Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατι ολοι φαγωθηκατε να εισαστε 00:01 στο παιχνιδι;

Ναι, γιατί το PC gaming έχει άλλες πολλές συνταρακτικές εξελίξεις...

Δημοσ.

Από την BLizzard για easy money για κάτι που σου είναι άχρηστο, όπως όλα τα guides σε όλα τα παιχνίδια κατά την άποψή μου γιατί τότε δεν έχει νόημα να παίζεις και να ανακαλύπτεις το παιχνίδι μόνος σου

με κάλυψες B)

Δημοσ.

D3_Distance_Map.jpg

Οι αποστάσεις στο Diablo 3 για να ξέρουμε όταν μας λέει yards πόσο είναι

Σοβαρά είναι μεγαλούτσικο σποιλερ

Είσαι σίγουρος ότι θες να δεις τι θέλω να πω;

Εντελώς σίγουρος;;;;

Άντε καλά δες

Θα έχει cow & unicorn secret level! :D

Δημοσ.

Το amazon μου εμφανίζει

>"Order Status:
Your payment revision required", 

και συνεχίζει με

>Important Message 
We thought you should know that we're experiencing a delay with your order. 
We apologise for any inconvenience. Please take note of the revised dispatch 
and delivery estimates marked in red below.

Λεφτά έχω στην κάρτα :-D , μήπως να αρχίσω να ανησυχώ; :fear:

Δημοσ.

install θα μπορουμε να κανουμε απο τις 19:01 αν θυμαμαι καλα

έχει κάποιο blue post να το γράφει αυτό? γιατί μου φαίνεται λογικό αν και δεν βρήκα να το λέει κάπου

just found it

"Early Install

We will be unlocking the game's installer at 8:01 a.m. PDT on May 14. This will allow you to begin installing the game, troubleshoot any issues you run into, download and install the launch day 1.0.1 patch, and be ready to play as soon as the servers come online."

Δημοσ.

Γιατι ολοι φαγωθηκατε να εισαστε 00:01 στο παιχνιδι;

1. Γιατί έτσι :mrgreen:

2. Σίγουρα δεν είναι καμιά τεράστια μέρα αλλά θα κάνει ωραία ιστορία στα παιδιά σου: "back in my days we were playing D3 all night on launch date, I was playing from 00:01 ! Oh great times!"

3. Συμμετέχεις σε κάτι παγκόσμιο εκείνη την ώρα (θα μου πεις και την άλλη μέρα θα μπορείς να το κάνεις. Ναι ΟΚ αλλά ΕΚΕΙΝΗ την ώρα θα έχει φάση που θα σκάσουν ΟΛΟΙ, θα κολλήσουν οι σέρβερ, θα πέσει βρισίδι και τελικά θα μπεις κάποια στιγμή και θα γουστάρεις!

Μεγάλες στιγμές / μικρές χαρές, τι θα ήταν η ζωή χωρίς αυτές;!

Δημοσ.

θα εκτιμουσα ενα guest pass , αν καποιος εχει την ευγενη καλοσυνη :rolleyes: , και οταν με το καλο ερθει το δικο μου ,θα μπορουσα να επιστρεψω την καλοσυνη

Δημοσ.
Finland, Estonia, Latvia, Lithuania, Belarus, Ukraine, Moldova, Romania, Bulgaria, Greece, Turkey, Cyprus: 15th May, 01:01 (install: 14th May, 18:01)

install στις 6:00 το απόγευμα

play στις 01:00 το βράδυ

Δημοσ.

Από την BLizzard για easy money για κάτι που σου είναι άχρηστο, όπως όλα τα guides σε όλα τα παιχνίδια κατά την άποψή μου γιατί τότε δεν έχει νόημα να παίζεις και να ανακαλύπτεις το παιχνίδι μόνος σου

Αυτά τα guides τα ακολουθείς αν θες να κάνεις το παιχνίδι ποιό δύσκολο για σένα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...