Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Super Moderators Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 πράγματι, πεταμένα λεφτά, θα ανοίξουν sites που θα φτάνουν και θα περισσεύουν...
zeniath Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 έχει καποιος λινκ απο installer να μας δωσει? http://eu.media.battle.net.edgesuite.net/downloads/d3-installers/589acdb4-c660-318a-b993-01528fad7da6/Diablo-III-8370-enGB-Installer-downloader.exe Κατευθείαν από το battle.net
nevermore Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 μια κυβέρνηση δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο...
nicoc89 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Τι να το κάνεις το guide μωρέ; δεν ξέρω, λες να μην είναι χρήσιμο ? μια απορία , πως βγαίνουν guides που υπόσχονται πως παρέχουν πληροφορίες μέχρι και τι νούμερο σώβρακο φοράει ο diablo πριν ακόμα κυκλοφορίσει το παιχνίδι ? είχαν οι δημιουργοί τους πρόσβαση στην beta σε full content η προέρχονται απο την blizzard?
Xorxhs! Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 http://eu.media.batt...-downloader.exe Κατευθείαν από το battle.net σωστος, μερσι
zeniath Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 δεν ξέρω, λες να μην είναι χρήσιμο ? μια απορία , πως βγαίνουν guides που υπόσχονται πως παρέχουν πληροφορίες μέχρι και τι νούμερο σώβρακο φοράει ο diablo πριν ακόμα κυκλοφορίσει το παιχνίδι ? είχαν οι δημιουργοί τους πρόσβαση στην beta σε full content η προέρχονται απο την blizzard? Από την BLizzard για easy money για κάτι που σου είναι άχρηστο, όπως όλα τα guides σε όλα τα παιχνίδια κατά την άποψή μου γιατί τότε δεν έχει νόημα να παίζεις και να ανακαλύπτεις το παιχνίδι μόνος σου
BlackScorpionX Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 ρε σεις τι έγινε με τους installers? εγώ περιμένω αύριο collector's edition, να το κάνω από εκει εγκατάσταση ή να κατεβάσω από τα ιντερνέτια; Επίσης κάνω κανονικά install ό,τι ώρα έρθει και απλά δε θα μπορώ να μπω online μέχρι το βράδυ, σωστά;
Angeldust Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 ρε σεις τι έγινε με τους installers? εγώ περιμένω αύριο collector's edition, να το κάνω από εκει εγκατάσταση ή να κατεβάσω από τα ιντερνέτια; Επίσης κάνω κανονικά install ό,τι ώρα έρθει και απλά δε θα μπορώ να μπω online μέχρι το βράδυ, σωστά; Το ίδιο είναι. Ακόμα και να το κατεβάσεις δεν σε αφήνει ακόμα να κάνεις install. Ελπίζω να ανοίξουν το install νωρίς αύριο και 1:01 να είμαστε μέσα.
BlackScorpionX Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Έλα ρε δεν ήξερα ότι δε σε αφήνει να κάνεις install... Ε άρα θα περιμένω άυριο, δεν το αφήνω να κατεβάζει... να το ξεκουράσω λίγο το κα(η)μένο το laptop....
IMMORTALFRANK Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Έχει παραγγείλει κανείς από cdmedia? Ακόμα εκκρεμή μου την βγάζει την παραγγελία και δεν με έχουν ενημερώσει για παράδοση.....
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Εγώ. Εμένα λέει Εκκρεμεί αποστολή και μου έστειλαν μήνυμα ότι 14/5, δηλαδή σήμερα θα παραλάβω το παιχνίδι.
The_Sheep Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 install θα μπορουμε να κανουμε απο τις 19:01 αν θυμαμαι καλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις