MetalGearFan Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Γιατι ολοι φαγωθηκατε να εισαστε 00:01 στο παιχνιδι; Ναι, γιατί το PC gaming έχει άλλες πολλές συνταρακτικές εξελίξεις...
nicoc89 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Από την BLizzard για easy money για κάτι που σου είναι άχρηστο, όπως όλα τα guides σε όλα τα παιχνίδια κατά την άποψή μου γιατί τότε δεν έχει νόημα να παίζεις και να ανακαλύπτεις το παιχνίδι μόνος σου με κάλυψες
zeniath Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Οι αποστάσεις στο Diablo 3 για να ξέρουμε όταν μας λέει yards πόσο είναι Σοβαρά είναι μεγαλούτσικο σποιλερ Είσαι σίγουρος ότι θες να δεις τι θέλω να πω; Εντελώς σίγουρος;;;; Άντε καλά δες Θα έχει cow & unicorn secret level!
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Γιατι ολοι φαγωθηκατε να εισαστε 00:01 στο παιχνιδι; Για να μην μείνουμε πίσω.
nodas_21greek Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Το amazon μου εμφανίζει >"Order Status: Your payment revision required", και συνεχίζει με >Important Message We thought you should know that we're experiencing a delay with your order. We apologise for any inconvenience. Please take note of the revised dispatch and delivery estimates marked in red below. Λεφτά έχω στην κάρτα , μήπως να αρχίσω να ανησυχώ;
paularas Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 install θα μπορουμε να κανουμε απο τις 19:01 αν θυμαμαι καλα έχει κάποιο blue post να το γράφει αυτό? γιατί μου φαίνεται λογικό αν και δεν βρήκα να το λέει κάπου just found it "Early Install We will be unlocking the game's installer at 8:01 a.m. PDT on May 14. This will allow you to begin installing the game, troubleshoot any issues you run into, download and install the launch day 1.0.1 patch, and be ready to play as soon as the servers come online."
BlackScorpionX Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Γιατι ολοι φαγωθηκατε να εισαστε 00:01 στο παιχνιδι; 1. Γιατί έτσι 2. Σίγουρα δεν είναι καμιά τεράστια μέρα αλλά θα κάνει ωραία ιστορία στα παιδιά σου: "back in my days we were playing D3 all night on launch date, I was playing from 00:01 ! Oh great times!" 3. Συμμετέχεις σε κάτι παγκόσμιο εκείνη την ώρα (θα μου πεις και την άλλη μέρα θα μπορείς να το κάνεις. Ναι ΟΚ αλλά ΕΚΕΙΝΗ την ώρα θα έχει φάση που θα σκάσουν ΟΛΟΙ, θα κολλήσουν οι σέρβερ, θα πέσει βρισίδι και τελικά θα μπεις κάποια στιγμή και θα γουστάρεις! Μεγάλες στιγμές / μικρές χαρές, τι θα ήταν η ζωή χωρίς αυτές;!
The_Sheep Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 θα εκτιμουσα ενα guest pass , αν καποιος εχει την ευγενη καλοσυνη , και οταν με το καλο ερθει το δικο μου ,θα μπορουσα να επιστρεψω την καλοσυνη
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Όποιος θέλει Guest Pass ας μου στείλει PM. Edit: Δόθηκαν και τα 2 Guest Pass Keys.
aliakas Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Finland, Estonia, Latvia, Lithuania, Belarus, Ukraine, Moldova, Romania, Bulgaria, Greece, Turkey, Cyprus: 15th May, 01:01 (install: 14th May, 18:01) install στις 6:00 το απόγευμα play στις 01:00 το βράδυ
ippo00 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Από την BLizzard για easy money για κάτι που σου είναι άχρηστο, όπως όλα τα guides σε όλα τα παιχνίδια κατά την άποψή μου γιατί τότε δεν έχει νόημα να παίζεις και να ανακαλύπτεις το παιχνίδι μόνος σου Αυτά τα guides τα ακολουθείς αν θες να κάνεις το παιχνίδι ποιό δύσκολο για σένα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις