάσουμε έτσι ώστε αν μας έρθει το παιχνίδι να περάσουμε μόνο το key ; Δεν βρίσκω κάτι στο site της blizzard / battle.net http://eu.battle.net/d3/en/blog/4410912
nicoc89 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 τελικά η merchant mystic θα υπάρχει ? ή τα enchants/runes/scrolls θα τα δούμε στο μέλλον .. ?
infested Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Οσοι αγοράσαμε cdkey από online store (www.g2play.net) θα έχουμε guest pass για να δώσουμε σε φίλους ή περιέχεται μονο στο κανονικό πακέτο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις