zeniath Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Παιδιά κάτι σημαντικό που η πλειονότητα το αγνοεί. Πρώτο πράμα (με τα το remove shadows ) που θα κάνετε στα options είναι στο Gameplay (αν δε κάνω λάθος) να κλικάρετε τα Elective Mode Έτσι να μπορείτε να βάζετε όποια skills εσείς θέλετε στα ποντίκια σας και όχι στα στάνταρ καθορισμένα της Blizzard Advanced Tooltips Να δείχνει το damage που θα κάνουν τα skill σας και όχι ένα κουλό % of weapon damage
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Super Moderators Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Advanced Tooltips Να δείχνει το damage που θα κάνουν τα skill σας και όχι ένα κουλό % of weapon damage επιτέλους, καθυστέρες...
Stavrakas13 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 +1 Στον Zeniath Επίσης καλό θα ήταν(αν και μικρότερης σημασίας) να κάνετε bind το force move command σε καποιο key(κατα προτίμηση του mouse)ωστέ να αποφεύγετε να χτυπάτε αντιπάλους ή να μαζεύετε αντικείμενα χωρίς να το θέλετε.
zeniath Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Εγώ τα μισώ γενικά επίσης όσοι έχουν θέμα με τα FPS θα κερδίσουν 10-15
IMMORTALFRANK Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Εγώ μόλις έφαγα πιστολιά από cdmedia. Δεν είχε καταγραφεί η παραγγελία λέει στο σύστημά τους (παρότι στο site την εμφάνιζε κανονικά). Ψάχνουν τώρα να δουν τι θα κάνουν
keravnos21 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Shadows , Vsync και A/A τραβανε πολλους πορους απο το συστημα.
nubbnub Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Προσωπικά θα τα έχω όλα στο full!!Γιαυτό άλλωστε προχθές αντικατέστησα την GTX 470 με μια GTX 570 . Αν και δε νομιζω να είχε πρόβλημα και η 470 . @IMMORTALFRANK Περαστικά φίλε...συμβαίνουν αύτα το θέμα είναι ποιος θα είναι ο άτυχος που θα την πληρώσει.Μακάρι να βρεθεί κάποια λύση!
keravnos21 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Σιγά το απαιτητικό Diablo.. Δεν ξερω τι pc εχεις αλλα πιστευω οτι υπαρχουν μηχανηματα που θα τρεξουν το game και θα ειναι σε minimum η recommended specs καλο θα ηταν να ξερουν τι να απενεργοποιησουν για να τρεξει λιγο καλυτερα χωρις να χαμηλωσεις την αναλυση πχ.
ikaruga24 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δεν ξερω τι pc εχεις αλλα πιστευω οτι υπαρχουν μηχανηματα που θα τρεξουν το game και θα ειναι σε minimum η recommended specs καλο θα ηταν να ξερουν τι να απενεργοποιησουν για να τρεξει λιγο καλυτερα χωρις να χαμηλωσεις την αναλυση πχ. Εγω ειμαι της αντιθετης αποψης, κατεβαζεις αναλυση οσο θεωρεις οτι αντεχει το ματι σου μονο και μονο για να εχεις ενεργοποιημενα καποια καλουδια οπως shadows και αυξημενα particles ή/ και καλυτερης ποιοτητας textures. Τεχνικες κονσολας δηλαδη.
GaGaS_Thess Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Μολις το πηρα στα χερια μου !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 οκ, μόλις άρχισα το ινσταλ Δεν γίνεται πριν τις 18:00
Προτεινόμενες αναρτήσεις