Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κανενα μαγαζι να το δινει απο σημερα αλλα οχι μεσανυχτα ξερουμε ρε παιδες ?

Το public εχει σημερα στις 20:30 diablo 3 event.Λογικα μπορεις να το αγορασεις.

Δημοσ.

Το public εχει σημερα στις 20:30 diablo 3 event.Λογικα μπορεις να το αγορασεις.

Το γνωριζω και για public και για καποια αλλα καταστηματα αλλα πριν τις 12 δεν θα το μοιρασουν τουλαχιστον αυτο μου ειπαν τηλεφωνικα και εγω στις 10 πρεπει να φυγω.

Δημοσ.

Όλα τα καταστήματα έχουν γραμμή από την Blizzard να ξεκινήσουν την διάθεση στις 00:01 της κάθε χώρας αντίστοιχα, ένας καλός τρόπος και για να μπουν πρώτοι τα preorders που θα έχουν το παιχνίδι από σήμερα το αργότερο και ο φόρτος των σέρβερ να μην είναι απότομος αλλά να αυξάνεται σταδιακά.

Παιχνίδι, πριν τις 12 τα μεσάνυχτα σήμερα μόνο αν είχες κάνει pre-order ή το πάρεις digital

Δημοσ.

πάντως εάν θέλει κανείς collectors υπάρχει από ότι ξέρω απο φίλους 1 Θεσσαλονίκη και ίσως 1 Σέρρες κρατημένα... εάν κάποιος το θέλει και δεν μπορεί να το βρει γράφτε εδώ

προς αποφυγή παρεξήγησης, εκτός από τα 2 δικά μου που έχω ήδη κρατημένα είναι αυτά (σύνολο 4) και το κάνω μόνο για να εξυπηρετήσω εάν θέλει κανείς, εάν δεν θέλει θα τα αφήσω απλά στο κατάστημα

Δημοσ.

Όλα τα καταστήματα έχουν γραμμή από την Blizzard να ξεκινήσουν την διάθεση στις 00:01 της κάθε χώρας αντίστοιχα, ένας καλός τρόπος και για να μπουν πρώτοι τα preorders που θα έχουν το παιχνίδι από σήμερα το αργότερο και ο φόρτος των σέρβερ να μην είναι απότομος αλλά να αυξάνεται σταδιακά.

Παιχνίδι, πριν τις 12 τα μεσάνυχτα σήμερα μόνο αν είχες κάνει pre-order ή το πάρεις digital

Αν διαβάσεις εδω κάτω κάτω γράφει ότι απο τις 10 και μετα θα δινουν το παιχνίδι ;)

Δημοσ.

Η cdmedia στέλνει με Γενική Ταχυδρομική , παρτε τηλέφωνο cdmedia να σας που τον αριθμό αποστολής και μετα τηλέφωνο στην Γενική Ταχυδρομική για να δειτε που ακριβώς ειναι το πακέτο.

Μπορείτε να το δείτε και απο το site τους εφόσον εχετε τον αριθμό αποστολής

Δημοσ.

Αν διαβάσεις εδω κάτω κάτω γράφει ότι απο τις 10 και μετα θα δινουν το παιχνίδι ;)

Τι να σου πω με σωζεις να σαι καλα ρε dragon αντε και double dragon :P

Δημοσ.

Η cdmedia στέλνει με Γενική Ταχυδρομική , παρτε τηλέφωνο cdmedia να σας που τον αριθμό αποστολής και μετα τηλέφωνο στην Γενική Ταχυδρομική για να δειτε που ακριβώς ειναι το πακέτο.

Μπορείτε να το δείτε και απο το site τους εφόσον εχετε τον αριθμό αποστολής

Thanks, είσαι σωστός ρε μαν! :mrgreen:

Δημοσ.

Πάρτε και τα τηλέφωνα να μην ψάχνετε

Γενική Ταχυδρομική : 2104851100 - 2104826458

Cd Media : 2106854220

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...